madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 PositiveThought napisał(a):http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1120052.jpg jaka kuleczka :loveu: ale on się spoufala z tym frisbee :razz: To frisbee to taki szmaciak, ale nawet fajnie lata :grins: A te talerzyki z prawdziwego zdarzenia będę mu rzucać na działencji nad jeziorem, będzie dużo miejsca, bo tu na działce gdyńskiej to za mało miejsca na rzucanie. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nieeee, no co Ty, amatorsko i dla zabawy po prostu, tyle, że kupiłam 3 dyski profesjonalne, bo lepiej latają, niż te podróbki frisbee. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 On wszystko właściwie przynosi- ja rzucam, on przynosi. Jeśli czasami przyniesie na pół metra, metr ode mnie, to wystarczy, że powiem daj, i się przybliża. A na hasło puść wupuszcza z pyska. Na szczęście z aportowaniem nie miałam problemu, od małego przynosił, sprawiało mu to od zawsze frajdę, z czasem nauczył się komendy puść i problemu nie ma :loveu: Tu mam jakiś kwietniowy chyba filmik, ale kurczę krótki i widac tylko jak biegnie i przynosi, samoego oddania już nie. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Torka jeszcze nikt nie gonił z aportem w pysku na szczęście (znaczy kiedy Toro miał aport w pysku :evil_lol:), a jak tylko ktoś spróbuje, to nogi z tyłka powyrywam :p Nie pozwolę :mad: Ale wiem, że czasami osiedlowa dzieciarnia się zbiega i dawaj za psem, i nie zdąży się czasem zareagować... Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Nooooo w gimnazjum to ja jeszcze czytałam lektury... W gimnazjum to ja nie czytalam lektur... PositiveThought napisał(a): tylko u nas to jest tak "no dzieciaczki, jutro zaczynamy "Kamienie na szaniec"... i leć teraz człowieku po to do biblioteki i przeczytaj w 1 dzień :shake: Pamietam ja, jak uslyszelismy w piatek: nooo wiecie ze w pn zbrodnia i kara? A to stron w uj... I caly weekend czytanie non stop. Ale dalo sie :grins: madziasto4 napisał(a): Jest kilka pozycji, które mi przypadły do gustu, A wiesz Madzka ze mi tez!! UPRZEJMIE DONOSZĘ CHOC BARDZO SIE TYM BRZYDZE, ZE UZYTKOWNIK MADZIASTO4 KOPIUJE TRESCI Z INNEGO FORUM. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dlatego ja lubię chodzić w bezludne miejsca, gdzie jest spokój, cisza, zero niewychowanych dzieciaków, bez stresu... Unikam skupisk dzieci, ludzi. Najlepiej to się chodzi w deszczu- ZERO ludzi, psów, tylko ja, deszcz i chłopcy :grins: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):W gimnazjum to ja nie czytalam lektur... Pamietam ja, jak uslyszelismy w piatek: nooo wiecie ze w pn zbrodnia i kara? A to stron w uj... I caly weekend czytanie non stop. Ale dalo sie :grins: UPRZEJMIE DONOSZĘ CHOC BARDZO SIE TYM BRZYDZE, ZE UZYTKOWNIK MADZIASTO4 KOPIUJE TRESCI Z INNEGO FORUM. Ja to jeszcze byłam dosyć pilna gimnazjum, się walczyło o oceny... Zbrodnia i kara to akurat fajowa, ale fakt, czytać na wyścigi to nic fajnego. DZIE KURNA? Że niezapominajki lubię? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A nie no, w gim to ja bylam na przegranej pozycji wiec nie walczylam :eviltong: No niezla byla. Mialam z tego 5. Jak zwykle zreszta... I nie tylko... Quote
Aga76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bry Madzia :loveu: Chłopaki w kwiatach są po prostu cudni, rozkoszni, zniewalający, booscy!!! Rewelacyjne foty. Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Madzia maturalna:p fotki piękne :loveu:lubie takie akcenty kwiatowe chłopcy rozbrykani:p sie rozgadaliscie:mad: Quote
