Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ten ogon jego wygląda jak taki przyrząd do kurzu, na patyku z takimi cićkami co to chodzisz i se wycierasz niby kurząc przy tym jeszcze bardziej :grins: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Aga76 napisał(a):Kuciaki jak powiedzieć, że Toruś :loveu: się wyzłaca ozłaca czy jak :hmmmm: bo przecież nie brązowieje na pysiu. Halo jak to się mówi?! 2B może nam podpowie, bo i ja nie wiem :hmmmm: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a): 2B może nam podpowie, bo i ja nie wiem :hmmmm: O tak, Ona na pewno będzie wiedziała. Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a):2B może nam podpowie, bo i ja nie wiem :hmmmm: mówisz... :splat:no to poczekam Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aga76 napisał(a):Kuciaki jak powiedzieć, że Toruś :loveu: się wyzłaca ozłaca czy jak :hmmmm: bo przecież nie brązowieje na pysiu. Halo jak to się mówi?! madziasto4 napisał(a):2B może nam podpowie, bo i ja nie wiem :hmmmm: Kasia napisał(a):O tak, Ona na pewno będzie wiedziała. Aga76 napisał(a):mówisz... :splat:no to poczekam A wiem, wiem :loveu::loveu: Chyba .. :p Bo mówi się, że sie wybarwia i to chyba pysia tyż dotyczy :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tigrunia napisał(a): A wiem, wiem :loveu::loveu: Chyba .. :p Bo mówi się, że sie wybarwia i to chyba pysia tyż dotyczy :loveu::loveu: O masz Ci, o to nam chodziło!!!!:cool1: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):O masz Ci, o to nam chodziło!!!! :loveu::loveu::loveu: Czyli Toruś na złoto się wybarwia :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 :evil_lol: 2B niezastąpiona :calus: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: 2B niezastąpiona :calus: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Madziu. Wybarwia :loveu: Aris też... Torcio jest taki cudowny z wywalonym ozorem, że aż się humor mi poprawił :multi: Madziu, powiedz, kogo ci się lepiej fotografuje: Torka czy Masterka? Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Wybarwia :loveu: Aris też... Torcio jest taki cudowny z wywalonym ozorem, że aż się humor mi poprawił :multi: Madziu, powiedz, kogo ci się lepiej fotografuje: Torka czy Masterka? Cześć Sara:loveu: A bo ja wiem? :hmmmm: Ja lubię fotki w ruchu, więc Torek daje mi większe pole do popisu niż Master, który z kolei jest dobry do statecznych fotek :cool3: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Master to posągowiec a Torcio to wiercidoopek :loveu: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Master to posągowiec a Torcio to wiercidoopek :loveu: Jak pięknie napisane :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Master to posągowiec a Torcio to wiercidoopek :loveu: Piżglowaty dodaj :cool1: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Piżglowaty dodaj :cool1: Ja pikolę :splat: dzienki za przypomnienie. Zapodaj mi Twoje emoty bo swoje straciłam jak systema wymieniałam Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Master to posągowiec a Torcio to wiercidoopek :loveu: :loveu::roflt::roflt: madziasto4 napisał(a):Piżglowaty dodaj :cool1: :loveu::sweetCyb::sweetCyb: hihihi Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Łap http://www.foolstown.com/en/sm_all.htm http://www.yelims.com/Smileys/ Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc :loveu: Wladka sama se wejdz! I wez mi zlikwiduj w koncu to ze mam zaznaczone, ze nie przeczytalam jednej wiadomosci i jeszcze mnie zlikwiduj zeby mnie nie wywalalo jak sie przez 15 minut nie porusze. A nie wiem! Wyloguj się i zaloguj ponownie, a z wywalaniem to jedna rada -> ruszaj się częściej:diabloti: Cześć Madzik! Widzę, że Torcio ma strzyżone uszy a'la M:loveu: Ładnie wygląda. Ciekawa jestem czy wybarwi się całkowicie na pysiu Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Cześć Madzik! Widzę, że Torcio ma strzyżone uszy a'la M:loveu: Ładnie wygląda. Ciekawa jestem czy wybarwi się całkowicie na pysiu Cześć Władzik :loveu: :grins: Dziekuję. Cholera go wie. On się wybarwia po swojemu :evil_lol: Czarna świnia moja kochana :loveu: Złowiłam Masterka z pokoju rodziców do siebie, bo się chłopaki wydurniali, a to małe darło japę, a o 23 szczekać już nie wolno :mad: Torcio przyszedł za mną i już chrapie u siebie, natomiast Masterek zasypia u mnie na kolanach, a ja łajzę za uszkiem drapię :cool1: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hihi... u nas M może drzeć r... papę ile sił w płucach:evil_lol: I tak nikt go nie usłyszy. Teraz pora spania dla chłopaków to ligają. M leży rozłożony na środku łóżka (na kocu):loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Madziu :multi: Wy to macie gadane w tej galeryjce :lol: Alez Torcio złotych kolorków ma mordeczce dostał - cudnie wygląada :loveu: w ogóle to przyszłam troche wymiziać wirtualnie Twoich chłopaków :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hihi... u nas M może drzeć r... papę ile sił w płucach:evil_lol: I tak nikt go nie usłyszy. Teraz pora spania dla chłopaków to ligają. M leży rozłożony na środku łóżka (na kocu):loveu: Torek to ma ryło zatkane zabawką/kością, więc tylko warczy w zabawie, zresztą on nie ma zwyczaju szczekać podczas zabaw, ale to małe to się potrafi rozszczekać:diabloti: Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Madziu :multi: Wy to macie gadane w tej galeryjce :lol: Alez Torcio złotych kolorków ma mordeczce dostał - cudnie wygląada :loveu: w ogóle to przyszłam troche wymiziać wirtualnie Twoich chłopaków :loveu: Cześć Daguś:loveu: Wymiziam ich od Ciebie :p Quote
Recommended Posts