Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a): A jak się myje, drapie delikatnie za uszkiem z błogą miną, tarza...:cool1: Musi nadrobić:cool1: I tak do rana pewnie będzie...:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A cóż to za dziwna szczoteczka, co?:lol: Pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Torek gdyby nie ta lapa wysunieta i szczota w druga strone to moznaby go podzielic symetralną hihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 U nas zima w pełni:cool1: A mnie szlag trafia... [quote name='Asiaczek']A cóż to za dziwna szczoteczka, co?:lol: Pzdr. Hihi dwustronna, i na dodatek jak na zdjęciu każda z główek w inną stronę:lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Torek gdyby nie ta lapa wysunieta i szczota w druga strone to moznaby go podzielic symetralną hihi :evil_lol: Hihi moja morda symetralna:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Hihi moja morda symetralna:loveu: No kurde nawet szczote trzyma rowniotko po srodeczku :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Chopaki po konsumpcji kefirku Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 A może dokładkę, co ty na to, hę? Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jakie to smaczne było :loveu: Fidlasty nawet na nabiałowate nie spojrzy :shake: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Jakie to smaczne było :loveu: Fidlasty nawet na nabiałowate nie spojrzy :shake: No coś Ty? Oj to moje chopaki przepadają za twarożkiem, kefirkiem, jogurtem...:loveu: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a): No coś Ty? Oj to moje chopaki przepadają za twarożkiem, kefirkiem, jogurtem...:loveu: No, twarożek, kefirek niet ale te całe monciaki i inne specyfiki od Łukaszka to chętnie :lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images32.fotosik.pl/144/add3535207896a8f.jpg a tak wogóle to Torcio znów pazeruje :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Masterek trzeci i Toro drugi <= :roflt: Kasia napisał(a): Fidlasty nawet na nabiałowate nie spojrzy :shake: Nooo niedlugo juz straci okazje spogladania :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Kasia napisał(a):No, twarożek, kefirek niet ale te całe monciaki i inne specyfiki od Łukaszka to chętnie :lol: Hihi pewnie dlatego, że Łukaszkowe:lol: Dzielą się pewnie równo chłopaki nie?:cool1: Kasia napisał(a):a tak wogóle to Torcio znów pazeruje :evil_lol: Bo on raz dwa i miska pusta, a Masterek sobie powolutku chłepta języczkiem :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Masterek trzeci i Toro drugi <= :roflt: Nooo niedlugo juz straci okazje spogladania :evil_lol: Się cofłam aż, żeby se policzyć który to drugi, a który czeci:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Bo on raz dwa i miska pusta, a Masterek sobie powolutku chłepta języczkiem :cool1: Kulwa arystokrata :cool1: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1: On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1: On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Kulwa arystokrata :cool1: Nooo.. Kasia napisał(a):Łukaszek dzieli się a jak ino ja krzyczę wtedy :cool1: On Fidlowi sysko da....ostatnio nawet przuważyłam jak jedną rączką podniósł sobie jego ogon a druga celował w otwór doopowy tak go zainteresowało to coś...dobrze że w czas zauważyłam bo nie wiem co by było gdyby tak wsadził se palce tam, jak by była reakcja psa :roll: :roflt: Ale Fidlak by się mógł zdenerwować? Bo Master toby spanikowany jak poparzony zwiał, ale kłów by nie użył podejrzewam. Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 taa haha ma zalążki na weta haha jesu mam taka energie w sobie że usiedziec nie moge w miejscu...:cool1: chyba musze ją spożytkować...:eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Pegaza napisał(a): jesu mam taka energie w sobie że usiedziec nie moge w miejscu...:cool1: chyba musze ją spożytkować...:eviltong: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ewelina15051985 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mniam mniam...Ale kefirek musiał być pyszny skoro chłopaki się tak oblizują;):lol::lol::lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: Śmiej się śmiej :evil_lol: madziasto4 napisał(a): Ale Fidlak by się mógł zdenerwować? Bo Master toby spanikowany jak poparzony zwiał, ale kłów by nie użył podejrzewam. On też jeszcze nigdy nie chapsnął nikogo zębami, nawet Małego tylko ostrzegawczo zawarczy zawsze ale nie ręczę za jego reakcje gdyby mu tak palca wsadził w doopę...:cool1: Moja mama też Go przypała na tym 2 razy!!! No mówię Wam - oczy wkoło doopy trza mieć :evil_lol: Madźka tak sie zapytam jeszcze - Ty pozwalasz chłopakom włazić do łóżka? Nigdy jeszcze nie widziałam fotki poscielowej z ich osobami na czele....:roll: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 taa łożko trza dzielić z m-a i p... a dla mnie miejsca coraz mniej:mad:a u Was jak tam jest właśnie? Quote
Recommended Posts