Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

o tak basiulka22tychy masterek po obiadku jest baaaardzo szczęśliwy :lol:

Magda_Miki napisał(a):
Te nasze yorasy to takie male potfforki:evil_lol::evil_lol: Male, ale potrafia pokazac kto tu rzadzi

oooo tak madziu, zwłaszcza na spacerze :diabloti: małpiszon czasami potrafi się zaprzeć łapkami i zmusić mnie, żebym szła w tą stronę, w którą on chce :evil_lol:

Posted

no już dobrze, dobrze :eviltong:
tu masterek dostał kosteczkę i nie rozstawał się z nią na krok :evil_lol: albo schował sobie gdzieś i jak ktoś się ruszył to on odrazu biegł po kość :evil_lol:

Posted

hihi jakie te naasze psiurki są śmieszne z tymi swoimi skrytkami na kości :evil_lol: kiedyś dałam mu na działce ciasteczko, to też z nim chodził w pyszczku, i za jakiś czas patrze, a on ma cały nosek w piachu :evil_lol: i okazało się, że schował sobie gdzieś w malinach :cool3: :lol:
Madziu, ale ja go muszę rozpieszczać :lol:

Posted

Cześć Madziu,

ja się zawsze zachwycam Masterkowymi fotkami, qrcze on jest taki kofany, zresztą jak wszytskie nasze Yoreczki. Ciekawe jakby wygladały wsyztskie razem puszczone na działeczce, ale by był ubaw z ich zabaw hihi

Mój też na działeczce często sobie zakopuje jakąs kosteczke, albo co dostanie hihi ale to wtedy fajnie wygląda :lol: :lol:

Posted

Ale najlepszy jest sam moment zakopywania:lol::lol: Najpierw trzeba znalezc dziure, potem wsadzic smakolyk i nosem przysypywac skarb.....a ta usmiechnieta minka kiedy jest juz po wszystkim:loveu: U nas jest jeszcze ogon wysoko w gorze

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale najlepszy jest sam moment zakopywania:lol::lol: Najpierw trzeba znalezc dziure, potem wsadzic smakolyk i nosem przysypywac skarb.....a ta usmiechnieta minka kiedy jest juz po wszystkim:loveu: U nas jest jeszcze ogon wysoko w gorze

a u nas ten ogonek jest tak wygięty że dotyka grzbietu :lol: :lol:

Posted

Cześć Daga :lol: hihi noo, ale byłby ubaw :cool3: a masterek byłby chyba w 7 niebie, gdyby zobaczył tyle yorków do zabawy :lol:

Madziu zapomniałaś jeszcze o pobrudzonym od piachu nochalku :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Madziu zapomniałaś jeszcze o pobrudzonym od piachu nochalku :loveu:

Ano tak!:lol::lol:

Mi sie marzy tyle yorkow naraz w jednym miejscu......:loveu::loveu: Ach bylabym w 7 niebie

Posted

Qrcze wszytskie mieszkamy tak daleko od siebie :placz:
Nie daleko mnie w Parku ma być organizowany zlot Yoreczków z okolicy jak tylko sie ociepli - juz się nie możemy doczekac :multi: Szkoda, jedank ze Was nie bedze :placz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Nie daleko mnie w Parku ma być organizowany zlot Yoreczków z okolicy jak tylko sie ociepli - juz się nie możemy doczekac :multi: Szkoda, jedank ze Was nie bedze :placz:

Tak jest zawsze.......nie dosc, ze w okolicy nie ma yorkow to jeszcze znajomi z dogo sa porozrzucania po calej Polsce:placz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

ale coż zrobić, trzeba się zadowolić foteczkami ;) a co do zlotu yoreczków, to rzeczywiście szkoda, że tak daleko :-(