aneczka0106 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :crazyeye:suuuuper http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110298.jpg:crazyeye: sorki, ze nie psie, ale padłam:crazyeye:psie tez ładne:lol: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='aneczka0106']:crazyeye:suuuuper http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110298.jpg :crazyeye: sorki, ze nie psie, ale padłam:crazyeye:psie tez ładne:lol: O sasanka Ci się spodobała, cieszę się :lol: Trochę fotek z dzisiaj Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110258.jpg Masterek to taka pięknota kochana :loveu: Master dostojny, spokojny i opanowany a Torcio to zawsze w biegu i skoku, mało kiedy stoi no chyba że Madźka każe i krzyczy :eviltong: to patrzą w gały Jej! Quote
madziasto4 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Kasia']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110258.jpg Masterek to taka pięknota kochana :loveu: Master dostojny, spokojny i opanowany a Torcio to zawsze w biegu i skoku, mało kiedy stoi no chyba że Madźka każe i krzyczy :eviltong: to patrzą w gały Jej! Nie muszę kazać pozować właśnie, często po prostu to są ich własne pozycje, niewymuszane komendą- na przykład na tym zdjęciu http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110655.jpg Toro sam usiadł czekając na piłkę, ja się wcale nie odzywałam :lol: On po prostu zakodował sobie, że jak coś chce to ma usiąść- zapamiętał jak go uczyłam kiedyś siadania- nic nie mówiłam, on się domagał smakołyków, a jak tylko siadł, to ja bez słowa klikałam klikerem, wtedy dostawał nagrodę, i teraz sam z siebie siada albo się kładzie jak czeka na rzut piłką :lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Torcio wyszkolony, wszystko ma zakodowane :lol: Madźka jak nauka Ci idzie? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalała pale na ta okolicznosc... Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalała pale na ta okolicznosc... Krawężników wszędzie masa więc sie pewnie teraz o nie potyka... Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a):Krawężników wszędzie masa więc sie pewnie teraz o nie potyka... No. I te chodniki zamiast proste być to one zakrety maja i człek idzie sladem węża... Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No. I te chodniki zamiast proste być to one zakrety maja i człek idzie sladem węża... Człek to jeszcze jakoś da radę ale człek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiś rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a):Człek to jeszcze jakoś da radę ale człek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiś rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz? Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake: Myślisz, że zajrzy tu i się przyzna? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a): Madźka jak nauka Ci idzie? Będzie po wszytskim, to odetchnę, następne pytanie proszę :eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalała pale na ta okolicznosc... No, wreszcie koniec liceum :cool1: Pały nie zalałam, bo się towarzystwo nie zgrało. Mielimy isć od razu po zakończeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 madziasto4 napisał(a): Mielimy isć od razu po zakończeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1: Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Weź se piwaka, a jak. W piątkowy wieczór smakuje najlepiej :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a):Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p Pegaza napisał(a):cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol: Dobrze gadajo! A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie. Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a):Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p Pójdę se zaraz chyba do lodówki po piwo z sokiem i już. Średnie wykształcenie mam, to se mogę wypić nie? :evil_lol: Pegaza napisał(a):cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol: Ooooooo kogóż to moje piękne oczy widzą :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie. Juz polewam :drink1: Piwko mowicie? To moze ja tyz? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Juz polewam :drink1: Piwko mowicie? To moze ja tyz? Ooo 1300 stronica :loveu: No, dobre zimne piwko. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jesu a ja nie mam ochoty na picie :roll: no ale dobra za Madzke :beerchug: Quote
Recommended Posts