Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']porośnięty mchem :loveu:

do tego wiecznie głodny i pazerny :loveu:
Jest tak pazerny, że jako nagródek do szkolenia używam jego porcji kulek Royala albo jabłka:evil_lol:

[quote name='Anusia & Alutka']http://images26.fotosik.pl/158/2725c3299a910864.jpg :roflt:

Toro wzroku nie mogl oderwac, a Masterek bida jedna wyglada jakby źrec przez ten kolnierz nie mogl :evil_lol:
Może zreć z kołnierzem też, ale najczęściej mu zdejmuję do jedzenia:lol:

[quote name='Pegaza']Hej:loveu:
jesuu jakie wielkie paczki żarcia a moja tego akurat nie lubi...
To co je, Eukanubę, gotowane, jeszcze coś innego?

[quote name='aneczka0106']Oj, jak dawno mnie tu nie było.....widzę, że Masterek po przełomie zyciowym:lol:

Pozdrowionka i miziaczki dla brytanów:loveu:
Witamy (wydawało mi się, że po raz pierwszy:lol:, ale skoro piszesz, że dawno Cię tu nie było, to wygląda na to, że już tu musiałaś być :lol: )

Pozdrawiamy również:loveu:

[quote name='Kasia']Dobry Oszołomy :loveu:
Dobry:loveu:

Posted

Taką też mamy, w kolorze zielonym :lol:
Faktycznie super sie odbija!!!
Tamta pomarańczowa to insza jest, mientka i pusta w środku a ta którą pokazujesz jest twarda, co nie?

Posted

Kasia napisał(a):
Taką też mamy, w kolorze zielonym :lol:
Faktycznie super sie odbija!!!
Tamta pomarańczowa to insza jest, mientka i pusta w środku a ta którą pokazujesz jest twarda, co nie?

Ta moja Torkowa jest w środku pełna, ale jest taka fajowa "sprężysta", taka miękko-twarda:evil_lol: i fajowo się odbija.

A ta Twoja mówisz, że pusta w środku? :hmmmm: Taka pusta w środku też by mi się przydała :hmmmm:
Bo widziałam piłki o takich wzorach jak ta koszykowa Fidlakowa, ale one były pełne w środku, i takie sprężyste właśnie :grins:

Posted

Ta którą Ty masz i ja są pełne w środku i twarde ale takie gąbczaste.

A te puste, które wczoraj wkleiłam są też fajowe bo sie je super łapie ale nie odbijają sie tak ja te twarde gąbczaste :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Ta którą Ty masz i ja są pełne w środku i twarde ale takie gąbczaste.

A te puste, które wczoraj wkleiłam są też fajowe bo sie je super łapie ale nie odbijają sie tak ja te twarde gąbczaste :lol:

Zaraz się zagmatwamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj to tę Fidlakową pustą w środku muszę zdobyć, takiej szukałam też, właśnie z tego względu, że się ją dobrze w zęby łapie :grins:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Zaraz się zagmatwamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj to tę Fidlakową pustą w środku muszę zdobyć, takiej szukałam też, właśnie z tego względu, że się ją dobrze w zęby łapie :grins:

Spoko, damy rady :evil_lol:

W skrócie:
Ty i ja, znaczy Torcio i Fidlak mają takie same piłeczki - twarde i gąbczaste ino w różnych kolorach :evil_lol:
Postaram sie umieścic zdjęcie naszej zielonej :evil_lol:

Natomiast dodatkowo Fidlasty posiada jeszcze takie mientkie puste (sztuk kilka nawet), które bardzo fajnie sie łapie w pysek ale nie odbijają sie tak jak te gąbczaste twarde :p
I to te puste właśnie widziałaś na wczorajszych zdjeciach.

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Mamy takie pilki!!
Tylko Alicja w doopie je ma.
Mamy lóziową, żółtą i zielona.
Sa mietkie, gabczste, kupione za zeta w nanu-nana i czasem kot se je kula, bo Alutka jak juz napomnialam ma je teges, niezainteresowana jest, o.

Torcio się zakochał w niej :iloveyou:
Do tego stopnia, że mi teraz miauczy, wspina się na kolana, drapie mnie, drapie w szufladę i piszczy, żeby mu dać, a przed chwilą mu rzucałam:cool1:
Tak się odbija piłka, że skurczybyk w powietrzu ją nawet łapie:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Torcio się zakochał w niej :iloveyou:
Do tego stopnia, że mi teraz miauczy, wspina się na kolana, drapie mnie, drapie w szufladę i piszczy, żeby mu dać, a przed chwilą mu rzucałam:cool1:
Tak się odbija piłka, że skurczybyk w powietrzu ją nawet łapie:evil_lol:

Alce kolo doopeczki lataj wszelkie psie zabawki.
Chusteczka higieniczna to sie pobawi, kocimi zabawkami, czy mysza uwiazana do drapaka to taaaak, ale zeby pileczka... phi :roll: jakis iepsowy ten moj pies.
Chociaz tyle ze gryzaki lubi, kosci czekoladowe, to czasem sie zajmie na dluzszy czas.

Posted

Alce kolo doopeczki lataj wszelkie psie zabawki.
Chusteczka higieniczna to sie pobawi, kocimi zabawkami, czy mysza uwiazana do drapaka to taaaak, ale zeby pileczka... phi :roll: jakis iepsowy ten moj pies.
Chociaz tyle ze gryzaki lubi, kosci czekoladowe, to czasem sie zajmie na dluzszy czas.

To Alutka mogłaby sobie z Masterem łapkę podać.
Master pindzia jeśli chodzi o zabawki typu piłka, ringo, jakieś gumowe aporty, frisbee czy inne cosie.
Tylko Torcio ma bzika na punkcie syskiego co można gonić:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
To Alutka mogłaby sobie z Masterem łapkę podać.
Master pindzia jeśli chodzi o zabawki typu piłka, ringo, jakieś gumowe aporty, frisbee czy inne cosie.
Tylko Torcio ma bzika na punkcie syskiego co można gonić:evil_lol:

Łącznie z ogonem? :megagrin:

No skoda, bo zawsze mi sie marzylo zeby je porzucac pileczke...
Aha no i zeby ona przyniosla :grins:

Posted

Łącznie z ogonem? :megagrin:

No skoda, bo zawsze mi sie marzylo zeby je porzucac pileczke...
Aha no i zeby ona przyniosla :grins:

Ogona nie goni:cool1:

No skoda, skoda octavia, ale jak się kiedyś spotkamy, to Torciowi porzucasz, on Ci poprzynosi i będzie jedno i drugie zadowolone:evil_lol: