madziasto4 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 AlKil napisał(a):Hihi, znowu jestem chora, mam temperaturę i pierwszej chwili widziałam, że Masterek biega w błękitnych koralach...:oops::help1::stupid: :evil_lol: A to tylko szelki hihi. Biedna, a przecież niedawno też byłaś chora :glaszcze: Quote
pinkyoreczka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 biedulo zdrowiej;) bedzie dobrze ale masz sliczniutkie psiatka co zdjatko to ladniejsze, na niektorysz wyszly jak batman, lataja w powietrzu hihi:loveu: Quote
AlKil Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: A to tylko szelki hihi. Biedna, a przecież niedawno też byłaś chora :glaszcze: No byłam. Ale teraz zachorował Tz, Misio i mnie zarazili. Wczoraj jechaliśmy z Misiem do lekarza, bo miał 39 st., a dzisiaj już ja poległam... Swoją drogą Masterkowi ładnie by było w koralach :loveu::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 pinkyoreczka napisał(a): ale masz sliczniutkie psiatka co zdjatko to ladniejsze, na niektorysz wyszly jak batman, lataja w powietrzu hihi:loveu: Witam i dziękuję.;) AlKil napisał(a):No byłam. Ale teraz zachorował Tz, Misio i mnie zarazili. Wczoraj jechaliśmy z Misiem do lekarza, bo miał 39 st., a dzisiaj już ja poległam... Swoją drogą Masterkowi ładnie by było w koralach :loveu::evil_lol: Mnie ponad tydzień temu też choroba dopadła, też ponad 39 stopni... Taka pogoda zdradliwa :mad: Kuruj się:loveu: Oooo ho ho, niechby tylko Toro te korale Masterkowe dorwał...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Trochę wiosny, dobrze, że zdążyłam fotki zrobic, bo ponoć na święta śnieg ma być:cool1: Mój hiacynt domowy :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ohhhh chlopaki przecudne rozesmiane od ucha do ucha!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Fajowe te biegające fotki...słodziaki kochaniutkie:loveu::loveu: Pieknie wiosennie tu u Was a u Nas za oknem sypie śnieg od samego rana TZ wpadła na genialny pomysł by choinke w jakieczka i kurczaczki ubrać ;) Cześć Madziu Pozdrowionka:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='MAREA SHAPIRO']ohhhh chlopaki przecudne rozesmiane od ucha do ucha!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Hej! :multi: [quote name='Kasia_zg']Fajowe te biegające fotki...słodziaki kochaniutkie:loveu::loveu: Pieknie wiosennie tu u Was a u Nas za oknem sypie śnieg od samego rana TZ wpadła na genialny pomysł by choinke w jakieczka i kurczaczki ubrać ;) Cześć Madziu Pozdrowionka:loveu: U nas tak samo- i deszcz, i śnieg, i grad chyba nawet, bo jak spałam rano, to strasznie dudniło o parapet zewnętrzny :hmmmm: A ziąb jaki :shake: Quote
Magda Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hej! Chłopaki brykają na łóżku, że ho ho:razz: Masterkowa pozycja wyzywająca super! Uff... dobrze, że mam komputer przy kaloryferze:loveu: Przynajmniej łapki mi nie marzną. Pogoda do kitu:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='AlKil']Hihi, znowu jestem chora, mam temperaturę i pierwszej chwili widziałam, że Masterek biega w błękitnych koralach...:oops::help1::stupid: hihi tu http://images31.fotosik.pl/182/f59e87f45c93de19.jpg rzeczywiscie wyglada jakby korale mial :evil_lol: poza tym robi sie coraz bardziej podobny w minach do Torka, co chiba mnie martwi :hmmmm: Cze Madzka i ogony :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hej! Chłopaki brykają na łóżku, że ho ho:razz: Masterkowa pozycja wyzywająca super! Uff... dobrze, że mam komputer przy kaloryferze:loveu: Przynajmniej łapki mi nie marzną. Pogoda do kitu:cool1: Cześć Władka :loveu: Ja też mam blisko kaloryferka całe szczęście... [quote name='Anusia & Alutka']hihi tu http://images31.fotosik.pl/182/f59e87f45c93de19.jpg rzeczywiscie wyglada jakby korale mial :evil_lol: poza tym robi sie coraz bardziej podobny w minach do Torka, co chiba mnie martwi :hmmmm: Cze Madzka i ogony :loveu: Korale koloru koralowego. Kto z kim przystaje ,takim się staje:cool1: Cześć Anusia i jeszcze więcej ogonów. Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='madziasto4'] Korale koloru koralowego. Cześć Anusia i jeszcze więcej ogonów. Jak dla mnie sa to korale koloru niebieskiego, ale klocic sie nie bede... 6 ogonow :loveu: zwierzecych Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Jak dla mnie sa to korale koloru niebieskiego, ale klocic sie nie bede... 6 ogonow :loveu: zwierzecych Ale ja o tych, co to je król Karol królowej Karolinie kupił. Quote
aneczka0106 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Boskie fotki, chłopaki jak laleczki:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale ja o tych, co to je król Karol królowej Karolinie kupił. A co im do Masterka?? Bry :loveu: Quote
Pegaza Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cze Madzka:p ogródkowe fotki fajne:pja też w tym roku porobie będe miec w koncu gdzie:eviltong: ja nie wiem który z nich jest bardziej krzywy:evil_lol:ale tak myśle że Master;) http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1100294.jpg oni zawsze są od siebie tak odchyleni:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='aneczka0106']Boskie fotki, chłopaki jak laleczki:loveu: Dzięki! :lol: [quote name='Anusia & Alutka']A co im do Masterka?? Bry :loveu: Bry. Master też ma korale. [quote name='Pegaza']Cze Madzka:p ogródkowe fotki fajne:pja też w tym roku porobie będe miec w koncu gdzie:eviltong: ja nie wiem który z nich jest bardziej krzywy:evil_lol:ale tak myśle że Master;) http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1100294.jpg oni zawsze są od siebie tak odchyleni:evil_lol: Cze Dario :loveu: Wiało :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cóż za grzeczne chłopaki wręcz aniołeczki:loveu:... żeby tak mój spokojnie usiedział choć na chwile ;) Witaj Madziu w ten przewiośnie- zimowy dzionek :) Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cze Madźka :loveu: Fajna sesyja, taka wykadrowana! Od najdalszego do najbliższego, normalnie jak na jakiś slajdach :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dzięki Kasiasta, dzięki Fidlasta :Rose: Dzisiaj pogryziono i rozebrano mi pisak na trzy części, do teraz nie wiem którego z chłopaków to sprawka :cool1: W zasadzie z góry powinnam założyć, że to Torek- gdyby nie to, że rano na mój widok obaj skulili uszy, i patrzyli na mnie oczyma kota ze Shreka Na dodatek Masterek na moje wołanie nie przyszedł, tylko wlazł do Torka :evil_lol: No to poszłam zobaczyć co zbroili i zastałam zmasakrowanego pisaka na łóżku rodziców, popisali im troszkę prześcierdało na czarno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to ja se myślę- ten który będzie miał czarny jęzor, ten jest sprawcą:evil_lol:, zaglądam do paszcz, a obie czyste :diabloti: Goopki moje kochane :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć Madziu. Ale się uśmiałam z historii o pisaku :roflt:To nie goopki tylko mądrale, po mistrzowsku wykiwali swoją Pańcię :diabloti: Nie doceniasz ich... :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hyhy Pancia wiekszy goopek skoro nie rozpoznala sprawcy czynu :turn-l: Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Hyhy Pancia wiekszy goopek skoro nie rozpoznala sprawcy czynu :turn-l: Doszło o tego, że piesy przewyższyły mądrością swą Panią :p Quote
madziasto4 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Cześć syskim. Sztame cholery trzymają i jak się przyznawać, to obaj albo nikt :diabloti: Quote
Recommended Posts