Aga76 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry :hand: To sobie grzecznie odmacham Madzi :hand::hand: Bry Quote
madziasto4 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Rodzice na działce nad jeziorem, chopaki leniu****ą ze mną, dzwoniłam przed chwilą do mamy, żeby spytać o której wrócą, ale akurat przyłpałam mamę na skradaniu się z aparatem do żurawi na łące :evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jeszcze raz...co robia chlopaki?:diabloti: sciskamy goraco! Quote
aneczka0106 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No właśnie, właśnie...co robią?:razz: Madziasto, pisałaś u nas, że tez klikerek Was zaraził-jak długo klikacie? Czy wszystko próbujecie wyklikać, czy innymi met. pozytywnymi też sie uczycie??? Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='MAREA SHAPIRO']jeszcze raz...co robia chlopaki?:diabloti: sciskamy goraco! Wygląda na to, że coś niestosownego, skoro gwiazdkuje :diabloti: [quote name='aneczka0106']No właśnie, właśnie...co robią?:razz: Madziasto, pisałaś u nas, że tez klikerek Was zaraził-jak długo klikacie? Czy wszystko próbujecie wyklikać, czy innymi met. pozytywnymi też sie uczycie??? Klikamy od kilku miesięcy, ale na razie mało intensywnie- latem wezmę się za robotę. Klikerowo na razie mam targetowanie u obu, Toro został nauczony klikaniem podawania łapy, siadania, warowania, teraz zaczęłam naukę zamykania drzwi (dla Torka) i slalomu między nogami (obaj). (Jak ja się muszę schylać przy tym slalomie...Twarz mam prawie przy podłodze :mdleje: Ale taki urok psów kurduplów:evil_lol: ) Natomiast kontakt wzrokowy robię i klikerem i bez- nie zawsze go mam przy sobie, ale zasada jest ta sama- nagroda (rzut piłką, jedzenie itp) dopiero jak pies spojrzy w oczy. Quote
aneczka0106 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 madziasto4 napisał(a): Klikerowo na razie mam targetowanie u obu, Toro został nauczony klikaniem podawania łapy, siadania, warowania, teraz zaczęłam naukę zamykania drzwi (dla Torka) i slalomu między nogami (obaj). (Jak ja się muszę schylać przy tym slalomie...Twarz mam prawie przy podłodze :mdleje: Ale taki urok psów kurduplów:evil_lol: ) Natomiast kontakt wzrokowy robię i klikerem i bez- nie zawsze go mam przy sobie, ale zasada jest ta sama- nagroda (rzut piłką, jedzenie itp) dopiero jak pies spojrzy w oczy. Wow, to już sporo zrobiliscie...moim celem jest m.in osiagnięcie takiego siadania, warowania, zostawania i kontaktu wzrokowego, aby w kazdej sytuacji Zula to wykonała; szczególnie olewając inne psy w otoczeniu. Mam zamiar wychodzić z malenkim niemowlaczkiem i wówczas 3,5-letnią Julką z psicą na spokojne, bezpieczne, niestresujace spacerki:lol: Co osiagniemy do sierpnia-okaże się:roll: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 aneczka0106 napisał(a):Wow, to już sporo zrobiliscie...moim celem jest m.in osiagnięcie takiego siadania, warowania, zostawania i kontaktu wzrokowego, aby w kazdej sytuacji Zula to wykonała; szczególnie olewając inne psy w otoczeniu. Mam zamiar wychodzić z malenkim niemowlaczkiem i wówczas 3,5-letnią Julką z psicą na spokojne, bezpieczne, niestresujace spacerki:lol: Co osiagniemy do sierpnia-okaże się:roll: Nie tak sporo wcale- na razie utrwalam te komendy w domu, zwłaszcza warowanie, bo nie zawsze to wychodzi i nie tak szybko jak bym chciała :mad: Mam taki sam cel jak Ty- wykonanie komendy w rozproszeniach- i nad tym będziemy pracować- od czerwca intensywnie. Długa droga przed nami jeszcze... Quote
Kasia_zg Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cześć Madziu :) Ale sie usmiałam...chłopaki są boscy!! Można by było powiedzieć że "Kto z kim przystaje taki sie staje" widać udzieliło sie Masterkowi od szalonego Torcia:evil_lol: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hej! Chłopaki bawią się w pościeli:megagrin: Master przechodzi samego siebie po zabiegu. Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu :) Ale sie usmiałam...chłopaki są boscy!! Można by było powiedzieć że "Kto z kim przystaje taki sie staje" widać udzieliło sie Masterkowi od szalonego Torcia:evil_lol: Cześć Kasiu :bye: Chłopaki-cudaki:p [quote name='Magda_Miki']Hej! Chłopaki bawią się w pościeli:megagrin: Master przechodzi samego siebie po zabiegu. Cześć Madzia:loveu: Ja go nie poznaję...Zupełnie inny pies ;) Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ehh... zapomniałam co miałam napisać:lol: Nieważne. Dawaj ciasteczka, bo żem głodna! Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ehh... zapomniałam co miałam napisać:lol: Nieważne. Dawaj ciasteczka, bo żem głodna! Proszę, ciasteczka Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ehh... zapomniałam co miałam napisać:lol: Nieważne. Dawaj ciasteczka, bo żem głodna! Miałaś o jedzenie prosić :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 O jakim Wy jedzeniu mówicie do jasnej ciasnej :hmmmm: Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 madziasto4 napisał(a):O jakim Wy jedzeniu mówicie do jasnej ciasnej :hmmmm: No co ? Władka głodna a ty szefowa kuchni :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Normalnym jedzeniu.....a nie tym psim:cool1: Sama sobie wzięłam paluszki:eviltong: Toro już bryka Quote
madziasto4 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 A to jakaś okazja jest, że mam stawiać żarło? :cool1: On całe życie bryka... Quote
Asiaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Super! http://images28.fotosik.pl/174/5d5938cf8d375fe3.jpg Pzdr. Quote
Kasia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Torcio rzeźki bardzo jest i taki skoczny :loveu: Fajnych masz tych chłopkaków! Quote
Recommended Posts