madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Tylko żebym się cholela nie zasiedziała na dogo, ale w zasadzie, to miałam jedną lekcję, teraz mam 5 godzin nic nie robienia, bo 3 okienka plus 2h wuefów, ale żem przeziębiona to nie ćwiczę, i tylko na biologię czekam i do domu:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 hehe no właśnie co sie nie zagapisz:lol: chyba wszystkie obskoczyłam o rany nie:roll: zostala mi Atka hm co tam u niej słychac.. Matrix i Coregra oraz Sara... Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 U Atki to co zwykle- kurz i pajęczyny w rogach. Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 przyznam sie ze nawet ją znależc nie potrafie:lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Nie masz subskrypcji? Jejku jak Ty żyjesz bez subskrypcji :mdleje: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :shake::shake::shake: daje rade jak widzisz:lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Bry Aguś, sędzia kalosz :turn-l: Dziewczynki na ringu;) Chłopaki też się kiedyś ścięli, o jakąś kość czy coś, ale chwała Bogu, że Masterek jest uległy i się ze smarkaczem w żadne bójki nie wdawał, tylko szedł swoją drogą. Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 dajesz mi ta atke czy nie? bo za mną to łazisz ale mi pomoc nie chcesz:mad: Quote
Aga76 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kapryśka swoją żywiołowością raczej Torcia przypomina :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Aga76 napisał(a):Kapryśka swoją żywiołowością raczej Torcia przypomina :evil_lol: Ano właśnie, a Kapryśnica to też se w kasze dmuchać chiba nie daje, nie? Pegaza napisał(a):no dzięki Madzka hehe Do usług :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pegaza napisał(a)::shake::shake::shake: daje rade jak widzisz:lol: Pamietam te okropne czasy :shake: Niech zyja subskrypcje!! :multi: Cze gamon :loveu: Quote
Aga76 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Ano właśnie, a Kapryśnica to też se w kasze dmuchać chiba nie daje, nie? Nie daje, jak mała jest grzeczna to jej wiele odpuszcza, ale jak mala burknie... to kara musi być. Quote
Kasia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dobry Madźka :loveu: Fotów jak mrówków dałaś!!!!! U was dość tego śniegu napadało, u nas to kompletnie nic ino wiatry i mrozy :shake: Quote
tigrunia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jofka napisał(a):dzisiaj mialam akcje z Tolem,ze chcal zwiac jak go spuscilam ze smyczy...szok! nigdy wiecej,co za nicpon!! a ja chcialam dla niego lepiej!!:angryy::angryy: Ja po mału puszczam Jessi .. na razie tylko jak wysiadam z samochodu i ide do mojej mamy a to jakies 20 metrów jest a Jessi biegnie prosto do klatki bo juz nie moze sie doczekać :evil_lol: No i jak wracamy do domku to tez ją wypuszczam pod domem i sobie biega po uliczce EDIT: Znow zapomniałam się przywitać .. Cze Madzka :D Foty świetne . masterek bosko pomalowany Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Aga76 napisał(a):Nie daje, jak mała jest grzeczna to jej wiele odpuszcza, ale jak mala burknie... to kara musi być. Nooo, to sobie ją ładnie wychowa:razz: Kasia napisał(a):Dobry Madźka :loveu: Fotów jak mrówków dałaś!!!!! U was dość tego śniegu napadało, u nas to kompletnie nic ino wiatry i mrozy :shake: Cze Kasiu:loveu: Ale po śniegu już śladu nie widać, są za to tony piachu na chodnikch...:diabloti: tigrunia napisał(a): EDIT: Znow zapomniałam się przywitać .. Cze Madzka :D Foty świetne . masterek bosko pomalowany No cze sklerozo. Quote
Anusia & Alutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jaki jezor zwisowy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Noo, wypadł mu poza szczękę:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Identyczna pilke posiadamy ino rozowa. Ile dalas? Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Za 5 złotych są u nas. Mam jeszcze z tego samego rodzaju pomarańczową i zieloną koszykową:p Quote
Recommended Posts