madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Ja teraz przez całe gimnazjum walczę o oceny, ale lektur i tak nie czytałam :grins: Chyba, że była jakaś fajna, ale to naprawdę rzadko... Aris też jest nudny, bo on tylko na dworzu biega, nawet zabawką się nie pobawi... albo pozuje :lol: Madzia, a z angielskiego czemu nie chciałaś zdawać matury? To super język jest :loveu: Cze Sarka. Bo nie cierpię angielskiego. Uwielbiam języki romańskie, francuski to jest to :p Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja uwielbiam wszystkie języki :loveu: Dlatego lubię się ich tak uczyć :loveu: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a): Dusiak się nie chce już bawić ze mną :( A to ciemu...? Może za bardzo go mementoczysz? :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Coś wąchać musi to i wącha zapachy... W chałupie sie z nim baw czy też nie chce? Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a):łeeee on na dworzu się już wogle ze mną nie bawi, tylko łazi i wącha :cool1: tylko. No Atka, no bo jak Ty się tak: zachowujesz, no to co się Siusiakowi dziwić :roll: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A to małpa jedna, ale to do niej na balkon spada? Nie na zewnątrz na ziemię? To się nie baw gamoniu na balkonie :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a):to spada na ziemię, ale ona se na tej ziemi(państwowej zreszta) ogródek zrobiła, i se z balkonu na ogródek schodzi... a jak potrzebowała lekarza to wiedziała, gdzie nas szukać... :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a): Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1: Na przykład kieckę tą wędką do góry Jej zatargaj co by pantalony światło dzienne ujrzały a sąsiedzi owe pantalony :p Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1: :roflt::roflt:Nic dodać nic ująć :roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a):romantycznie :loveu: Nie romantycznie tylko perwers bo chopaki w l.mn. madziasto4 napisał(a):Nie martw się, ja teraz też ślepak jestem, muszę iść zaraz oczy założyć, a tak mi się nie chceeee... Chiba zdjac.. madziasto4 napisał(a):Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1: a w zabawki magnesy powszywaj i wedka taka jak do tej gierki w jibki. :grins: za mature :drink1: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie romantycznie tylko perwers bo chopaki w l.mn. Chiba zdjac.. a w zabawki magnesy powszywaj i wedka taka jak do tej gierki w jibki. :grins: za mature :drink1: Hyhy co dwóch to nie jeden. Założyć. Pamiętam, miałam tę wędkę na magnesy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Hyhy co dwóch to nie jeden. Założyć. Pamiętam, miałam tę wędkę na magnesy :loveu: A co osmiu to nie pieciu :evil_lol: na noc? a ja chiba niet Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):A co osmiu to nie pieciu :evil_lol: na noc? a ja chiba niet Czekaj, czekaj, stopniowo...:cool1: No przecie pisałam posta przez południem chyba jeszcze, że założyć muszę. Quote
Pegaza Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cze Madzka:p Madzia to nowe fotki będą dzialkowe:p Kasia wykręc zarowke do masla i bez niej trafisz:evil_lol: moja jutro przyjezdza... Atka Dus chyba powaznieje.. a sąsiadka kolekcjonerka :evil_lol: sprawcie se nastepnego psa z wagi spadniecie -nauka toalety na dworze-3 piętro iles tam razy schodzic i wchodzic...:eviltong: bynajmniej ja w tym roku nie narzekam na brzuszek i wogle..:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madzka:p Madzia to nowe fotki będą dzialkowe:p Kasia wykręc zarowke do masla i bez niej trafisz:evil_lol: moja jutro przyjezdza... Atka Dus chyba powaznieje.. a sąsiadka kolekcjonerka :evil_lol: sprawcie se nastepnego psa z wagi spadniecie -nauka toalety na dworze-3 piętro iles tam razy schodzic i wchodzic...:eviltong: bynajmniej ja w tym roku nie narzekam na brzuszek i wogle..:eviltong: Cze Dario :loveu: No będą będą :loveu: Kasia napisał(a):Cze Madźka :loveu: Jak na wolnym? Fajowo masz... Cze Kasiu, no fajowo, zaraz sobie śniadanko zjem, później coś porobię... Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 A resztki kości prasowanej trzyma :lol: Quote
Recommended Posts