Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Rottie']Nie ma za co :) Jeśli widzę jakieś piękne psie pyszczki w czyiś podpisach to odwiedzam galerię :D
Zapraszam częściej :multi:

[quote name='Kasia']Cze Madźka i chłopaki :loveu:
Cze Kasia :loveu:

[quote name='MAREA SHAPIRO']Torczyslaw wyrosl na slicznego chlopaka:loveu:, inteligentne spojrzenie
zuch! sliczne foty
my sie wybieramy jutro wiosne i Melke focic jak pogoda dopisze:)
Oj to z przyjemnością obejrzę fotki :loveu:

[quote name='aneczka0106']Rewelacyjne foty, zeby moja tak patrzyła na piłeczkę....ech......na patyka to owszem:shake: nakręcamy więc, nakręcamy na taką ze sznurem:lol:

Buziaki dla brytanków:loveu:
Muszę uściślić- Torek tak patrzy na mnie, nie na piłeczkę
Na piłeczkę czasami zezuje przez sekundę, ale staram się go uczyć, żeby patrzył na mnie jak najdłużej- wtedy mu rzucę :grins:

Posted

Rottie napisał(a):
A ja jest u Twoich psiaków ze szkoleniem? Chętnie się uczą? York mojej koleżanki jest bardzo pojętny i w mig opanowuje nowe polecenia :)

Nie ma problemów ze szkoleniem, uczą się chętnie, tylko ostatnio czasu brak..:oops: Ale utrwalanie tego co już umieją są w zasadzie codziennie- w trakcie spacerów, podczas zabawy..

Posted

Rottie napisał(a):
Przyznaj, ile i jakie komendy każdy z nich zna? Szukam jakiś propozycji, bo powoli kończą mi się pomysły na szkolenie mojego psa :oops:

Nie ma się czym chwalić na razie... Znają obecnie te podstawowe- siad, leżeć, daj łapę, zostań.
W planach mam slalom między nogami, chodzenie przy nodze, różne sztuczki ze stron klikerowych, ale wezmę się za to wszystko od czerwca.

Na razie skupiam się na utrwalaniu utrzymywania kontaktu wzrokowego, no i na tym nieszczęsnym przychodzeniu na zawołanie w rozproszeniach...

Posted

Genialna galeria! :loveu: :lol: Kochane rolkowce-papierowce :multi: Twoje psiaki ich przynajmniej nie zjedzą (albo chociaż nie tak szybko żebyś temu nie zapobiegła) :evil_lol:

Posted

Cześć Madziu.

Może podpowiem parę komend dla chłopców, które zna Aris? Są dość łatwe, bo uczyliśmy się ich bez klikera:
przybij piątkę, turlaj się, proś, hop (niestety nie udaje nam się to zbytnio, bo Aris coś skoczny nie jest), daj głos
Zawsze mogę pokazać filmiki, jeśli chcesz.

A psik! niestety nie opanowaliśmy, bo Aris nie chce wyciągać chusteczek z pudełka. Podejrzewam, że się boi tego szurania...

Torek zawsze potrafi mnie rozbawić do łez :lol: Wygląda jak mały słonik :lol:

Posted

[quote name='Kasia']Torcio rozbawiłeś mnie :evil_lol:
Torcio od tego jest :evil_lol:

[quote name='Rottie']Genialna galeria! :loveu: :lol: Kochane rolkowce-papierowce :multi: Twoje psiaki ich przynajmniej nie zjedzą (albo chociaż nie tak szybko żebyś temu nie zapobiegła) :evil_lol:
Gdyby im się znudziła zabawa, toby na pewno porwali rolkę na strzępy :lol:

[quote name='MAREA SHAPIRO']ulubiona zabawka Melki
pusta rolka po reczniku papierowym:)
Torczyslaw z nosem sloniowym:)
superfoty
ubawilysmy sie z Mela:)
weekend nadchodzi super:)
Dotychczas bawili się rolką po papierze toaletowym, ale widzę, że ta po ręczniku bardziej im się podoba :lol:

Ciasto zrobiłam :p

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu.

Może podpowiem parę komend dla chłopców, które zna Aris? Są dość łatwe, bo uczyliśmy się ich bez klikera:
przybij piątkę, turlaj się, proś, hop (niestety nie udaje nam się to zbytnio, bo Aris coś skoczny nie jest), daj głos
Zawsze mogę pokazać filmiki, jeśli chcesz.

A psik! niestety nie opanowaliśmy, bo Aris nie chce wyciągać chusteczek z pudełka. Podejrzewam, że się boi tego szurania...

Torek zawsze potrafi mnie rozbawić do łez :lol: Wygląda jak mały słonik :lol:

Cześć Sarka.

Pomysówy na komendy i sztuczki to ja mam dużo, tylko problem z zabraniem się za nie jest :lol:

Posted

Bardzo ładny storczyk...Ostatnio dostałam bzika na ich punkcie :pkupiłam 2 sztuki kwitły chyba z 4mies albo i dłużej a jak przekwitły to do tej pory nic sie nie pokazało;) wiec kupiłam sztuczne :evil_lol: kwitnie i kwitnie:lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Jaki tam maminy. Mój osobisty! :loveu:
Muszę z nim często rozmawiać, żeby mi nie padł za szybko :grins:

To super :loveu:
Mój jeden juz przekwitł ale zaczął wypuszczać nowe ostatnio :lol: A drugi jak kwitnie tak kwitnie.

Posted

AmiX napisał(a):
Bardzo ładny storczyk...Ostatnio dostałam bzika na ich punkcie :pkupiłam 2 sztuki kwitły chyba z 4mies albo i dłużej a jak przekwitły to do tej pory nic sie nie pokazało;) wiec kupiłam sztuczne :evil_lol: kwitnie i kwitnie:lol:

No tak, gość-laik nawet nie zauważy, że to sztuczny :evil_lol:

Kasia napisał(a):
To super :loveu:
Mój jeden juz przekwitł ale zaczął wypuszczać nowe ostatnio :lol: A drugi jak kwitnie tak kwitnie.

Ciekawe jak będzie z tym moim :p