Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Ale z Masterka fajny potarganiec :loveu:
A tak w ogóle to nieźle sie zmienił po tym odjaczeniu. Rozbrykał sie i tak jakby poweselał i zradośniał!!!
Praktycznie na każdej fotce to widać :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
A tak w ogóle to nieźle sie zmienił po tym odjaczeniu. Rozbrykał sie i tak jakby poweselał i zradośniał!!!

Kasiu, Master to teraz zupełnie inny pies :crazyeye:
Garnie się do przytulania, gramoli się na kolana, zasypia na nich wtulony, z Torkiem wścieka się tak jak na fotkach codziennie po kilka razy na dzień, sam go zaczepia (!) do zabawy, nie grymasi przy jedzeniu, co tam jeszcze :hmmmm:

Ciąg dalszy wściekadeł

Posted

Kasia napisał(a):

Zgadzam się z Kasią rozbrykał się i taki wesolutki jest:loveu:

Posted

Ale są to zmiany na lepsze, prawda?
Tak to przynajmniej widać po fotkach...
Wiadomo że każdy psiak ma inny charakter i inne usposobienie ale im weselszy i bardziej rozbrykany a przy tym przymilny to chyba raczej lepiej, prawda? :lol:

Posted

koregra napisał(a):
Zgadzam się z Kasią rozbrykał się i taki wesolutki jest:loveu:

Kochana morda moja :loveu:

Kasia napisał(a):
Ale są to zmiany na lepsze, prawda?
Tak to przynajmniej widać po fotkach...
Wiadomo że każdy psiak ma inny charakter i inne usposobienie ale im weselszy i bardziej rozbrykany a przy tym przymilny to chyba raczej lepiej, prawda? :lol:

Oczywiście, że zmiana na plus :cool2:
Teraz chłopcy mają ze sobą świetny kontakt, raz jeden zainicjuje zabawę, raz drugi i gitara gra, a my zrywamy boki ze śmiechu podczas ich zabaw:evil_lol:

Posted

Wesoło to na pewno macie :evil_lol:

Fajne te Twoje chłopaki :loveu: Rzadko kiedy spotyka się tak indywidualne i oryginalne a przy tym kochane psie stworki!!!

Posted

Kasia napisał(a):
Wesoło to na pewno macie :evil_lol:

Fajne te Twoje chłopaki :loveu: Rzadko kiedy spotyka się tak indywidualne i oryginalne a przy tym kochane psie stworki!!!

Hihi kocham te ryje moje dwa :loveu:

No na ten przykład taka różnica jest:
Masterek tak- generalnie psy ma w poważaniu, a jeśli już, to jest bardzo przyjaźnie nastawiony, uległy, od razu czołga się po ziemi i kładzie kołami do góry, uszka kładzie, ale ogonek to mu mało co nie odpadnie.

A Torek- szczeka, szczeka, szczeka- na jedne mniej, na drugie więcej, na inne wcale, ale jak przychodzi co do czego, to uszy kładzie, ogonem macha, daje buzi (czyli niby sie poddaje). Ale jak pies się odwraca, to Toro uszy do góry, drze japę i doskakuje do psa.

Chodzę ze smakołykami w kieszeni i jak widzę psa, to wołam Torka po imieniu, on wtedy idzie przy nodze i patrzy mi się w oczy i tak przechodzimy coraz częściej obok psów- po wszystkim, jeśli ani razu nie oderwał oczu ode mnie i nie wyrywał się i nie szczekał na psa, dostaje nagrodę/piłkę. (a żeby tak było, to gadam do niego jaki on dobry piesek jest)
I tak sobie chodzimy na sapcerki i wariata z siebie muszę czasami robić :evil_lol: i gadać "Torcio, Torcio, dobry piesek, taaaaak, mądry Torek" :cool3:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

No, to jakby ktorys TZ zrobil sie osowialy /sluchaj Aga!/ to wychodzi na to, ze nalezy takiemu chlopu usunac jajka :evil_lol:

Dobre :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Madzia
ojoj jakich Ty masz mądrych chłopców:cool3:
ciekawe po kim to mają?:eviltong:

Po właścicielce:cool1:

http://images30.fotosik.pl/178/f8e7b7ca9ab6095b.jpg ooo Alicja tak samo czeka :loveu:

No, to jakby ktorys TZ zrobil sie osowialy /sluchaj Aga!/ to wychodzi na to, ze nalezy takiemu chlopu usunac jajka :evil_lol:

:grins:

Noooo, bryka później taki, że ho hooo :evil_lol:

Posted

Haha, ciekawe która pierwsza spróbuje i potwierdzi prawdziwość tej tezy :cool1:

Cze Madźka i inteligentne psy twe :loveu:

Posted

Cześć Madziu.

Często na spacerze spotykamy yorki takie jak Master. Kładą się na ziemi, ale nie wiem, czy to ze strachu czy po prostu już takie są. Aris zawsze ma uszy postawione, ogon wysoko i stoi na pewnych łapkach.

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Madziorek:p
tylko 3 dni szkoły i zaś laba:multi:

Cze Dario :loveu:
Mam w planach się pouczyć, ale co z tego wyjdzie...:evil_lol:

Hy hy odjajczanie w modzie :megagrin:

Cze Madzka i ogony. :loveu:

Przeczytałam w miodzie...

Cze Anusia :loveu:

Kasia napisał(a):
Haha, ciekawe która pierwsza spróbuje i potwierdzi prawdziwość tej tezy :cool1:

Cze Madźka i inteligentne psy twe :loveu:

Cześć Kasiu :loveu:

Wszystkie piesy inteligentne są :cool2:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu.

Często na spacerze spotykamy yorki takie jak Master. Kładą się na ziemi, ale nie wiem, czy to ze strachu czy po prostu już takie są. Aris zawsze ma uszy postawione, ogon wysoko i stoi na pewnych łapkach.

Cze Sarka:loveu:

Poddają się :lol: Toro też by się mógł czasami cholera poddać :mad: