madziasto4 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Kasia']No rzuć w końcu!!! :p Torcio pędziwiatruś szalony :loveu: Dzisiaj wracam z chłopakami ze spaceru, a z naszej prawicy na ukos po uliczce osiedlowej idzie facet, no i se tak idzie z zamiarem wejścia przed nas, na nasz chodnik. Pech chciał, że facet kopnął kamyk, będąc jeszcze na uliczce. Toro wystartował z warczeniem, a facet odskoczył jak oparzony i prawie że spadł z chodnika...- już jedną nogę zdążył postawić na nim. Torka oczywiście zatrzymałam smyczą i słownie, ale się chłopina wystraszył, bo aż oczy jak 5 złotych zrobił. [quote name='AlKil']Witaj Madziu! To co, w końcu mamy słoneczko!!!!:multi: Należy nam się, po tylu dniach zimnicy i deszczów :lol: [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu :) Piekne foteczki...Torek to istny trzpiot:loveu: Hej Kasiu :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Jezooo a temu co sie w glowe stalo?? :evil_lol: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1100979.jpg hyhyhy :turn-l: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110509.jpg http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110556-1.jpg aaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Madzka firane utnij bardziej czyli nizej Materczyslawowi. Cze :loveu: Anuuuuuusia :loveu::loveu::loveu: Mordo Ty moja, obejrzałaś sysko :loveu: Nie obcinałam firany zbyt dużo, bo se myślę, że będziesz krzyczeć znowu na mnie, że za dużo obcięłam, to nie obcinałam :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='madziasto4'] Anuuuuuusia :loveu::loveu::loveu: Mordo Ty moja, obejrzałaś sysko :loveu: Nie obcinałam firany zbyt dużo, bo se myślę, że będziesz krzyczeć znowu na mnie, że za dużo obcięłam, to nie obcinałam :cool1: No pewnie ze sisko :loveu: co ja jestem jakas Wladka czy 2Be, co se tylko przelatuja i nie wiedza pozniej o co cho... Za duzo to mogem o berety i la[SIZE="1"]mpy kyczec ino :loveu: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No pewnie ze sisko :loveu: co ja jestem jakas Wladka czy 2Be, co se tylko przelatuja i nie wiedza pozniej o co cho... Za duzo to mogem o berety i lampy kyczec ino :loveu: Eeeeee ... wypraszam sobie!! JA zawsze i wszedzie bywam :roll: Wszystko czytam ino nie zawsze idzie sie połapać :p Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='tigrunia']Eeeeee ... wypraszam sobie!! JA zawsze i wszedzie bywam :roll: Wszystko czytam ino nie zawsze rozumiem :p No tak, zgadzam sie calkowicie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No tak, zgadzam sie calkowicie :evil_lol: Ejj .. spadaj :eviltong: Co mnie przerabiasz :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tigrunia napisał(a):Ejj .. spadaj :eviltong: Co mnie przerabiasz :evil_lol: Co?! Gdzie?! Kto?! :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Anka ja możesz??? :shake: Jeszcze i Ciebie zaraz oskarżą o coś... Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kasia napisał(a):Anka ja możesz??? :shake: Jeszcze i Ciebie zaraz oskarżą o coś... Wlacha no. Tera juz wim. Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Niedzielne fotki sprzed opitolenia :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Musiala dac tera, bo wie ze juz nas w bambuko nie zrobi dajac stare foty jako nowe :eviltong: Toro latajacy pies :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Musiala dac tera, bo wie ze juz nas w bambuko nie zrobi dajac stare foty jako nowe :eviltong: Toro latajacy pies :loveu: Oooo se wypraszam, nigdy nie dawałam starych zdjęć jako nowych. :cool1: Był pies latający, to teraz macie psa osiadłego :p Ładował sobie akumulatorki na słońcu :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Tajni szpiedzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja pikole ale Masterek to jest slodziak!!! Normalnie sam cukier. Tajni agenci hyhy :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='madziasto4'] http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110349.jpg Morda moja kochana :loveu: [quote name='madziasto4'] Tajni szpiedzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110362.jpg Tajnos agentos! :cool1: Quote
tigrunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie no Masterek powala na kolana :loveu::loveu: Ja właśnie Jessi obfociłam w trakcie i po kąpieli :loveu: Ale wstawię jutro bo spać maszeruję :cool3: .. Bye Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 No to jeszcze słodziaka macie Pierdoła :loveu: Quote
tigrunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dobry :multi: Ty to Masz Madzka talent do tych zdjęć :loveu::loveu: Quote
aneczka0106 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ślicznie wśród zieleni i kwiatów wygląda-nic nie traci na męskości:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie gadaj pierdoła :placz: Pierdoła robi koła :loveu: A jak mam mówić? tigrunia napisał(a):Dobry :multi: Ty to Masz Madzka talent do tych zdjęć :loveu::loveu: Cześć 2B :loveu: :grins: aneczka0106 napisał(a):Ślicznie wśród zieleni i kwiatów wygląda-nic nie traci na męskości:evil_lol: Mój męski bezjajkowy Masterek:loveu: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Pierdoła robi koła :loveu: A jak mam mówić? Masterek masz mowic. Cze :loveu: Quote
Recommended Posts