madziasto4 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Magda_Miki napisał(a):Dobra, dobra już idę do pracy. Tak, no więc informuję, że 2B ma za duży podpis i proszę o jego zmianę. W razie problemów chętnie służę pomocą. Pozdrawiam! Władka Następnym razem będzie ciach i punkty:diabloti: Pościelowe chłopaki:loveu: Miki marzy o czymś takim...hehehe:evil_lol: 2B zmniejszaj podpisa migusiem :evil_lol: Cze Madzia:loveu: Mikulec nie ma dostępu ogólnie na łóżko, kanapy czy tylko na noc na pościel? koregra napisał(a):Doberek nocny :roll: Moj Masterek przecudowny :loveu: Wiedziałam, że Ci się Masterek spodoba :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Konieczne włączone głośniki. Zwróćcie uwagę jak Master podąża pyszczkiem za łapkami Torka :lol: Quote
Kasia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Zwróćcie uwagę jak Master podąża pyszczkiem za łapkami Torka :lol: Troszkę mu pięty poobsubywał :lol: A szczek ma rewelacyjny :evil_lol: Ja minęła słoneczna niedziela? Quote
madziasto4 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Kasia napisał(a):Troszkę mu pięty poobsubywał :lol: A szczek ma rewelacyjny :evil_lol: Ja minęła słoneczna niedziela? Masterek go tak przy każdej zabawie skubie :evil_lol: A fajnie, byliśmy na działce na chwilkę, ale bez chłopaków. Mam nadzieję, że już taka pogoda zostanie :loveu: Quote
Kasia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Masterek go tak przy każdej zabawie skubie :evil_lol: Mam nadzieję, że już taka pogoda zostanie :loveu: Jak wyglądają w takim razie pięty Torcia? :cool1: Ma być ciepło już cały czas ale zmiennie - jeden dzień deszcz drugi zonko ;) Quote
Anusia & Alutka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):Dobra, dobra już idę do pracy. Tak, no więc informuję, że 2B ma za duży podpis i proszę o jego zmianę. W razie problemów chętnie służę pomocą. Pozdrawiam! Władka Następnym razem będzie ciach i punkty:diabloti: Aaaaaaaaaaaaaa 2B :turn-l: Dobrze Ci tak!! Łamaczu regulaminu!!!!! :turn-l: Wladka :loveu: tnij bo zero reakcji jest! Cze gamonie :calus: Fajny filmik! Smiesznie Masterczysław bulgocze- jak Alicja niemal. Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 madziasto4 napisał(a): Władka no idziesz? No cho. Płacą Ci od ilości skasowanych nadwyżkowych pixeli czy od kasacji całego jednego podpisu?? :grins: :placz::placz: Kasia napisał(a): Wpierw są upomnienia a potem likwidacja :p Jeszcze nikt się o nic nie upomina :diabloti: Magda_Miki napisał(a):Dobra, dobra już idę do pracy. Tak, no więc informuję, że 2B ma za duży podpis i proszę o jego zmianę. W razie problemów chętnie służę pomocą. Pozdrawiam! Władka Następnym razem będzie ciach i punkty:diabloti: No .. i doopa .. usłyszała :placz::placz: Tylko bez punktów prosze bo dopiero gdzieś za miesiąc mi zabiorą te co już mam a jak ty mi jeszcze dołożysz to moze być groźnie :placz: madziasto4 napisał(a):2B zmniejszaj podpisa migusiem :evil_lol: No toć jak jak mnie nie ma :roll: Anusia & Alutka napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaa 2B :turn-l: Dobrze Ci tak!! Łamaczu regulaminu!!!!! :turn-l: Wladka :loveu: tnij bo zero reakcji jest! :placz::placz: Wszyscy na mnie krzyczą :placz::placz: Zaraz zmieniam no . :placz::placz: Zero reakcji bo dopiero wróciłam no .. :roll: No - to cześć madzka - filmika w pracy obejżeć nie moge ale przypomnijcie mi jak w domu bede :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bry dzien. A podpis dalej nie zmniejszony... Quote
Kasia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A podpis dalej nie zmniejszony... Jak nic do Admina trza to zgłosić. Cze Madźka, obgryzany Torcio i obgryzający Masterku :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kasia napisał(a):Jak nic do Admina trza to zgłosić. kurde!! za pozno juz :angryy: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):kurde!! za pozno juz :angryy: :turn-l::turn-l: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Cze ludzie :loveu: Fidlasta, faktycznie dzisiaj tez ciepło i słonecznie :loveu: 2B, przypomnę o filmiku, masz jak w banku :p Cze Anusia :loveu: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 madziasto4 napisał(a):Cze ludzie :loveu: 2B, przypomnę o filmiku, masz jak w banku :p Dzięki .. już przypomniane, zaraz obejze bo już w domku jestem :razz: Quote
aneczka0106 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Filmik rewela- taki szczek jak szczenię:evil_lol: a piętki podskubywać nieładnie, nieładnie ale popróbować mozna:eviltong: Fajnie mieć takie 2 stwory w domu, ja sobie ludzkiego za 4 miesiace dodam i drugi psi już się nie upchnie nawet w naszej klitce:shake: szkoda Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Madźka co sie nie pokazujesz? Czyżby księgi szkolne aż tak Cie pochłonęły...?:cool1: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Aga76']Cze Madzia i dwa Przystojniaki :loveu: Cze Aguś :loveu: [quote name='aneczka0106']Filmik rewela- taki szczek jak szczenię:evil_lol: a piętki podskubywać nieładnie, nieładnie ale popróbować mozna:eviltong: Fajnie mieć takie 2 stwory w domu, ja sobie ludzkiego za 4 miesiace dodam i drugi psi już się nie upchnie nawet w naszej klitce:shake: szkoda Ta mała pchła się tak rozszczekuje w zabawie :lol: Fajnie jest oglądać sobie relacje psów pod jednym dachem, dużo radości jest :lol: Życzę, żeby kiedyś drugi psiak zawitał do Was ;) [quote name='Kasia']Madźka co sie nie pokazujesz? Czyżby księgi szkolne aż tak Cie pochłonęły...?:cool1: Cze Kasiu. A tak jakoś, trzeba się zmobilizować przez te 2 tygodnie:cool1: Kota nie ma, ....psy harcują :eviltong: Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Masterek rozbrykane słoneczko nasze :loveu: Tak w ogóle to fajne fryzury na głowach mają. Próbowałam na Fidlaku ale nie wychodzi mi taki czupur...:shake: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cze Madziu :) Łiii hihi podgryzanie piętek fajowe oj rozszalał sie ten nasz słodki Masterek nie ma co :evil_lol::loveu: Zazdroszcze Ci tych szaleństw chłopków.:loveu: Quote
Recommended Posts