Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Dobra. Nic więcej nie piszę, o nic wiecej nie pytam. Ona nie udaje, ona taka wlasnie jezd :evil_lol: A czekam ja se na sobote z utesknieniem, a Madzka to na weekend czeka zawsze, wiec se pomyslalam, ze razem z utesknieniem czekac bedziem ino zem se zapomniala, ze ten symulant w chalupie siedzi. Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ona nie udaje, ona taka wlasnie jezd :evil_lol: Tak też pomyślałam, że o to Ci chodzi :cool1: Ale zem se głosno nie chciała o tym pisać :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Tak też pomyślałam, że o to Ci chodzi :cool1: Ale zem se głosno nie chciała o tym pisać :evil_lol: He he :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Tak też pomyślałam, że o to Ci chodzi :cool1: Ale zem se głosno nie chciała o tym pisać :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):He he :evil_lol: Ćwinie jedne w jedną trąbkę dmuchają.:obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Ćwinie jedne w jedną trąbkę dmuchają.:obrazic: Jaka trabke? Fidlasta Ty grasz? :crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 madziasto4 napisał(a):A Ty grasz? Na nerwach ino :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć Madziu. Nie wiem co mam pisać :-? Hmm... kąpielowe fotki fajne. Starczy? :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Jaka trabke? Fidlasta Ty grasz? :crazyeye: Taa, Tztowi na nerwach :evil_lol: Każdego dnia mi to powtarza... Mamy takie same piłki - zieloną, pomarańczową i taka kolorową w paski :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']Taa, Tztowi na nerwach :evil_lol: Każdego dnia mi to powtarza... Mamy takie same piłki - zieloną, pomarańczową i taka kolorową w paski :lol: Hyhy. Fidlasta, pamiec Cie kobito zawodzi. Juz czeci raz slysze o tych pilkach :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Fidlasta, pamiec Cie kobito zawodzi. Juz czeci raz slysze o tych pilkach :evil_lol: To, że zawodzi to wiem. Ale akurat wtedy to mówiłam o innych piłkach a teraz mówię o tych czyli też innych :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kasia napisał(a):To, że zawodzi to wiem. Ale akurat wtedy to mówiłam o innych piłkach a teraz mówię o tych czyli też innych :evil_lol: Hi hi a chiba ze tak :grins: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 koregra napisał(a):Cześć :p Ale fajne focie kąpielowe :loveu: Cześć Kamilka :bye: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Nie wiem co mam pisać :-? Hmm... kąpielowe fotki fajne. Starczy? :evil_lol: Cze Sara, ja też nie wiem co pisać. :eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Czesc gamonie, halo halo :loveu: Cześć :bye: aneczka0106 napisał(a):Pieknie pozują w kąpanku:loveu: Masterek wspiął się na półkę w wannie, bo na parterze wanny Torek grał w piłkę:evil_lol: Kasia napisał(a):To, że zawodzi to wiem. Ale akurat wtedy to mówiłam o innych piłkach a teraz mówię o tych czyli też innych :evil_lol: Wtedy mówiłyśmy o wzorku futbolowym, tylko, że piłka insza nie? :grins: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 madziasto4 napisał(a): Wtedy mówiłyśmy o wzorku futbolowym, tylko, że piłka insza nie? :grins: Dokładnie tak :lol: Czyli Anusia albo sie pogubiła w tych piłkach albo nieuwaznie czyta? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Kasia napisał(a):Dokładnie tak :lol: Czyli Anusia albo sie pogubiła w tych piłkach albo nieuwaznie czyta? :evil_lol: Stawiam na to, że się pogubiła, bo nieuważnie czyta:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cześć x3 :loveu: Mam filmiki z wygłupów, chceta? Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Uśmiałam sie z tego drugiegi filmiku! Raz ze szczeku Masterkowego, taki śmieszny ma :evil_lol: A dwa z Torcia jak uporczywie zaczepia mniejszego tym posłankiem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Toro jeszcze jak taka sierota się porusza z tym posłankiem w dziobie:evil_lol:, odwraca się z nim, żeby zobaczyć Mastera, a tymczasem jednocześnie zmiata go tym posłankiem z podłogi:evil_lol: A ta mała pchła się odszczekuje ino :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts