Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']A widzisz - a na mnie krzyczałaś :roll:

Tia- dzięki Madzka :cool1:

Ty masz dwa takie same nosidła czy oni tam tak na zmiane siadaja ?? :evil_lol:
Bo to taka namiastka, to się tylko nazywa chińszczyzna :cool1:

Nosidło jest jedno, używane o tak jak widać na fotkach- jako dodatkowe posłanie:lol:

[quote name='Rottie']Te yorki są po prostu przesłodkie! :loveu:

http://images24.fotosik.pl/190/8385d82c5bd1ac94.jpg
Jaka mina :loveu:

Nie rozumiem jak dawniej mogły mi się nie podobać (czyt. 2 lata temu) :oops: Ale muszę przyznać, że te "okokardzione" i "ubrankowane" to dla mnie dalej przesada :eviltong:
Yorasy to są naprawdę fajne terrierki, takie diabełki :lol:
Ja toleruję wyłącznie ubieranie psów z konieczności- warunki pogodowe, ochronne ubranka po zabiegu itp.
Ubieraniu dla własnego "widzimisię" w wymyślne sukieneczki, bluzeczki ze świecidełkami jestem przeciwna...

Moi noszą skromne derki jeśli jest mróz powyżej -5 i do tego mroźny wiatr.
Tegoroczna zima była delikatna, więc cały okres zimowy chłopcy przechodzili na golasa :lol: I ani jeden nie był przeziębiony.

Tak Torcio wymusza, żebym rzuciła mu piłkę, którą widzi na biurku :lol:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):
Yorasy to są naprawdę fajne terrierki, takie diabełki :lol:
Ja toleruję wyłącznie ubieranie psów z konieczności- warunki pogodowe, ochronne ubranka po zabiegu itp.
Ubieraniu dla własnego "widzimisię" w wymyślne sukieneczki, bluzeczki ze świecidełkami jestem przeciwna...

Tzn, że myślimy podobnie :cool3:

Posted

No wiesz, on wcale nie wymusza:evil_lol: grzecznie prosi błagalnym wzrokiem:lol:

Co do rozważań nad sympatia dla Yorków to ja nie lubię rozpuszczonych i zle wychowanych Yorków tylko dlatego że są Yorkami -najcześciej kupionymi córeczce dla ozdoby.

Grzeczne (tzn nie uciażliwe dla mnie na spacerkach) moga mieć kokardki i ich nie mieć;sprawa własciciela. Na pewno w takim zakokardzionym tez bym się zakochała gdyby tak wymuszał piłeczke jak Torcio:diabloti:

swojej suni tez czasem nie lubię jak jest niegrzeczna i brzydko sie zachowuje:eviltong: ale Yorki umiem podzielic tylko na diabły i aniołki zawsze chętne do zabawy. te drugie uwielbiam:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Hihi Ostatnia fota jest rewelacyjna to spojrzenie:loveu: to białeczko :mdleje:
Cześć Madziu:loveu:

Cześć Kasiu :loveu:

[quote name='aneczka0106']No wiesz, on wcale nie wymusza:evil_lol: grzecznie prosi błagalnym wzrokiem:lol:

Co do rozważań nad sympatia dla Yorków to ja nie lubię rozpuszczonych i zle wychowanych Yorków tylko dlatego że są Yorkami -najcześciej kupionymi córeczce dla ozdoby.

Grzeczne (tzn nie uciażliwe dla mnie na spacerkach) moga mieć kokardki i ich nie mieć;sprawa własciciela. Na pewno w takim zakokardzionym tez bym się zakochała gdyby tak wymuszał piłeczke jak Torcio:diabloti:

swojej suni tez czasem nie lubię jak jest niegrzeczna i brzydko sie zachowuje:eviltong: ale Yorki umiem podzielic tylko na diabły i aniołki zawsze chętne do zabawy. te drugie uwielbiam:loveu::loveu::loveu:
Niestety, moda nie jest dobra dla żadnej rasy... Ludzie kupują dzieciom maskotkę z kokardką zapominając, że to terrier z krwi i kości, wcale niełatwy w wychowaniu :cool3:
I później albo są z yorków robione kaleki, noszone na spacer na rękach, albo w drugą stronę- samowolka i zero wychowania :cool1:

