Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć szyskim, właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu i mam wakacje :sweetCyb:

Ale masz dobrze:cool1: ja dopiero od jutra zaliczenia zaczynam:shake:a jeszcze egzaminy w czerwcu....

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Hej:eviltong: Ja po polskiemu, a co!

Madźka siedzi pewnie na działencji, kopie rowy i takie tam podobne:evil_lol: Chłopaki będą mieć raj.

Gratulacje zakończenia matur! WAKACJE!:multi::multi:

Posted

Wróciliśmy :grins:
Aż się nie chciało wyjeżdżać z działki :lol: Chłopcy całe dnie byli na dworze, zasypiali około 23 i spali dopóki my nie wstaliśmy- raz 10 rano, raz 8, różnie. :lol: Pogoda była piękna, w piątek w południe też wyjeżdzamy na działkę na cały weekend :loveu:
Mam sporo fotek, właśnie zgrywam.

Aha, Torcio złapał jednego kleszcza, ale bez problemu został wyciągnięty.

Posted

Cze Madzka poweekendowo:p

Ty sie balowalas a ja w domu szpitalik..
a propo kleszcza wczoraj wetka wyciągała takim fajnym przyrządem kleszcza u Livki i sie okazalo, ze tez to mam w domu a nie wiedzialam do czego to sluzy:oops: (kupilam to razem z kompletem szczotek)to wyglada jak dlugopis lapie sie takimi szczypcami i obkręca az wyjdzie calutki.. ja dotychczas stosowalam pincete.. a w domu takie cudo mialam...:roll:

Posted

Madzia ja podejrzewalam ze to moze do kleszczy ale nijak nie moglam dojsc jak go wyciagnac czy wyszarpac wiec wolalam nie eksperymentowac ale weszlam na allegro i widze ze sa a ja taka zacofana osz ciups i pinceta sie meczylam a te z petelka to teraz ogladalam i co fajnie sie to wyciaga?

Posted

Ja nie umiem wyrywać tego cholerstwa... zawsze zostanie głowa i trzeba ją wydłubać:shake: Muszę poszukać jakiegoś przyrządu. Możecie pokazać te co macie?