madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Się Torcio z jęzorem spodobał widzę :evil_lol: Storczyki Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ooo, ostatnio miałaś ino jednego :lol: Tyż mam białego i różowego :loveu: Masterka specjalnie tam postawiłaś i doniczki zmieniałaś? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Kasia napisał(a):Ooo, ostatnio miałaś ino jednego :lol: Tyż mam białego i różowego :loveu: Masterka specjalnie tam postawiłaś i doniczki zmieniałaś? :evil_lol: No, i teraz mam CZY :loveu: Ale ten pierwszy mi się złamał :placz:, podkleiłam, może się zrośnie i odżyje :placz: Dlatego dokupiłam dwa, na wypadek, gdyby ten pierwszy padł jednak tfu tfu... Musiałam zmieniać kwiatki, bo musiałam mieć ścianę jako tło do zdjęcia, a Masterek jak se siedział, tak se siedział :lol: Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 madziasto4 napisał(a): No, i teraz mam CZY :loveu: Ale ten pierwszy mi się złamał :placz:, podkleiłam, może się zrośnie i odżyje :placz: Dlatego dokupiłam dwa, na wypadek, gdyby ten pierwszy padł jednak tfu tfu... Nie podklejaj tylko obetnij łodygę zaraz nad 3 oczkiem. Po kilku tygodniach wypusci Ci nowe. Ja tak zrobiłam i jest git. :lol: Wcześniej też podkleiłam ale to nic nie dało...kwiaty opadały a liscie żółkły. Ktoś mi powiedział że lepiej obciąć i czekać. Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Kasia napisał(a):Nie podklejaj tylko obetnij łodygę zaraz nad 3 oczkiem. Po kilku tygodniach wypusci Ci nowe. Ja tak zrobiłam i jest git. :lol: Wcześniej też podkleiłam ale to nic nie dało...kwiaty opadały a liscie żółkły. Ktoś mi powiedział że lepiej obciąć i czekać. Mówisz? Czytałam w necie, że niektórym podklejenie pomogło, ale kwiaty już mi oklapły i doopa blada na razie :roll: Może faktycznie obetnę... Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Skoro kwiaty opadły to nie ma na co czekać. Nowe teraz na pewni nie wyrosną. Musisz obciać ;) Mi po 3 tydniach nowe pąki puściły, teraz czekam na kwiaty. Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Łudzę się, że te oklapłe kwiaty się nagle cudem podniosą i ożyją :evil_lol: Dobra, to obetnę faktycznie. Tuż nad trzecim oczkiem mówisz.. Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 PositiveThought napisał(a):Masterek i Toro, jak milo znowu ich zobaczyć :evil_lol: :) Jezus Maria ja śnię, niech mnie ktoś uszczypnie! Nie wierzę, to nie może być prawda... ATKA ĆWINIO GDZIE TYLE CZASU BYŁAŚ??!! Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 PositiveThought napisał(a):w domu, w szkole, różnie bywało p; ..na gg. :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Mamuska super storczyka dostala :loveu: Jutro pokaze. Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='madziasto4']Jezus Maria ja śnię, niech mnie ktoś uszczypnie! skuteczniejszy zamiennik prosze: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Mamuska super storczyka dostala :loveu: Jutro pokaze. Jaki kojoj? A może tego nakrapiańca dostała? [quote name='Anusia & Alutka']skuteczniejszy zamiennik prosze: Jak śmiesz na mnie z pałą... Pała się komu innemu należy :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Jaki kojoj? A może tego nakrapiańca dostała? Jak śmiesz na mnie z pałą... Pała się komu innemu należy :mad: Nie nakrapianca. Bialego ale z malymi kfiatuszkami takimi w kepce. Nie bylo emotki-szczypaczki. Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 PositiveThought napisał(a): ja to sobie myślę, że nawet na pałę już nie zasługuję... :cool1::roll::cool1::roll::cool1::roll: Quote
aneczka0106 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ładnie zapychasz te psiaki zabawkami, nie dziwne, ze szczekać na dworze nie mogą:evil_lol: A tak na poważnie, to ja teraz dużo większe kupuję-pewnie czytałas, że moja sucz połknęła zabawkę:roll: nalezy do małych psów, jest co prawda wieksza od Yorka, ale zabawka była przeznaczona dla małych psów (czyli do 10kg)-uważaj na swoich chłopaków;) Pozdrowionka:lol: Quote
madziasto4 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='aneczka0106']ładnie zapychasz te psiaki zabawkami, nie dziwne, ze szczekać na dworze nie mogą:evil_lol: A tak na poważnie, to ja teraz dużo większe kupuję-pewnie czytałas, że moja sucz połknęła zabawkę:roll: nalezy do małych psów, jest co prawda wieksza od Yorka, ale zabawka była przeznaczona dla małych psów (czyli do 10kg)-uważaj na swoich chłopaków;) Pozdrowionka:lol: Ooo nie doczytałam o połniętej zabawce... Może za słabo karmisz Zulkę :eviltong: :lol: Uważam na chłopaków, uważam :loveu: Jestem, kupiłam sobie dzisiaj czarną spódniczkę, białą bluzkę i buciki :loveu: Quote
Kasia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Mały off...;) Madźka patrz jak mi wyrasta po 4 tydniach od obcięcia... Quote
Patikujek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ale piękne storczyki:loveu: tfu...tfu... żeby nie zapeszyć okrepne i brzydkie:loveu: Mizianko dla psiorów Quote
Anusia & Alutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jutro syfojego znaczy mamowego pokaze, bo dzisiaj juz mi sie nie kce pod biurko wlazic. Cze jelopy udajace ze sie uczace :loveu: Quote
Pegaza Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cze Madzka:p ja nie wiem to jakis chochlik sie wkrada na Twoj blog wyraznie napsialam kwiatek dla Madzi a tu jakies niewiadomo co pisze...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madzka:p ja nie wiem to jakis chochlik sie wkrada na Twoj blog wyraznie napsialam kwiatek dla Madzi a tu jakies niewiadomo co pisze...:lol: nie niewiadomoco tylko "dla cziguj mamy" :loveu: cokolwiek to znaczy :loveu: Quote
Recommended Posts