madziasto4 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Rottie napisał(a):Ile czasu najmuje im "rozpracowanie" jednej kostki? Jamal połyka taką w jedną sekundę :evil_lol: Toro dziamie ją sobie na raty. Nigdy całej nie zjada, zawsze jakieś resztki kości latają po mieszkaniu, i dojada sobie następne dni. Ta na zdjęciu to też już jakaś napoczęta kiedyś :lol: A Master je kostkę tak długo, aż mu Toro nie zabierze :evil_lol: Quote
Rottie Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 madziasto4 napisał(a):A Master je kostkę tak długo, aż mu Toro nie zabierze :evil_lol: Sprytny psiaczek :evil_lol: A Jamal dostaje wielkie kości "diznozaurów" :cool3: Quote
koregra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ale fotek Naoglądałam się :loveu:Torek ma powalający wzrok. Masterek zapłakany:evil_lol: Ale nie opitalaj masterka bosko tak wygląda:modla::modla::modla: Quote
Kasia_zg Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witaj Madziu :) Torek jest niesamoity uśmiałam sie niego aż sie popłakałam :evil_lol: Wytulaj chłopaków od Nas:loveu: Quote
Pegaza Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Halo Madzka i inne stworzenia:loveu: no i reszta bandy...:lol: se wpadłam na przeszpiegi...:evil_lol:a tu cisza.... od wczoraj... Quote
Anusia & Alutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1100745.jpg nowy size kaganca :evil_lol: [quote name='Kasia']Madźka Ty olej studia! Idź lepiej do zawodówki gastronomicznej i biznesa rozkręć :loveu: Oooo pomysl przedni, ciacho smakowicie wyglada i mokre chiba jezd nie? Lubie takie. [quote name='koregra'] Ale nie opitalaj masterka bosko tak wygląda:modla::modla::modla: Opitalaj opitalaj :loveu: Quote
Kasia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 madziasto4 napisał(a): A Master je kostkę tak długo, aż mu Toro nie zabierze :evil_lol: Torcio jak zwykle kochany psiak :loveu: :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a): Opitalaj opitalaj :loveu: O tak, tak :loveu: Cze Madźka i Oszołomy. Co tu takie pustki, że nawet nie ma co nadrabiać...? :roll: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dobry wieczór wszystkim zaglądaczom :loveu: Ta, ciasto mokre, dobre i bardzo łatwo się je robi, właściwie wszystko ogranicza się do pokrojenia jednego składnika, dodania do niego reszty i wymieszania :lol: Nooo, na razie 2:1 dla opitolenia :cool1: Dzisiaj tylko zdjęcia dzisiejszych roślinek:p Mech Quote
koregra Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale sie tu botanicznie zrobiło. Ile roślinek i to jakich :crazyeye: Pozdrawiamy ;) Quote
tigrunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 madziasto4 napisał(a): Nooo, na razie 2:1 dla opitolenia :cool1: Ja sie tym razem wstrzymam od głosu, bo nie mam zdania :roll: Madzka skąd ty tyle kwiotków znasz ? Z jakimś atlasem chodziłaś, czy jak ? :crazyeye: Bry dzień w poniedziałek :multi: Właśnie - czy ja się kiedyś dowiem czemu wszyscy się tak z poniedziałku cieszą ?? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ty se zielnik zrob :evil_lol: Bry dzien :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 koregra napisał(a):Ale sie tu botanicznie zrobiło. Ile roślinek i to jakich :crazyeye: Pozdrawiamy ;) Cze Kamilka :loveu: tigrunia napisał(a):Ja sie tym razem wstrzymam od głosu, bo nie mam zdania :roll: Madzka skąd ty tyle kwiotków znasz ? Z jakimś atlasem chodziłaś, czy jak ? :crazyeye: Bry dzień w poniedziałek :multi: Właśnie - czy ja się kiedyś dowiem czemu wszyscy się tak z poniedziałku cieszą ?? :cool1: Interesuję się tym, to i znam trochę :lol: A poza tym mama ma atlas ptaków i roślin w głowie, jak czegoś nie znam, to pytam co to :lol: Bo poniedziałki są najlepsiejsze na świecie :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Ty se zielnik zrob :evil_lol: Bry dzien :loveu: Ty mi nie zawracaj głowy zielnikiem, bo mi się w kuchni przypali cholera! Biegnę pomieszać! Bry dzień Anka filiżanka :p Kasia napisał(a):Cze Ogrodniczko-Zielarko :loveu: Cze Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 madziasto4 napisał(a): Bo poniedziałki są najlepsiejsze na świecie :loveu: Wiesz już dlaczego 2B? :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 madziasto4 napisał(a): Bo poniedziałki są najlepsiejsze na świecie :loveu: Ty mi nie zawracaj głowy zielnikiem, bo mi się w kuchni przypali cholera! Biegnę pomieszać! Aha :cool1: A co gotujesz ?? :lol: Kasia napisał(a):Wiesz już dlaczego 2B? :loveu: :evil_lol: Tia .. bardzo szczegółowo mi to wyjaśniła :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 tigrunia napisał(a): A co gotujesz ?? :lol: Tia .. bardzo szczegółowo mi to wyjaśniła :cool1: Dzisiaj poszłam na łatwiznę i zrobiłam sobie chińszczyzne z mrożonek :lol: Ale nawet niezła ta mrożona łatwizna :grins: Bardzo się cieszę, że już wszystko wiesz :loveu: Starałam się dokładnie wytłumaczyć :loveu: Quote
tigrunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 madziasto4 napisał(a):Dzisiaj poszłam na łatwiznę i zrobiłam sobie chińszczyzne z mrożonek :lol: Ale nawet niezła ta mrożona łatwizna :grins: Bardzo się cieszę, że już wszystko wiesz :loveu: Starałam się dokładnie wytłumaczyć :loveu: A widzisz - a na mnie krzyczałaś :roll: Tia- dzięki Madzka :cool1: Ty masz dwa takie same nosidła czy oni tam tak na zmiane siadaja ?? :evil_lol: Quote
Rottie Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Te yorki są po prostu przesłodkie! :loveu: http://images24.fotosik.pl/190/8385d82c5bd1ac94.jpg Jaka mina :loveu: Nie rozumiem jak dawniej mogły mi się nie podobać (czyt. 2 lata temu) :oops: Ale muszę przyznać, że te "okokardzione" i "ubrankowane" to dla mnie dalej przesada :eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://images23.fotosik.pl/189/1363ae302d06b3c0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts