Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110258.jpg Masterek to taka pięknota kochana :loveu:

Master dostojny, spokojny i opanowany a Torcio to zawsze w biegu i skoku, mało kiedy stoi no chyba że Madźka każe i krzyczy :eviltong: to patrzą w gały Jej!
Nie muszę kazać pozować właśnie, często po prostu to są ich własne pozycje, niewymuszane komendą- na przykład na tym zdjęciu http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110655.jpg Toro sam usiadł czekając na piłkę, ja się wcale nie odzywałam :lol:
On po prostu zakodował sobie, że jak coś chce to ma usiąść- zapamiętał jak go uczyłam kiedyś siadania- nic nie mówiłam, on się domagał smakołyków, a jak tylko siadł, to ja bez słowa klikałam klikerem, wtedy dostawał nagrodę, i teraz sam z siebie siada albo się kładzie jak czeka na rzut piłką :lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

A co to jelopa nie ma?
Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalała pale na ta okolicznosc...

Krawężników wszędzie masa więc sie pewnie teraz o nie potyka...

Posted

No.
I te chodniki zamiast proste być to one zakrety maja i człek idzie sladem węża...

Człek to jeszcze jakoś da radę ale człek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiś rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz?

Posted

Kasia napisał(a):

Madźka jak nauka Ci idzie?

Będzie po wszytskim, to odetchnę, następne pytanie proszę :eviltong:

A co to jelopa nie ma?
Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalała pale na ta okolicznosc...

No, wreszcie koniec liceum :cool1:
Pały nie zalałam, bo się towarzystwo nie zgrało. Mielimy isć od razu po zakończeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Mielimy isć od razu po zakończeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1:

Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p

Posted

Kasia napisał(a):
Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p

Pegaza napisał(a):
cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol:

Dobrze gadajo!

A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie.

Posted

Kasia napisał(a):

Pójdę se zaraz chyba do lodówki po piwo z sokiem i już. Średnie wykształcenie mam, to se mogę wypić nie? :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol:

Ooooooo kogóż to moje piękne oczy widzą :loveu: