Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Jestem :p

Madzia, leemonca, Zuza, basiulka, AlKil, barbara.h, gonia
Dziekujemy za odwiedziny :multi:

Masterek miał dzisiaj usuwany kamień nazębny :-( Teraz dochodzi do siebie po narkozie :-(

A Toro tylko lata po mieszkaniu i myśli kogo zaczepić :mad: Łajza mała :mad: Masterka się ani trochę nie boi- to właściwie dobrze, ale skurczybyk nie czuje żadnego respektu i goni naszego biednego Masterka kłapiąc zębami :mad: A Masterek jak ma dobry humor to się z nim pobawi (wyczaił, że jest sprytniejszy od Tora :evil_lol: ), ale ogólnie to się odgania od tego małego natręta :diabloti:

Ale ogólnie to jest super :loveu: Bo jak już się chłopcy bawią, to miło popatrzeć :loveu:

Toruś pędem przybiega jak go wołam, przynosi zabawkę, zeby mu rzucać, i jest kochany :loveu: Diabeł jeden :loveu:

kupiliśmy mu taką samą budkę jak ma Masterek

Posted

Cześć Marlena :mad: ;)

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madziu!
Wow ile gazet:crazyeye: I nawet siku sie udalo zrobic gdzie trzeba:cool3:

Ja chce zdjecia z zabaw chlopakow:placz:

Hej :p

To ja muszę pochwalić Torusia, bo jak mu się chce siku albo coś poważniejszego, to przerywa zabawę i szybko biegnie z jednego końca mieszkania na drugi, gdzie ma rozłożone gazetki :p
Więc to nie takie tam 'udało się' :diabloti: tylko, proszę Ciebie, to było absolutnie zamierzone :evil_lol:

Zdjęć z zabaw brak chwilowo :roll: :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):

To ja muszę pochwalić Torusia, bo jak mu się chce siku albo coś poważniejszego, to przerywa zabawę i szybko biegnie z jednego końca mieszkania na drugi, gdzie ma rozłożone gazetki :p
Więc to nie takie tam 'udało się' :diabloti: tylko, proszę Ciebie, to było absolutnie zamierzone :evil_lol:

Hej to ty moze masz jakiegos Einsteina w domu, co? Powiedz jak tego dokonalas w tak krotkim czasie?:crazyeye:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej to ty moze masz jakiegos Einsteina w domu, co? Powiedz jak tego dokonalas w tak krotkim czasie?:crazyeye:
Haha, ma się sposoby :lol:
A serio, to on tak sam z siebie, oczywiście zawsze był chwalony i tak jakoś sobie skojarzył ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Haha, ma się sposoby :lol:
A serio, to on tak sam z siebie, oczywiście zawsze był chwalony i tak jakoś sobie skojarzył ;)

Ale mu dalas kombinezon na zime (to niebieskie po lewej:evil_lol:)

Brawa dla inteligenta!

Posted

Hej Madziu :buzi:
Nareszcie jesteś :razz: ja też pozdrawiam inteligenta :loveu:
Ciekawe czy mi tak dobrze pójdzie z tym uczeniem czystości już wiosną, ale myśle, że będzie dobrze :roll:
I tak się bardzo cieszę, że też będę miała takiego jak ty Torusia :loveu:
Zastanawiam się jakie imię mu dam, bo to napewno będzie chłopak może Wy mi coś doradzicie Dziewczyny ?

Posted

Ale jesteśmy świnie :oops: Dopiero teraz sobie przypomnieliśmy, że nasz kochany Masterek ma dzisiaj urodzinki! :multi:
Kończy [SIZE="3"]3 lata:multi:

:new-bday::BIG:[SIZE="2"]Wszystkiego najlepszego Słoneczko!:new-bday::BIG:

:tort:

Posted

Rodzice wrócili właśnie z Masterkiem od weta, bo biedaczek ledwo chodził dzisiaj, tylne nóżki miał takie twarde, 'spięte' :-( Lekarz dał mu zastrzyk przeciwbólowy i jest już dobrze :multi: Już normalnie chodził i biegał na spacerku :multi: Uff....

Kupiliśmy drugą smycz dla Torka i taką rozdwojoną końcówkę dla 2 psiaków :p
A Toro 19 grudnia skończy 3 miesiące :loveu: Rośnie chłopak :loveu:

Próby wgramolenia się na łóżko :p

Posted

[quote name='madziasto4']
Kupiliśmy drugą smycz dla Torka i taką rozdwojoną końcówkę dla 2 psiaków :p

Ciekawa jestem jak sie sprawdza taka smycz. Jesli mozna wiedziec to ile kosztowala?

Ucaluj Masterka od nas i Torka, bo jest slodziachny:loveu: A czy maluszek spi z wami w lozku?:cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Oj biedny Masterek, dobrze, ze już jest lepiej. :multi:
:multi:

[quote name='Magda_Miki']Ciekawa jestem jak sie sprawdza taka smycz. Jesli mozna wiedziec to ile kosztowala?

Ucaluj Masterka od nas i Torka, bo jest slodziachny:loveu: A czy maluszek spi z wami w lozku?:cool3:
Ja też jestem ciekawa. Kosztowała 8 zł, tania, a może się kiedyś przydać :p

Maluszek śpi w swojej własnej, identycznej jak Masterka, budce :loveu: całą noc :p

A teraz Toro śpi, wyszalał się od rana i padł :razz: A Master korzysta z chwili przerwy :evil_lol:

Posted

:new-bday: A ja składam spóźnoine, ale szczere życzonka dla MASTERKA :new-bday:
STO LATEK MASTERKU I MIZIANKO DLA CIEBIE !!! :tort:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I nic dodać, nic ująć :loveu: