Aga76 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Małe przemeblowanie:evil_lol: Dobrze, że chłopaki mają gust! Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Faktycznie tak jak pisałaś, energia ich rozpiera :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Mówię, goopki takie, że wszyscy boki zrywamy z nich:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czeee. nigdzie nie leze bo nie nadrobie kurde. Quote
Anusia & Alutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Namierzyłam Cię dziś. Heee? ze jak? Quote
koregra Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale energii macie w domciu teraz - fajowo:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Heee? ze jak? Przypadkowo całkiem. koregra napisał(a):Ale energii macie w domciu teraz - fajowo:loveu: No :grins: Quote
tigrunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Łałłłłł Madzka ale sexi pidżamka seduszkowa :loveu: Chłopaki są bombowe :evil_lol: Szkoda tylko,ze filmiki mi sie w pracy nie chcą w ogóle otwierać :shake: Quote
aneczka0106 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Chłopcy lubią mieć wpływ na to, gdzie ich posłanka leżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze, nie mogłam Was odnaleźć, coś mi z subskrypcji wywaliło:-( Mizianko dla łobuzów:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Przypadkowo całkiem. A to chiba juz wim o co cho. Cze Madzka :loveu: W tym tygodniu razem odliczamy dni do weekendu :loveu: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): W tym tygodniu razem odliczamy dni do weekendu :loveu: Jakieś sikretersy? :cool3: Spotkanko jakieś? Cze Magdaleno i rozrywkowe chłopaki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Jakieś sikretersy? :cool3: Spotkanko jakieś? Cze Magdaleno i rozrywkowe chłopaki :loveu: :loveu::loveu::loveu: Magdaleno, jeny jak to do niej nie pasuje... Przecie to Madzka jezd a nie zadna Magdalena... Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): :loveu::loveu::loveu: Magdaleno, jeny jak to do niej nie pasuje... Przecie to Madzka jezd a nie zadna Magdalena... Czyli zgadłam? :razz: Niech sie troche powkurza, co nie? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Czyli zgadłam? :razz: Niech sie troche powkurza, co nie? :evil_lol: Zgadla, da. Madzka sie za Magdalene wkurzac ma? Eeee watpie chiba. Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Zgadla, da. Ale fajowo macie :loveu: Która gdzie jedzie? Quote
madziasto4 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 tigrunia napisał(a):Łałłłłł Madzka ale sexi pidżamka seduszkowa :loveu: Chłopaki są bombowe :evil_lol: Szkoda tylko,ze filmiki mi sie w pracy nie chcą w ogóle otwierać :shake: Cze 2B :grins: aneczka0106 napisał(a):Chłopcy lubią mieć wpływ na to, gdzie ich posłanka leżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze, nie mogłam Was odnaleźć, coś mi z subskrypcji wywaliło:-( Mizianko dla łobuzów:lol: Dzień dobry, pół biedy jak przemeblowanie dotyczy jednego pomieszczenia, gorzej jeśli całego mieszkania, bo się człowiek potyka i o te posłania, a jest ich w sumie 5 różnych:evil_lol:, i o piesy oba :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a): Cze Madzka :loveu: W tym tygodniu razem odliczamy dni do weekendu :loveu: :hmmmm: Kasia napisał(a):Jakieś sikretersy? :cool3: Spotkanko jakieś? Cze Magdaleno i rozrywkowe chłopaki :loveu: Cze Kasiu :loveu: Anusia & Alutka napisał(a): Magdaleno, jeny jak to do niej nie pasuje... Przecie to Madzka jezd a nie zadna Magdalena... :loveu: Kasia napisał(a):Czyli zgadłam? :razz: Anusia & Alutka napisał(a):Zgadla, da. :hmmmm: Kasia napisał(a):Ale fajowo macie :loveu: Która gdzie jedzie? :hmmmm::hmmmm::hmmmm::crazyeye: Jezu to mi się śni :hmmmm: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 madziasto4 napisał(a): :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::crazyeye: Jezu to mi się śni :hmmmm: Madźka nie udawaj goopiego...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kasia napisał(a):Madźka nie udawaj goopiego...:roll: Ona nie udaje :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ona nie udaje :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Dobra. Nic więcej nie piszę, o nic wiecej nie pytam. Quote
Recommended Posts