Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Kasia']Dobre, nieźle uśmialiśmy się z TZtem :evil_lol::evil_lol: oj to sie bydzie dzialo... tylko coby nie z takim efektem jak na samiućkim poczatku :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] oj to sie bydzie dzialo... tylko coby nie z takim efektem jak na samiućkim poczatku :evil_lol: spokojna Twoja rozczochrana - jak pisałam zabezpieczenie na 5 roków mam :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Kasia napisał(a):spokojna Twoja rozczochrana - jak pisałam zabezpieczenie na 5 roków mam :eviltong: Oooo to tera takie wielokrotnego użytku sprzedają? :cool1: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 madziasto4 napisał(a): Oooo to tera takie wielokrotnego użytku sprzedają? i wieloletniego :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hihi no, do pralki i a piać od nowa :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Psysłam z rymowanką w ramach dnia Wlaniętego Walentego:loveu: Mój dziadek jak byl młody, był bardzo hardy, Miał wszystkie członki miękkie, a jeden twardy, A teraz mój dziadunio przeżywa męki, Ma wszystkie członki twarde, a jeden miękki. :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 madziasto4 napisał(a):Psysłam z rymowanką w ramach dnia Wlaniętego Walentego:loveu: Mój dziadek jak byl młody, był bardzo hardy, Miał wszystkie członki miękkie, a jeden twardy, A teraz mój dziadunio przeżywa męki, Ma wszystkie członki twarde, a jeden miękki. :megagrin: Na Ciebie zawsze mozna liczyc :loveu: Madzka i jej wierszyki okazjonalne :calus: Quote
Aga76 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Psysłam z rymowanką w ramach dnia Wlaniętego Walentego:loveu: Mój dziadek jak byl młody, był bardzo hardy, Miał wszystkie członki miękkie, a jeden twardy, A teraz mój dziadunio przeżywa męki, Ma wszystkie członki twarde, a jeden miękki. :megagrin: :mdleje: Bry Madziu Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dobry w dzień po Walniętym Walentym :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A co taka cisza na calym forum eee? Bry gamonie nadmorskie! Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Aga76 napisał(a)::mdleje: Bry Madziu Bry Aguś! Kasia napisał(a):Dobry w dzień po Walniętym Walentym :loveu: Dobry Kasiu :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):A co taka cisza na calym forum eee? Bry gamonie nadmorskie! Bry. Quote
Jofka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witaj Madziu! Witajcie Chlopcy!!!:loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cześć Madziu. Aris, jeśli chodzi o zabawki, lubi małe, kauczkowe piłeczki. A tę co teraz ma Torek, to nie jest taka sama jak Arisa? Ma w środku gąbkę? Aris swoją już rozwalił :oops: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Aris, jeśli chodzi o zabawki, lubi małe, kauczkowe piłeczki. A tę co teraz ma Torek, to nie jest taka sama jak Arisa? Ma w środku gąbkę? Te mają gąbkę na wierchu a w środku są takie twarde. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Jofka napisał(a):Witaj Madziu! Witajcie Chlopcy!!!:loveu::loveu: Witamy serdecznie :hand: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Aris, jeśli chodzi o zabawki, lubi małe, kauczkowe piłeczki. A tę co teraz ma Torek, to nie jest taka sama jak Arisa? Ma w środku gąbkę? Aris swoją już rozwalił :oops: Cześć Sarka :bye: Są twardo-miękkie, zgnieść jej nie można, ale jak się przyciśnie mocniej, to powierzchnia się ugina. Fajowska jest, kupiłam dzisiaj jeszcze dwie:loveu: Co to ja chciałam powiedzieć? :hmmmm: Aaaa, wiem już. Wczoraj wypadła tacie z lodówki otwarta śmietana, na nieszczęście Master usiadł sobie tuż przy tacie, nieświadom niczego. W efekcie Masterek miał cały bok w śmietanie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hej, nie jestem w stanie nadrobić... ponad 15 stron.....:placz:Odpusciłam...:cool1: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Hej, nie jestem w stanie nadrobić... ponad 15 stron.....:placz:Odpusciłam...:cool1: Pzdr. Buuuuu odpuściłaś sobie zdjęcia plażowe? :sad: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Część z nich widzialam... Torek unurzany w piasku i potem jeden z nich w kołnierzyku... Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Co to ja chciałam powiedzieć? :hmmmm: Aaaa, wiem już. Wczoraj wypadła tacie z lodówki otwarta śmietana, na nieszczęście Master usiadł sobie tuż przy tacie, nieświadom niczego. W efekcie Masterek miał cały bok w śmietanie :evil_lol: Torcio nie zlizał z niego tej śmietany? :p Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Część z nich widzialam... Torek unurzany w piasku i potem jeden z nich w kołnierzyku... :thumbs: Masterek już bez kołnierza śmiga :grins: Kasia napisał(a):Torcio nie zlizał z niego tej śmietany? :p Niestety nie było mnie przy tym, ale bardzo możliwe, że się dobierał zanim mama umyła Mastera:lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Masterek już bez kołnierza śmiga :grins: Niestety nie było mnie przy tym, ale bardzo możliwe, że się dobierał zanim mama umyła Mastera:lol: Gitarowo!!! Wiesz, tak zapytałam bo Torek to taki pazerniak pochłaniacz więc pewnie dobierał sie do tej smietany na Masterku :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 madziasto4 napisał(a)::thumbs: Masterek już bez kołnierza śmiga :grins: :multi::multi::multi: cze Gamonie wieczorowa pora :loveu: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cze Madzka i reszta patałachów:eviltong: eh ni ma czasu ni ma chęci :roll: na dogo... pisze z nowego miejsca znaczy pokoju.. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Kasia napisał(a):Gitarowo!!! A jak się myje, drapie delikatnie za uszkiem z błogą miną, tarza...:cool1: Musi nadrobić:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::multi::multi::multi: cze Gamonie wieczorowa pora :loveu: Cze Gamoniu :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Madzka i reszta patałachów:eviltong: eh ni ma czasu ni ma chęci :roll: na dogo... pisze z nowego miejsca znaczy pokoju.. Cze D-E :loveu: Quote
Recommended Posts