Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten ogon jego wygląda jak taki przyrząd do kurzu, na patyku z takimi cićkami co to chodzisz i se wycierasz niby kurząc przy tym jeszcze bardziej :grins:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Aga76 napisał(a):
Kuciaki jak powiedzieć, że Toruś :loveu: się wyzłaca ozłaca czy jak :hmmmm: bo przecież nie brązowieje na pysiu. Halo jak to się mówi?!

2B może nam podpowie, bo i ja nie wiem :hmmmm:

Posted

Aga76 napisał(a):
Kuciaki jak powiedzieć, że Toruś :loveu: się wyzłaca ozłaca czy jak :hmmmm: bo przecież nie brązowieje na pysiu. Halo jak to się mówi?!

madziasto4 napisał(a):
2B może nam podpowie, bo i ja nie wiem :hmmmm:

Kasia napisał(a):
O tak, Ona na pewno będzie wiedziała.

Aga76 napisał(a):
mówisz... :splat:no to poczekam

A wiem, wiem :loveu::loveu: Chyba .. :p Bo mówi się, że sie wybarwia i to chyba pysia tyż dotyczy :loveu::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

A wiem, wiem :loveu::loveu: Chyba .. :p Bo mówi się, że sie wybarwia i to chyba pysia tyż dotyczy :loveu::loveu:

O masz Ci, o to nam chodziło!!!!:cool1:

Posted

Cześć Madziu.

Wybarwia :loveu: Aris też...

Torcio jest taki cudowny z wywalonym ozorem, że aż się humor mi poprawił :multi: Madziu, powiedz, kogo ci się lepiej fotografuje: Torka czy Masterka?

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu.

Wybarwia :loveu: Aris też...

Torcio jest taki cudowny z wywalonym ozorem, że aż się humor mi poprawił :multi: Madziu, powiedz, kogo ci się lepiej fotografuje: Torka czy Masterka?

Cześć Sara:loveu:

A bo ja wiem? :hmmmm:
Ja lubię fotki w ruchu, więc Torek daje mi większe pole do popisu niż Master, który z kolei jest dobry do statecznych fotek :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Piżglowaty dodaj :cool1:

Ja pikolę :splat: dzienki za przypomnienie.

Zapodaj mi Twoje emoty bo swoje straciłam jak systema wymieniałam

Posted

Kasia napisał(a):
Master to posągowiec a Torcio to wiercidoopek :loveu:

:loveu::roflt::roflt:
madziasto4 napisał(a):
Piżglowaty dodaj :cool1:

:loveu::sweetCyb::sweetCyb:

hihihi

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Czesc :loveu:

Wladka sama se wejdz!
I wez mi zlikwiduj w koncu to ze mam zaznaczone, ze nie przeczytalam jednej wiadomosci i jeszcze mnie zlikwiduj zeby mnie nie wywalalo jak sie przez 15 minut nie porusze.

A nie wiem! Wyloguj się i zaloguj ponownie, a z wywalaniem to jedna rada -> ruszaj się częściej:diabloti:

Cześć Madzik!
Widzę, że Torcio ma strzyżone uszy a'la M:loveu: Ładnie wygląda.

Ciekawa jestem czy wybarwi się całkowicie na pysiu

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Cześć Madzik!

Widzę, że Torcio ma strzyżone uszy a'la M:loveu: Ładnie wygląda.

Ciekawa jestem czy wybarwi się całkowicie na pysiu

Cześć Władzik :loveu:

:grins: Dziekuję.

Cholera go wie. On się wybarwia po swojemu :evil_lol: Czarna świnia moja kochana :loveu:

Złowiłam Masterka z pokoju rodziców do siebie, bo się chłopaki wydurniali, a to małe darło japę, a o 23 szczekać już nie wolno :mad:
Torcio przyszedł za mną i już chrapie u siebie, natomiast Masterek zasypia u mnie na kolanach, a ja łajzę za uszkiem drapię :cool1:

Posted

Hihi... u nas M może drzeć r... papę ile sił w płucach:evil_lol: I tak nikt go nie usłyszy.

Teraz pora spania dla chłopaków to ligają. M leży rozłożony na środku łóżka (na kocu):loveu:

Posted

Cześć Madziu :multi:

Wy to macie gadane w tej galeryjce :lol:
Alez Torcio złotych kolorków ma mordeczce dostał - cudnie wygląada :loveu: w ogóle to przyszłam troche wymiziać wirtualnie Twoich chłopaków :loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hihi... u nas M może drzeć r... papę ile sił w płucach:evil_lol: I tak nikt go nie usłyszy.

Teraz pora spania dla chłopaków to ligają. M leży rozłożony na środku łóżka (na kocu):loveu:

Torek to ma ryło zatkane zabawką/kością, więc tylko warczy w zabawie, zresztą on nie ma zwyczaju szczekać podczas zabaw, ale to małe to się potrafi rozszczekać:diabloti:

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześć Madziu :multi:

Wy to macie gadane w tej galeryjce :lol:
Alez Torcio złotych kolorków ma mordeczce dostał - cudnie wygląada :loveu: w ogóle to przyszłam troche wymiziać wirtualnie Twoich chłopaków :loveu:

Cześć Daguś:loveu:
Wymiziam ich od Ciebie :p