madziasto4 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Wklejam jeszcze kilka fotek, bo jutro oddaję kompa do naprawy :roll: a masterek właśnie zjadł obiadek i się wyciera w dywan :evil_lol: ząbki :lol: Quote
Basia&Safi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 masterek najedzony masterek szczesliwy :):):) Quote
Magda Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 madziasto4 napisał(a): Te nasze yorasy to takie male potfforki:evil_lol::evil_lol: Male, ale potrafia pokazac kto tu rzadzi Quote
madziasto4 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 o tak basiulka22tychy masterek po obiadku jest baaaardzo szczęśliwy :lol: Magda_Miki napisał(a):Te nasze yorasy to takie male potfforki:evil_lol::evil_lol: Male, ale potrafia pokazac kto tu rzadzi oooo tak madziu, zwłaszcza na spacerze :diabloti: małpiszon czasami potrafi się zaprzeć łapkami i zmusić mnie, żebym szła w tą stronę, w którą on chce :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 zaba14 napisał(a):rozpływam się :loveu: fajowska ta fota mi się udała, nie :lol: aż sama się dziwię, że uchwyciłam taki słodziutki języczek masterka :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Dzieńdobry, jak dobrze, że jest weekend :lol:, a ja siedzę w domku, bo mnie przeziębienie wzięło :shake: i się kuruję, a masterek śpi... :roll: Życzymy miłej soboty ;) Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzien dobry!! Wracaj do zdrowka.:multi: Beda jakies fotki??:cool3: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry!! Wracaj do zdrowka.:multi: Beda jakies fotki??:cool3: Dziękuję Madziu :calus: A o fotkach pomyślę :cool3: Quote
Basia&Safi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 kochana Ty tyle nie mysla tylko wklejaj :):):) Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 no już dobrze, dobrze :eviltong: tu masterek dostał kosteczkę i nie rozstawał się z nią na krok :evil_lol: albo schował sobie gdzieś i jak ktoś się ruszył to on odrazu biegł po kość :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 normalnie pycholek tylko calowac mmmm :):):) slicznie ... Safi chowa wszytsko gdzies po katach w domu :D:D Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 quote=madziasto4] Dawaj!!:evil_lol::evil_lol: Mmmm.....pancia nie rozpieszczaj go tak:cool3: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 hihi jakie te naasze psiurki są śmieszne z tymi swoimi skrytkami na kości :evil_lol: kiedyś dałam mu na działce ciasteczko, to też z nim chodził w pyszczku, i za jakiś czas patrze, a on ma cały nosek w piachu :evil_lol: i okazało się, że schował sobie gdzieś w malinach :cool3: :lol: Madziu, ale ja go muszę rozpieszczać :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Cześć Madziu, ja się zawsze zachwycam Masterkowymi fotkami, qrcze on jest taki kofany, zresztą jak wszytskie nasze Yoreczki. Ciekawe jakby wygladały wsyztskie razem puszczone na działeczce, ale by był ubaw z ich zabaw hihi Mój też na działeczce często sobie zakopuje jakąs kosteczke, albo co dostanie hihi ale to wtedy fajnie wygląda :lol: :lol: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ale najlepszy jest sam moment zakopywania:lol::lol: Najpierw trzeba znalezc dziure, potem wsadzic smakolyk i nosem przysypywac skarb.....a ta usmiechnieta minka kiedy jest juz po wszystkim:loveu: U nas jest jeszcze ogon wysoko w gorze Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale najlepszy jest sam moment zakopywania:lol::lol: Najpierw trzeba znalezc dziure, potem wsadzic smakolyk i nosem przysypywac skarb.....a ta usmiechnieta minka kiedy jest juz po wszystkim:loveu: U nas jest jeszcze ogon wysoko w gorze a u nas ten ogonek jest tak wygięty że dotyka grzbietu :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Cześć Daga :lol: hihi noo, ale byłby ubaw :cool3: a masterek byłby chyba w 7 niebie, gdyby zobaczył tyle yorków do zabawy :lol: Madziu zapomniałaś jeszcze o pobrudzonym od piachu nochalku :loveu: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 madziasto4 napisał(a): Madziu zapomniałaś jeszcze o pobrudzonym od piachu nochalku :loveu: Ano tak!:lol::lol: Mi sie marzy tyle yorkow naraz w jednym miejscu......:loveu::loveu: Ach bylabym w 7 niebie Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Qrcze wszytskie mieszkamy tak daleko od siebie :placz: Nie daleko mnie w Parku ma być organizowany zlot Yoreczków z okolicy jak tylko sie ociepli - juz się nie możemy doczekac :multi: Szkoda, jedank ze Was nie bedze :placz: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ano tak!:lol::lol: Mi sie marzy tyle yorkow naraz w jednym miejscu......:loveu::loveu: Nie tylko Tobie ;) Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze wszytskie mieszkamy tak daleko od siebie :placz: Nie daleko mnie w Parku ma być organizowany zlot Yoreczków z okolicy jak tylko sie ociepli - juz się nie możemy doczekac :multi: Szkoda, jedank ze Was nie bedze :placz: Tak jest zawsze.......nie dosc, ze w okolicy nie ma yorkow to jeszcze znajomi z dogo sa porozrzucania po calej Polsce:placz: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze wszytskie mieszkamy tak daleko od siebie :placz: Nie daleko mnie w Parku ma być organizowany zlot Yoreczków z okolicy jak tylko sie ociepli - juz się nie możemy doczekac :multi: Szkoda, jedank ze Was nie bedze :placz: ale coż zrobić, trzeba się zadowolić foteczkami ;) a co do zlotu yoreczków, to rzeczywiście szkoda, że tak daleko :-( Quote
Basia&Safi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dagus a bedzies na wystawie w niedziele w spodku ? :):):) ja bede napewno z mroweczka :):) 3/4 galerii jaie odwiedzam to yorki :):):) niby takie podobne a takie inne :):):) Quote
Recommended Posts