madziasto4 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. W końcu do was dotarłam przez tyle stron :-o Jak mają się bać, skoro mieszkają nad morzem? Mają styczność z wodą często, a nie tak jak np. Aris, który tylko w wakacje może trochę popływać. Na szczęście to nie on się boi, tylko ja :loveu: Że się utopi :lol: Cze Sarka. Anusia & Alutka napisał(a):Ale posucha na dogo... A u Jessi jaka posucha... Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 madziasto4 napisał(a): A u Jessi jaka posucha... :roflt: :megagrin: :roflt: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ostatnio coś same posuchy na galeryjach....:shake: Kiedyś częściej sie siedziało i plotkowało. Cześć pierniki :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Kasia napisał(a):Ostatnio coś same posuchy na galeryjach....:shake: Kiedyś częściej sie siedziało i plotkowało. Cześć pierniki :loveu: Cześć pierniku:p Agi ostatnio nie ma; Atka świnia, więc jej nie ma. Tfu, Atki nie ma, więc jest świnia; Wkładce władza do głowy uderzyła i jej nie ma; Daga była i już jej nie ma; D-E pewnie pożytkuje energię, więc jej też nie ma; Sara wczoraj była i się zbyła; Ty się Fidlakowa ukrywasz, to tak jakby Cię nie było; 2B miała usta zakneblowane z powodu klątwy galerii i też jej nie ma; Wiernie przychodzę ino ja :cool1: i Anusia. :laugh2_2: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Haha, laborat pierwsza klasa!!! :evil_lol::evil_lol: EDIT: Zapomniałaś o Kasia Kasiastej :p Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia']EDIT: Zapomniałaś o Kasia Kasiastej :p Dzieki Kasieńko o przypomnienie o mojej skromnej osobnie. Madzia tak jest pochłonieta wypróbowywaniem swojej czarnej magii na co niektórych bezbronnych galeriach że zapomina sie już oj oj ;) Cześć Madziu:lol: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia']Haha, laborat pierwsza klasa!!! :evil_lol::evil_lol: EDIT: Zapomniałaś o Kasia Kasiastej :p Tak czułam no :splat::splat::splat: [quote name='Kasia_zg']Dzieki Kasieńko o przypomnienie o mojej skromnej osobnie. Madzia tak jest pochłonieta wypróbowywaniem swojej czarnej magii na co niektórych bezbronnych galeriach że zapomina sie już oj oj ;) Cześć Madziu:lol: Wybacz Kasiu :modla: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']Wybacz Kasiu :modla: Wybaczone Madziu ;) Cóż porabiają chłopaki?? Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia_zg']Wybaczone Madziu ;) Ja to bym tak troche Madźkę pomęczyła i tak od razu nie wybaczyła...:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia']Ja to bym tak troche Madźkę pomęczyła i tak od razu nie wybaczyła...:eviltong: Kasieńko ja wole odrazu wybaczyć żeby nie doświadczyć na własnej skórze eksperymenów czarnej magii Madzi....bo to z nią ostatnio nic nie wiadomo;) rzuci jeszcze na mnie jaką klatwe i Matrix zacznie mi zarastać jeszcze bardziej w szybszym tempie :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia_zg']rzuci jeszcze na mnie jaką klatwe i Matrix zacznie mi zarastać jeszcze bardziej w szybszym tempie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: To by było zjawisko dopiero!!!! Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia_zg']Wybaczone Madziu ;) Cóż porabiają chłopaki?? :loveu::loveu::loveu: Chłopaki podgryzają moją mamę w pokoju, słyszę kwiki i szczekanie ino :diabloti: [quote name='Kasia']Ja to bym tak troche Madźkę pomęczyła i tak od razu nie wybaczyła...:eviltong: Toś Ty taka?:cool1: [quote name='Kasia_zg']Kasieńko ja wole odrazu wybaczyć żeby nie doświadczyć na własnej skórze eksperymenów czarnej magii Madzi....bo to z nią ostatnio nic nie wiadomo;) rzuci jeszcze na mnie jaką klatwe i Matrix zacznie mi zarastać jeszcze bardziej w szybszym tempie :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 madziasto4 napisał(a): Wiernie przychodzę ino ja :cool1: i Anusia. :loveu::loveu::loveu: madziasto4 napisał(a): Chłopaki podgryzają moją mamę w pokoju, słyszę kwiki i szczekanie ino :diabloti: Kto szczeka kto kwika? :evil_lol: Czesc :loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 madziasto4 napisał(a): Toś Ty taka?:cool1: Nieee, chiba nieee...;) Torcio scurek piaskowy :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Kto szczeka kto kwika? :evil_lol: Czesc :loveu: Już wolałam nie sprawdzać kto kwika kto szczeka. Żebym się nie zdziwiła :eviltong: Kasia napisał(a):Nieee, chiba nieee...;) Torcio scurek piaskowy :loveu: Wiedziałam :calus: A piasek to ma dosłownie wszędzie po takim spacerze:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 koregra napisał(a):Doberek :p Cześć. Tak wiem, wolisz Masterka :p Quote
Magda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Torek potworek pogromca ringo:loveu: Jestem pod wrażeniem, że Master sam z siebie wlazł do Torka! Czy on jest chory? Zresztą jak jego pańcia:evil_lol: A może to po zabiegu? Quote
koregra Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Cześć. Tak wiem, wolisz Masterka :p Wspaniali są chłopcy ale Masterek hmmm:loveu: najwspanialszejszy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Magda_Miki']Torek potworek pogromca ringo:loveu: Jestem pod wrażeniem, że Master sam z siebie wlazł do Torka! Czy on jest chory? Zresztą jak jego pańcia:evil_lol: A może to po zabiegu? Tak, jestem chora, mam podwyższoną temperaturę Nie wiem czy to po zabiegu, czy to nie po zabiegu, ale Masterek się bardzo milusiński ostatnio zrobił:evil_lol: Quote
Magda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']Tak, jestem chora, mam podwyższoną temperaturę Nie wiem czy to po zabiegu, czy to nie po zabiegu, ale Masterek się bardzo milusiński ostatnio zrobił:evil_lol: Jak zwykle Madzia chora. Ale do szkoły idziesz:diabloti: Milusiński powiadasz?8) MIKI!!! Idziemy do weta! Quote
koregra Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No Cornelka jest jeszcze większą przylepą:p Quote
Recommended Posts