madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Madzka :multi: Zmiana doop mi sie najbardziej podoba :oops::evil_lol::evil_lol: A czegóż tu innego się po Tobie można spodziewać :evil_lol: Końcówki, zamiany doop...:diabloti: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cze Madzka :multi: Zmiana doop mi sie najbardziej podoba :oops::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 madziasto4 napisał(a): A resztki kości prasowanej trzyma :lol: Chyba raczej mu sie wkleiło w wąsiska i brodę niż trzyma :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Kasia napisał(a):Chyba raczej mu sie wkleiło w wąsiska i brodę niż trzyma :cool1: Nie, on trzyma w pysku, bo ta reszta kości to są takie paski pozakręcane na końcach, tak, że jak Toro trzyma w pysku, to po bokach wystaje mu część kości zakręcona do góry :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 O, takie coś, jak on jeszcze weźmie do pyska 2 takie części, to każda mu w inną stronę wystaje :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć Madziu. Masterkowi i Torkowi nie kleją się po tych kościach wąsy? Pamiętm, jak Aris miał takie małe, kolorowe kosteczki. Później miałam problemy z wyczesywaniem pyszczka, bo cały posklejany, a poza tym włoski nie za ciekawie wyglądały... Zmiana doop najlepsza :multi: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Cze Sarka, raczej się nie kleją, mają krótkie brody obaj, nie ma z tym dużego problemu raczej. Toro ze smoczkiem :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ale Cie zdziele w leb :shake: Za co znowu :cool1: PositiveThought napisał(a):chłopcy smacznie jak zwykle :loveu: KURNA JA WAM DAM DUS DOROŚLEJE! ON NIE DOROŚLEJE, ON JEST ŚWINIA! Cze Atka :loveu: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie boli, zrobiłam unik i nie trafiła :turn-l: A ja myślałam, że Ania zawsze trafia :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Kasia napisał(a):cze Madźka. Boli łeba? Nie boli, zrobiłam unik i nie trafiła :turn-l: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Kasia napisał(a):A ja myślałam, że Ania zawsze trafia :eviltong: Rany Anusia jak do Ciebie nie pasuje Ania :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 PositiveThought napisał(a):witaj Magdaleno Ty :loveu: dziś doszłam do wniosku, że wszystkie Madzie, które znam, są beznadziejne. oprócz Cię, znaczy się :grins: Ojejej :loveu::loveu::loveu: Hahahihi Władka jesteś tyż beznadziejna z tego wynika :turn-l: Quote
Kasia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cze Madźka i chłopaki :loveu: Co u oszołomów słychać? Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a):Rany Anusia jak do Ciebie nie pasuje Ania :evil_lol: Co nie? Posty sie pier-tenteges :oops: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 PositiveThought napisał(a):no i oprócz Madzi Mikulińskiej, ale to Władzia przecie :p takie świnie to są, no... No, to świnie no. Znowuż Beaty które znam tyż takie niedorobione. Kasia napisał(a):Cze Madźka i chłopaki :loveu: Co u oszołomów słychać? Cze Fidlasta :loveu: A nic ciekawego, dzień jak codzień, Toro biega za frisbiakiem, Master niucha, później latają po mieszkaniu, teraz czarny śpi, a Master siedzi na kanapie, która jest za mną i czuję jak przewierca mnie wzrokiem na wylot. Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Co nie? Posty sie pier-tenteges :oops: No nie pasuje. Anusia mi tylko pasuje, jak to się cholera człowiek przyzwyczaja. Posty to się już od kilku dni chrzanią. Quote
Kasia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a): .....a Master siedzi na kanapie, która jest za mną i czuję jak przewierca mnie wzrokiem na wylot. Coś pewnie chce. Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 madziasto4 napisał(a):No, to świnie no. Znowuż Beaty które znam tyż takie niedorobione. :roflt: i tu Madzka wyjatkow nie podala :evil_lol: madziasto4 napisał(a):No nie pasuje. Anusia mi tylko pasuje, jak to się cholera człowiek przyzwyczaja. Posty to się już od kilku dni chrzanią. Bo Anusia to Anusia no :loveu: Zauwazam wlasnie... Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: i tu Madzka wyjatkow nie podala :evil_lol: Bo Anusia to Anusia no :loveu: Zauwazam wlasnie... Cze Anusia, wyjątki powinny same wiedzieć, że są wyjątkami :evil_lol: Dobra, zmieniamy temat, bo powiem coś za dużo...:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 madziasto4 napisał(a):No, to świnie no. Znowuż Beaty które znam tyż takie niedorobione. Ekhm :cool1: Atka - jestem tego samego zdania co ty !! Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 W@itanko Wpadłam się przywitać:loveu: i zapytać co tam, u was słychać? A tu tyle paplaniny, że tego przez 3 lata nie nadrobie:shake: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='tigrunia']Ekhm :cool1: Atka - jestem tego samego zdania co ty !! 2B czekmu chrząkasz, chrypkę masz? :glaszcze: :evil_lol: Ale z wyjątkami? [quote name='Patikujek']W@itanko Wpadłam się przywitać:loveu: i zapytać co tam, u was słychać? A tu tyle paplaniny, że tego przez 3 lata nie nadrobie:shake: Cze Pati, u nas w porząsiu, byliśmy na działce, mam foty, jutro jedziemy nad jezioro, też będą foty..:lol: I byliśmy w Ikei, kupiliśmy różne rzeczy do domku nad jeziorem, a że samochód zapchany innymi rzeczami też na działkę, to przy pakowaniu do saochodu z jednej strony, z drugiej nam pakunki wypadały na parkingu :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cześć Madziu. Ekhm... moja mama ma na imię Beata :cool1: Mi się źle kojarzy Natalia... wszystkie które znam nie wzbudziły mojej sympatii :-? Quote
Recommended Posts