tigrunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja też trzymałam, ja też :multi: Ino dopiero sie dokopałam do Twojej galeryi co by napisać :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Jestem... No mam nadzieję, że poszło dobrze noooo. Dzięki za kciuki, kochane :loveu: Cze Madzka. Co bylo? Co pisalas? Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Pierwszy temat wiersz Mickiewicza i Tetmajera- wizerunek pokolenia i odniesienie do pokolenia starszego czy coś w tym stylu, a drugi temat z Lalki- ocena postawy Izabeli i jej stosunku do Wokulskiego i ojca na podstawie jej marzenia sennego. Lalkę pisałam. Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tyz bym lale wolała. Wiersze to ciezko sie pisze. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tyz bym lale wolała. Wiersze to ciezko sie pisze. Pisać jak pisać, byle do rymu:evil_lol:, ale już interpretować to dziadostwo, to ja dziękuję. Na próbnej też Lalkę pisałam, ale wtedy to temat był w dechę, a teeeera to mam mieszane uczucia.. Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja właśnie dzisiaj skończyłam czytać "Lalkę":lol: Jutro jest angielski pisemny, ale nie wiem czy Madźka pisze. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ta jest, jutro angielski piszą. Ja mam francuski pisemny dopiero 20. A kolejny egzamin dopiero za tydzień.:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Polski ustny 19, a francuski ustny 15. I koniec. :razz: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 I niezapominajki- uwielbiam niezapominajki :loveu: Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 madziasto4 napisał(a): Polski ustny 19, a francuski ustny 15. I koniec. :razz: A za tydzień co? Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 madziasto4 napisał(a): Za tydzień biologia. Pisemna sie rozumiem. Stresa masz? Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Kasia napisał(a):Pisemna sie rozumiem. Stresa masz? Pisemna, bo ustnej nie ma ;) Już mniejszego, najbardziej się chyba tego polaka pisemnego obawiałam. Jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było- tak se powtarzam i mi lepiej na duchu od razu :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nooooo w gimnazjum to ja jeszcze czytałam lektury... Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ja nie cierpię tych aspektów narodowościowych, patriotycznych w lekturach :oops: Jest kilka pozycji (w sensie książek:evil_lol:), które mi przypadły do gustu, na przykład literatura współczesna, no nawet pozytywistyczna, ale to na co zwraca się uwagę, narzucanie interpretacji, w zasadzie interpretacja pewnych aspektów na siłę mi nie odpowiada... Dzisiejsze fotki Quote
Recommended Posts