Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pegaza napisał(a): jesu a ja nie mam ochoty na picie :roll: no ale dobra za Madzke :beerchug: Oj Dario, czy jest cos na co masz ochotę...? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a):Oj Dario, czy jest cos na co masz ochotę...? :cool3: kwadrature kola moze? Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 hmm dzis chyba nie :roll:choc znam kogos kto ma ochote... Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 wiecie co tego sie czytac nie da ja tez spadam bo oczopląsu dostane Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nio .. załapałam sie jeszcze na tą 1300 str :lol: Doby średnio-wykształcona Madziu :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 cze Madźka :loveu: Zaś Cie ni ma... normalnie to aż nienormalne jest :shake: I wszystko przez matury!!! Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cze Madzka mialm po drodze wiec wpadlam a Cie zas nie ma:razz: Kasiu ja jestem:eviltong: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Komunię w knajpie robisz, że na dogo siedzisz? :p Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 a jak co ty syfu se w chalupie robic nie bede dam Ci linka chyba mozna co nie... http://www.wisniowysad.com.pl/ Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Pegaza'] a jak co ty syfu se w chalupie robic nie bede dam Ci linka chyba mozna co nie... http://www.wisniowysad.com.pl/ Wiem przeca bo sama bym tak zrobiła ;) Super :loveu: Już mi ślinka cieknie na tej komunijny obiad... Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no tak w sumie tez sie doczekac nie moge haha tam pracuje przystojniak kelner mam nadzieje ze akurat bedzie nas obslugiwal:loveu: bo oprocz nas sa 3 lub 4 inne komunie:roll: Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no ba Kasia tylko powiedz mi jak jemu fotke cyknąc coby nikt nie zauwazyl haha Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pegaza napisał(a): tam pracuje przystojniak kelner mam nadzieje ze akurat bedzie nas obslugiwal:loveu: weź aparata do taszki :p Quote
madziasto4 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Czeeeeeść, przyszłam na moment. Dzisiaj odkryłam, że Toro nie drze się na spacerach jak trzyma w pysku piłkę :cool2: Tylko się wkurza, że nie może szczekać i wściekle trzepie łepetyną w celu rozszarpania piłki :razz: Ale przynajmniej nie szczeka :p Quote
Anusia & Alutka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 D-E fotki cykaj! Dobrze ze nie w chalupie impreza, bo na to samo kasowo wyjdzie a bys sie narobila jak gloopia, tak sie przynajmniej napatrzysz ile wlezie :loveu: A ile od osoby taka przyjemnosc? madziasto4 napisał(a):Czeeeeeść, przyszłam na moment. Dzisiaj odkryłam, że Toro nie drze się na spacerach jak trzyma w pysku piłkę :cool2: Tylko się wkurza, że nie może szczekać i wściekle trzepie łepetyną w celu rozszarpania piłki :razz: Ale przynajmniej nie szczeka :p Knebel hyhy :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Madźka dziś też będziesz zakuwać? Na działeczkę nie idziesz? Zapowiadali dużo stopniów, ma być gorko :multi: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Knebel hyhy :evil_lol: Ale się sprawdza :grins: Kasia napisał(a):Madźka dziś też będziesz zakuwać? Na działeczkę nie idziesz? Zapowiadali dużo stopniów, ma być gorko :multi: Jedziemy na działkę nad jezioro, ale bez piesów niestety, chociaż chciałabym ich zabrać :-(, pogoda piękna, ciepło, ale jest nieogrodzone jeszcze, a ja jadę pouczyć się na świeżym powietrzu i po prostu nie będę w stanie mieć ich na oku cały czas... AlKil napisał(a):Dzień dobry!:lol: Dzień dobry Ewa :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 tigrunia napisał(a):Dobry Madzka :multi: Masz PM :loveu: Dobry 2B! Masz odpowiedź na PM :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 madziasto4 napisał(a): a ja jadę pouczyć się na świeżym powietrzu i po prostu nie będę w stanie mieć ich na oku cały czas... :roflt::roflt::roflt: a tos tera dowalila :roflt::roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt::roflt::roflt: a tos tera dowalila :roflt::roflt::roflt: Pewno, że się uczyłam. Rozróżniać roślinki... Pierwiosnek lekarski Stokrotka :grins: Judaszowe srebrniki- znalazłam, że zwie się toto miesiącznica Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Wstawialiśmy nowe okno do domku na działce, cyknęłam widoczek z chałupki :lol: i jeziorko Quote
Recommended Posts