Anusia & Alutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Za 5 złotych są u nas. Mam jeszcze z tego samego rodzaju pomarańczową i zieloną koszykową:p :crazyeye: ja za zeta kupowalam!! Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::crazyeye: ja za zeta kupowalam!! Może to nie te same? Kutwa jakie zdzierstwo..Takie uroki zoologów przy centrach handlowych. Ale teraz to już zgoopiałam i nie wiem czy nie po 3 zeta były :hmmmm: Bo większe zakupy robiłam i cholela nie pamietam już teraz :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Może to nie te same? Kutwa jakie zdzierstwo..Takie uroki zoologów przy centrach handlowych. Ale teraz to już zgoopiałam i nie wiem czy nie po 3 zeta były :hmmmm: Bo większe zakupy robiłam i cholela nie pamietam już teraz :hmmmm: Takie samiuckie. Quote
Kasia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja też dawałam coś koło 5 zeta więc to chyba normalna cena...:roll: Ance pewnie coś się pomieszało :eviltong: Dobry Madźka i jęzory-ozory :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 No wlasnie, się pomięszało Anusi chiba. Ale i tak warto było 5 zeta dać, bo Torcio wniebowzięty, odbija sie fajowo, pływa w wodzie, jest mała, a takiej szukałam:p Cholela frisbee jeszcze nie przyszło. Quote
Anusia & Alutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nie pomieszalo!!!!! Wypraszam se! Madzka emskie mam brac. Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Widzisz, widzisz, emskie! Zobaczysz jakie to niedobre, fervex to pikuś! Quote
Kasia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A to emskie to się nazywa emskie i mozna je kupić w aptece bez recepty? Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Tak, bez recepty, to jest sól emska w tabletkach/tabletki emskie, jak zwał tak zwał, w aptece wiedzą o co chodzi. http://www.apteka777.pl/tabletki-12sztuk-p-9910.html Quote
Anusia & Alutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Widzisz, widzisz, emskie! Zobaczysz jakie to niedobre, fervex to pikuś! Poglo Cie chiba!! Emskie to pikus jest. Slone ino troszke a od fervexa sie rzygac chce... Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Poglo Cie chiba!! Emskie to pikus jest. Slone ino troszke a od fervexa sie rzygac chce... Mnie od emskiego wlaśnie sie haftować chce. W wodzie rzopuszczasz czy w mleku? Quote
Anusia & Alutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Mnie od emskiego wlaśnie sie haftować chce. W wodzie rzopuszczasz czy w mleku? nie no w wodzie, w wodzie... Quote
Jofka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Hejooooo!!! o foty chłopaków!!! ooo widze dzisiaj nagrody dostali...kosteczki...pikne..pikne!!! pozdrawiamy!! Quote
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cze Madzka:p co ja widze wage trzymasz w pokoju:crazyeye:Madzia komu sie bardziej przydaje dla chłopaków czy dla Ciebie:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A to nie przedpokoj? Cos mi za czysto jak na gamoniowy, przedmaturalny pokoj :evil_lol: Czesc :loveu: Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Fajnego se banerczysława zrobiłaś :loveu: Cze! Wydaje mi się, że dziś piatek jest a to dlatego że jutro nie idę do pracy ino na jakieś szkolenie jadę. Tylko że w piatek ten prawdziwy idę do pracy wiec w tydniu tym aż 2 łikendy będe mieć :grins: Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bry Madzka :multi: ja nie mam żadnego weekendu w tym tyg :placz: Pracuje od poniedziałku do przyszłego piątku non stop :angryy: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Jofka']Hejooooo!!! o foty chłopaków!!! ooo widze dzisiaj nagrody dostali...kosteczki...pikne..pikne!!! pozdrawiamy!! Heloł :grins: [quote name='Pegaza']Cze Madzka:p co ja widze wage trzymasz w pokoju:crazyeye:Madzia komu sie bardziej przydaje dla chłopaków czy dla Ciebie:evil_lol: To przedpokój! [quote name='Anusia & Alutka']A to nie przedpokoj? Cos mi za czysto jak na gamoniowy, przedmaturalny pokoj :evil_lol: Czesc :loveu: Pewnie, że przedpokój:loveu: Hola hola, na podłodze jest bywa u mnie czysto [quote name='Kasia']Fajnego se banerczysława zrobiłaś :loveu: Cze! Wydaje mi się, że dziś piatek jest a to dlatego że jutro nie idę do pracy ino na jakieś szkolenie jadę. Tylko że w piatek ten prawdziwy idę do pracy wiec w tydniu tym aż 2 łikendy będe mieć :grins: Dziękuję:loveu: Jeden dłuższy byłby fajniejszy:evil_lol: [quote name='tigrunia']Bry Madzka :multi: Cze! Przyszły dwa dyski :sweetCyb: Jeszcze tylko na jeden czekam :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No wiedzialam ze przedpokoj :razz: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Od razu poszłam wypróbować, porzucałam trochę rollerków, ale wieje... I godzina już nie ta, oświetlenie do bani, więc i sesja rozmazana:evil_lol: Quote
Recommended Posts