Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Magda_Miki']Master zdobywca szczytów:razz: To chyba przypadłość yorkowa... byle wyżej wleźć.
Wczoraj M pomagał w pracach w ogrodzie, właził na piach - a szczególnie spodobało mu się robienie wykopalisk w górach czarnej ziemi. Po skończeniu roboty wróciliśmy do domu, Miki do wanny no i potem zasłużony odpoczynek przed TV. W tym momencie zaczyna się miauczenie przy drzwiach (Mikiego:lol:). Nikt nie wie o co chodzi. Na spacerze był, więc myśleliśmy, że może coś jest na tarasie. Wypuściłam go, a on siuu do największej hałdy i zaczyna węszyć, nagle ryje z takim zamachem, aż wyrzucał ziemię pod nogami. Okazało się, że kaczka została przez przypadek zasypana ziemią:cool1: Nie mógł sobie wcześniej przypomnieć... Z drugiej strony niezłą ma pamięć - panna kaczka zawsze w jego myślach:loveu:
Morda kochana :loveu:

Cze gamonie!

Nie wiem kto to mówi, i do kogo? :hmmmm:

[quote name='Pegaza']Cze Madziu:p

taa andis znana marka dla zwierząt...jak będzie rezultat się zobaczy...
Cze :p

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cudne te wiosenne, pełne słoneczka zdjęcia :loveu: i ten rozwiany włos na Masterkowej mordeczce :loveu: U Nas dzisiaj pogoda się zepsuło jest dosyc chlodno i leje :shake: Długo ciepełkiem sie nie nacieszyliśmy, bo aż całe 3 dni ach ...[/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
No mi tyz, ale tak jak z koopa, wolalam nie mowic bo to w koncu wladza nie?

Masz rację! Że też gęby na kłódkę trzymać nie umim i zawsze cos palnę :shake:

Posted

Kasia napisał(a):
No piękne fotki, piękna zima tej wiosny i piękne piesy na tych fotkach ale dałabyś juz coś prawdziwie wiosennego....:eviltong: :loveu:

Fotki wiosenne będą, jak się skończą zapasy fotek zimowych :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Piękne :loveu:
Madźka normalnie Ci zazdroszczę tego oszołoma!!!!!
A ja Wam jeszcze nie pokazałam jak Toro się uśmiecha :p Jak się cieszy to szczrzy ząbki, muszę kiedyś fotkę zrobić :lol:

[quote name='Anusia & Alutka']http://i131.photobucket.com/albums/p...4/P1100271.jpg porazil swiniaka blask wiosennego slonca :loveu:

http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1100286.jpg Madzka, to Tys taka wielka?? :evil_lol:
Albo ma chińskie korzenie:p

Noooo

Posted

Skąd ty tego dzwonca wytrzasneła ?? :crazyeye: Nie uciekał ? :evil_lol:
Te .. tak w ogóle to muszę stwierdzić, iż zaniedbujesz chłopaków! toć Masterek ma już włoski na stópkach jak u Corinki jeszcze niedawno :evil_lol: Nieładnie Madzka, nieładnie !! :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Skąd ty tego dzwonca wytrzasneła ?? :crazyeye: Nie uciekał ? :evil_lol:
Te .. tak w ogóle to muszę stwierdzić, iż zaniedbujesz chłopaków! toć Masterek ma już włoski na stópkach jak u Corinki jeszcze niedawno :evil_lol: Nieładnie Madzka, nieładnie !! :shake:

Pijany chyba był:evil_lol:- wylądował z impetem tuż obok mnie i chłopaków.
Albo się rąbnął w łepetynę o siatkę i go zamroczyło:evil_lol:, bo wcale nie uciekał.

Też go na Rumcajsa robię :p