dzasta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No właśnie Madziu Maturalna co tam u Ciebie i chłopaków ??? Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Cze Aguś, cze Dario, cze dzasta :loveu::loveu::loveu: Przyszłam z serkiem wiejskim i miodkiem :razz: Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ty przyszlas ja zara ide.. mialam wyjsc po farbe i Aga mnie zagadala... Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Pegaza napisał(a):Ty przyszlas ja zara ide.. mialam wyjsc po farbe i Aga mnie zagadala... Buuu szkoda...:sad: PositiveThought napisał(a): czemu ja tego nie zauważyłam? :megagrin: Bo żeś ślepak :p Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Nie martw się, ja teraz też ślepak jestem, muszę iść zaraz oczy założyć, a tak mi się nie chceeee... Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dobry dzień :multi: Obejrzane fotaski :loveu: Torek jak zwykle szalony biegacz a Masteruś odpoczywa w kwiatkach :loveu::loveu: Ach.. jak te piesy mają dobrze :multi: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a):no widzisz, a ja mam tylko jedną parę oczu i w niej nic nie widzę nooo. dla mnie już nie ma ratunku. ide se na zakupy, żarciowe niestety. Ja wróciłam pół godziy temu z frisbowego spaceru z Torkiem, po czym poszłam tyż właśnie po żarciowe zakupy, kupiłam se banany i pizzę i inne drobiazgi, a za jakiś czas wyjdę z Masterkiem, pogoda jest piękna :loveu: tigrunia napisał(a):Dobry dzień :multi: Obejrzane fotaski :loveu: Torek jak zwykle szalony biegacz a Masteruś odpoczywa w kwiatkach :loveu::loveu: Ach.. jak te piesy mają dobrze :multi: Cze 2B :loveu: Te foty to już się nudne robią, Toro wiecznie biega, Master wiecznie w kwiatkach odpoczywa...:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 U mnie w lodówce ino światło i masło...też by sie przydały jakieś zakupy. :cool1: Madźka fajnie Ci, że tak se w domku teraz siedzieć mozesz... Dlaczego nie ma tak, że i za siedzenie i nic nierobienie nie płacą? :p Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Kasia napisał(a):U mnie w lodówce ino światło i masło...też by sie przydały jakieś zakupy. :cool1: Madźka fajnie Ci, że tak se w domku teraz siedzieć mozesz... Dlaczego nie ma tak, że i za siedzenie i nic nierobienie nie płacą? :p No, szkoda, że nie płacą. Wtedy byłabym chyba milionerką :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a):myślę, że byłybyśmy zaskoczone, gdyby Torek nagle zaczął odpoczywać, a Master stał się aktywniejszy :p pizzy zazdroszczę. ja się odchudzam :p i nie śmiać się, są efekty - 5 kg w 2 miechy :grins: Z pewnością :lol: Ja nie wiem czy się odchudzam, ale nic słodkiego nie jem i ograniczyłam pieczywo. Kurde i brzuszki miałam robić :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a): No, szkoda, że nie płacą. Wtedy byłabym chyba milionerką :evil_lol: To jak ja. Też uwielbiam nic nie robic, nie narobić się i wciąż odpoczywać :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Kasia napisał(a):To jak ja. Też uwielbiam nic nie robic, nie narobić się i wciąż odpoczywać :loveu: Bratnia duszo ma :loveu: Na ten weekend długi na Boże Ciało planujemy nocować na działencji :sweetCyb: :loveu: Nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Madziu. Ja teraz przez całe gimnazjum walczę o oceny, ale lektur i tak nie czytałam :grins: Chyba, że była jakaś fajna, ale to naprawdę rzadko... Aris też jest nudny, bo on tylko na dworzu biega, nawet zabawką się nie pobawi... albo pozuje :lol: Madzia, a z angielskiego czemu nie chciałaś zdawać matury? To super język jest :loveu: Quote
Recommended Posts