Masterka polubiłabyś od razu. Torka przy bliższym spotkaniu pewnie też, bo tej małpy nie da się nie lubić, on jest kontaktowy i tylko czeka, aż ktoś się do niego ładnie odezwie i schyli pogłaskać. Ale na pierwszy rzut oka mogłabyś go może nie polubić za darcie paszczy i wyrywanie się- jeśli nie zdążę go zainteresować sobą, to mały szczeka i szczeka i szczeka :cool1:
Taki wariatuńcio z niego, ale raczej nieuciążliwy, bo nie dopuszczam do sytuacji podbiegania luzem i obszczekiwania przez niego innych psów.

[quote name='Kasia']
Torcio jest kochany! :loveu:
Nie rozumiem tylko czemu sobie ryjoka zamazałaś...:p
Przecież znasz mojego ryjoka :eviltong:

[quote name='Kasia_zg']
Dzień dobry Madziu:lol:
Tulasy dla Masteka i Toreczka :loveu:

Cześć Kasiu :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']

Przecież znasz mojego ryjoka :eviltong:

I dlatego sie zdziwiłam bo przecież nigdy sie nie ukrywałaś...jak Anusia nasza na ten przykład :eviltong:

Torcio zahipnotyzowany :loveu:

Posted

Hej Madziula!
Torcio jakby mógł to by zabijał spojrzeniem:evil_lol: Mnie zawsze rozbraja takie ciągłe gapienie się w pańcię "No chodź się pobaw!" "Rusz się wreszcie" hihi

Widzę, że na biurku goszczą książeczki:razz:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Domyslilam sie bo ich nie zamazala... :cool1:

Wszystko na pokaz :shake:

Madźka weekenda już mamy!!! I pogoda ma być też piękna :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):

Madźka weekenda już mamy!!! I pogoda ma być też piękna :loveu:

Eee.. dzie ta pogoda ma niby być, co?? :crazyeye: Bo ani u mnie ani u Madzki pogody nie zapowiadają najlepszej :shake:

Zdjęcia wrzucam na Fotosika :loveu:

Posted

Cześć Kasie, Anusie, Wkładki, 2B :loveu:

Taaaaaak, wszystko na pokaz, nawet ołówek naostrzyłam, żeby się ładnie komponował z książkami.

Władka- donoszę, że 2B ma zbyt duży podpis o parę pixeli. :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']

Władka- donoszę, że 2B ma zbyt duży podpis o parę pixeli. :cool1:

:evil_lol::evil_lol:

Madźka dobra koleżanka tylko uprzejmie donosi, nic poza tym :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Jaki malutki kochany ryjek pościelowy :loveu:
I drugi ryjek pościelowy :grins: Podczas pieszczot męską dłonią...:evil_lol:

[quote name='tigrunia']Cicho no !! Ty paplo jedna !! :mad::mad:
Władka no idziesz? No cho. Płacą Ci od ilości skasowanych nadwyżkowych pixeli czy od kasacji całego jednego podpisu?? :grins:

Posted

madziasto4 napisał(a):

I drugi ryjek pościelowy :grins: Podczas pieszczot męską dłonią...:evil_lol:

Płacą Ci od ilości skasowanych nadwyżkowych pixeli czy od kasacji całego jednego podpisu?? :grins:

Pewnie se mruczał i chrumkał podczas tych pieszczot...:cool1:

Wpierw są upomnienia a potem likwidacja :p

Posted

Dobra, dobra już idę do pracy. Tak, no więc informuję, że 2B ma za duży podpis i proszę o jego zmianę. W razie problemów chętnie służę pomocą.

Pozdrawiam!
Władka

Następnym razem będzie ciach i punkty:diabloti:

Pościelowe chłopaki:loveu: Miki marzy o czymś takim...hehehe:evil_lol: