madziasto4 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 To są sprzed kilku dni fotki, u nas w Gdyni po śniegu nie ma już śladu i jest piękna pogoda, ale rodzice byli wczoraj na działce, na Kaszubach, i trochę śniegu jeszcze leży. O tyle: Mama zrobiła dla mnie fotki krzaczków, które wsadzili z tatą :p Aaa, i ten płotek to rzecz jasna do likwidacji jest :lol: Quote
Kasia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 madziasto4 napisał(a): Aaa, i ten płotek to rzecz jasna do likwidacji jest :lol: Płotek zostawcie! Moja T powiedziałaby że jest dość przystojny i można se fotki koło niego robić...:p Quote
madziasto4 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Kasia napisał(a):Płotek zostawcie! Moja T powiedziałaby że jest dość przystojny i można se fotki koło niego robić...:p Przystojny płotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To może faktycznie zostawimy?? :evil_lol: Tylko wtedy zabraknie nam tego przystojnego płotka, bo działka sięga dalej :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Moja T kiedyś jak pokazywała mi album ze zdjeciami jakimiś starymi to tak do mnie: Kasia patrz tu jaki przystojny płot! Nawet se zdjęcie koło niego zrobiłam! :evil_lol: Pikne portreciki :loveu: Masterek boski!!! Quote
koregra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale fotki:loveu: boskie chłopaki:loveu::loveu::loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Master jak zwykle gra amanta...taki Brad Pitt a Torek bo ja wiem...macho - Banderas...z jezorem na brodzie:diabloti: kochane zuchy!:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Fidlasta, Kamilka- dzięki :lol: MAREA SHAPIRO napisał(a):Master jak zwykle gra amanta...taki Brad Pitt a Torek bo ja wiem...macho - Banderas...z jezorem na brodzie:diabloti: kochane zuchy!:loveu::loveu::loveu: To Banderas też tak wywala jęzor?? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a):Moja T kiedyś jak pokazywała mi album ze zdjeciami jakimiś starymi to tak do mnie: Kasia patrz tu jaki przystojny płot! Nawet se zdjęcie koło niego zrobiłam! :evil_lol: hyhy no pamietam ta historie :evil_lol: ryje piekne no. sie napaczec na te mordy czy nie moge :loveu: cze poniedzialkowe :multi: Quote
Pegaza Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nie tylko w Gdyni nie tylko...:razz: cze Madzik:p zamowilam maszynke jestem ciekawa jak się nam sprawi:roll: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): ryje piekne no. sie napaczec na te mordy czy nie moge :loveu: gdzie ta czecia morda jest? Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):hyhy no pamietam ta historie :evil_lol: ryje piekne no. sie napaczec na te mordy czy nie moge :loveu: cze poniedzialkowe :multi: Czy istnieje możliwość, abym ja w rewanżu również nie mogła się napaczeć na ryjek Alutkowy?? :loveu: Pegaza napisał(a):Nie tylko w Gdyni nie tylko...:razz: cze Madzik:p zamowilam maszynke jestem ciekawa jak się nam sprawi:roll: Cze :loveu: Oooo i którą zamówiłaś?? Kasia napisał(a):gdzie ta czecia morda jest? Właśnie, ja się przecie nie fotografowałam :hmmmm: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Właśnie, ja się przecie nie fotografowałam :hmmmm: A bo to wiesz jak nie wiesz... Może Ty widmo jakie jesteś i ino Anka Cie widzi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nie no o ryju czecim to ogolnie tak mowie. Ze tyz napaczec sie nie moge. Ze zdjecia bys kciala mowisz? Muszem przemyslec sprawe... Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Kasia']A bo to wiesz jak nie wiesz... Może Ty widmo jakie jesteś i ino Anka Cie widzi :evil_lol: Myślisz?? :hmmmm: O cholela, no może, bo jakaś taka blada ostatnio jestem :hmmmm: [quote name='Anusia & Alutka']Nie no o ryju czecim to ogolnie tak mowie. Ze tyz napaczec sie nie moge. Ze zdjecia bys kciala mowisz? Muszem przemyslec sprawe... Przemyśl, przemyśl:loveu: albo nawet i wrocław :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='koregra']Dobry :loveu: Dobry :hand: [quote name='Pegaza']Madzia Andisa mam To jest jakaś maszynka specjalna dla zwierząt? Królewicz na ziarnku grochu Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='madziasto4'] Królewicz na ziarnku grochu http://images28.fotosik.pl/187/961fa112fd627d5d.jpg Gloooooopia :megagrin: przemyslalam Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Gloooooopia :megagrin: przemyslalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To lecę zobaczyć [quote name='koregra']Gdzie on sie wgramolił:loveu: Nagminnie włazi na takie góry prania czy pościeli :evil_lol: Quote
koregra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Nagminnie włazi na takie góry prania czy pościeli :evil_lol: Corinka też lubi :loveu: Quote
Magda Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Master zdobywca szczytów:razz: To chyba przypadłość yorkowa... byle wyżej wleźć. Wczoraj M pomagał w pracach w ogrodzie, właził na piach - a szczególnie spodobało mu się robienie wykopalisk w górach czarnej ziemi. Po skończeniu roboty wróciliśmy do domu, Miki do wanny no i potem zasłużony odpoczynek przed TV. W tym momencie zaczyna się miauczenie przy drzwiach (Mikiego:lol:). Nikt nie wie o co chodzi. Na spacerze był, więc myśleliśmy, że może coś jest na tarasie. Wypuściłam go, a on siuu do największej hałdy i zaczyna węszyć, nagle ryje z takim zamachem, aż wyrzucał ziemię pod nogami. Okazało się, że kaczka została przez przypadek zasypana ziemią:cool1: Nie mógł sobie wcześniej przypomnieć... Z drugiej strony niezłą ma pamięć - panna kaczka zawsze w jego myślach:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Magda_Miki napisał(a):Okazało się, że kaczka została przez przypadek zasypana ziemią:cool1: Nie mógł sobie wcześniej przypomnieć... Z drugiej strony niezłą ma pamięć - panna kaczka zawsze w jego myślach:loveu: Jakie to madre psisko noooo :loveu: Cze gamonie! Quote
Recommended Posts