madziasto4 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Witajcie! :multi: Dziękujemy Wam za liczne odwiedziny ;) Ja biedna leże chora w łóżku :shake: Popijam sobie właśnie gorące mleko z masłem i miodem i jednocześnie próbuję powstrzymać Tora przed wlezieniem do niego :mad: Jakiż z niego łakomczuch :-o Czego by człowiek nie jadł, ten mały już się wyrywa... Z drugiej strony jakież to miłe przeciwieństwo Masterka- Torek wylizuje miseczkę, że aż lśni, a Mastera to trzebabyło prosić, żeby choć trochę raczył zjeść :diabloti: barbara.h Ano taaak, to jest bardzo ważne, żeby wszyscy chcieli psiaka :roll: Zgodnie z prośbą psiaki wymiziane :p Alynkaa Niedługo wstawię jakieś zdjęcia łobuza;) MAREA SHAPIRO Witaj u nas :razz: fidelek2, Zuza, leemonca Witamy :multi: Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 cześć Magda! Kuruj się tym mleczkiem i szybko wyzdrowiej, żeby wstawić zdjęcia małego Toro i Masterka!!!:lol: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 AlKil napisał(a):cześć Magda! Kuruj się tym mleczkiem i szybko wyzdrowiej, żeby wstawić zdjęcia małego Toro i Masterka!!!:lol: Cześć ;) Wzięło mnie akurat w moje urodziny, ehhh :shake: Nawet nie wypiłam za swoje zdrowie ;) Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Madziu, to Ty też listopadowa????!!!!????? Wszystkiego naj, naj, naj... ale przede wszystkim zdrowia!!!! Quote
madziasto4 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Dziękuję bardzo :multi: Obie z mamą jesteśmy z listopada :p Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 to tak jak ja, Albi i Killuś!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='AlKil']to tak jak ja, Albi i Killuś!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha, no prosze :evil_lol: Kasiu Dziękuję :) [SIZE="1"]Ale ja już stara jestem :shake: :evil_lol: Quote
Magda Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Madziu wszystkiego najlepszego!!:multi::multi: ZDROWKA przede wszystkim:p Jaka stara.... za rok dopiero 18 (chyba sie nie myle:lol:) A jak Masterek reaguje na maluszka? Zmienil sie juz dla niego?:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Madziu, goniu Dziękuję Wam bardzo :calus: Madziu 18 za rok, racja :p Master różnie się zachowuje :roll: Jest raczej obojętny, czasami powarkuje na Tora :roll: Ale mam wrażenie, że jest już lepiej, bo Master coraz częściej sam podchodzi do Torka, jak mały jest czymś zajęty albo jest odwrócony. Na razie jakiejś wielkiej miłości między nimi nie ma, ale mam nadzieję, że to się zmieni ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć Madziu :multi: Przybywamy ze spóźnionymi, ale szczerymi życzeniami urodzinowymi!!! Wszytskiego Najlepszego, a przede wszystkim dużo zdróweczka, bo widzę, że Cię choróbko wzięło. Pogoda taka, że łatwo idzie coś złapać, sama niedawno byłam chora, leżałam w łóżku na antybiotykach :placz: Madziu jaka tam stara? Mi własnie ostatnie naście sprzed nosa ucieka :placz: Z nieierpliwością czekam na foty Torunia i Masterka :loveu: Quote
Zuza96 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :bigcool:Spóźnione ale szere życzonka Madziu :bday: :bigcool: :new-bday: [SIZE=7]Sto i dwieście latek Madziu :new-bday: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Dagusia Dziękuję za życzonka :multi: Przydadzą mi się, bo choróbsko nadal mnie trzyma w łóżku :shake: Zuza :calus: A więc obiecane zdjęcia ;) w Masterkowej budce I na koniec pan domu :p Quote
Kasia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Malutki, słodki rozrabiaka :loveu::loveu: Niech tylko troszkę jeszcze podrośnie to pewnie zacznie dokazywać z Masterkiem ;) Będzie wesoło :p Quote
madziasto4 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='fidelek2']Malutki, słodki rozrabiaka :loveu::loveu: 100% racji :p [quote name='fidelek2']Niech tylko troszkę jeszcze podrośnie to pewnie zacznie dokazywać z Masterkiem ;) Będzie wesoło :p Czekam na ten moment :roll: Teraz Master zrobił się taki.....dorosły :lol: Patrzy na Tora jak na wariata, jak mały biega po pokoju :lol: A ten mały głupek podchodzi powoli do Mastera, zatrzymuje się 10 cm przed nim, przyczaja się... ...o tak: ...i nieporadnie wyskakuje :evil_lol: gonia Rośnie diabeł :diabloti: Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Zuza :calus: I na koniec pan domu :p Dziękuję za całuska :razz: SŁODZIAKI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 witaj Madziu :multi: i Toro maluszku i Masterku - Panie Domu ;) Co słychać??? Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cudownie jest patrzeć na taką słodką Kulkę :loveu: :loveu: Buziaczki dla Torunia i Masterka. Quote
madziasto4 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Zuza pieski dziękują [quote name='fidelek2']witaj Madziu :multi: i Toro maluszku i Masterku - Panie Domu ;) Co słychać??? Witamy :multi: Co słychać? Niedługo z Masterem na usunięcie kamienia nazębnego idziemy :roll: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Cudownie jest patrzeć na taką słodką Kulkę :loveu: :loveu: Buziaczki dla Torunia i Masterka. Nooo:loveu: Miło jest przypomnieć sobie wszystko od początku, te 'szczenięce' obowiązki :loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 madziasto4 napisał(a):Witamy :multi: Co słychać? Niedługo z Masterem na usunięcie kamienia nazębnego idziemy :roll: też musiałabym się wybrać z Fidlakiem, ale słyszałam że robi się to pod narkozą i dlatego trochę mam stracha...:roll::roll: Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :laugh2_2:aż by się chciało schrupać :laugh2_2: Quote
Recommended Posts