Kasia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Fidlasta! bo mi sie nie zacytowalas. Hyhy gratuleje zapuszczania wlosow :eviltong: Czekaj aż sie zdziwisz sama :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='tigrunia']:loveu::loveu: Kochany malutki Masterek :loveu::loveu: Dobry z rana :multi: Dobry! [quote name='Kasia']Cze Gamonie ruskie :loveu: Master w tym abażurze leży kołami do góry? :cool1: Pewno, że w kołnierzu:cool1: [quote name='Aga76']Bry Masz już nowe talerze? Jeszcze nie, dwa wczoraj wysłali, a za jeden inny dopiero wczoraj wpłaciłam pieniądze.:cool1: [quote name='Anusia & Alutka']Maluszek kochany :loveu: Fidlasta! bo mi sie nie zacytowalas. Hyhy gratuleje zapuszczania wlosow :eviltong: Cze! Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Madzka pragnę Cię poinformować złośliwcu jeden, ze wiem juz co to ten gnat :eviltong: I pragnę również zapytać, czemu tu dajesz fotki z opóźnieniem?? am juz oglądałam Torka na glebie :roflt: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cze Madzisławo :loveu: Zdjecie Torka bombowe!!! Trzymam kciuki aby załapało sie na miejsce w pierwszej trójce na gnacie ;) Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 tigrunia napisał(a):Madzka pragnę Cię poinformować złośliwcu jeden, ze wiem juz co to ten gnat :eviltong: I pragnę również zapytać, czemu tu dajesz fotki z opóźnieniem?? am juz oglądałam Torka na glebie :roflt: Czesc Madzka! Zyjesz jeszcze? Ja to w nocy gadac nie moge tak chrypie. Ide po kanapke. I rozpuscic to paskuuuuudztwo :placz: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A kanapka przelizie Ci przez chorutkie i spuchnięte gardło? Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kasia napisał(a):A kanapka przelizie Ci przez chorutkie i spuchnięte gardło? Przelizie, tylko musze dobrze rozgryzc. Sluchajcie jakiego mam spreja do gardla. Normalnie alkoholowy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Aga76 napisał(a):Jak zdrówko? Zdrówko Masterkowe ma się tak, że szwy sztuk jeden zostały już zdjęte, w antenie ma jeszcze chodzić ze 2-3 dni, dostał kropelki do ucha, bo się ostatnio drapał. Ze zdrowiem Torkowym bez zmian- zdrowy jak koń. A ja miałam wczoraj 37 i 3 krechy, z nosa mi albo cieknie, albo mam zapchany, a im więcej razy wycieram nos chusteczką, tym częściej mi się wydaje, że używam papieru ściernego, a nie miękkiej chusteczki. tigrunia napisał(a):Madzka pragnę Cię poinformować złośliwcu jeden, ze wiem juz co to ten gnat :eviltong: I pragnę również zapytać, czemu tu dajesz fotki z opóźnieniem?? am juz oglądałam Torka na glebie :roflt: No braaaawo, kto Ci powiedział? 8) No toż muszę zapasy tu teraz wkleić :p Kasia napisał(a):Cze Madzisławo :loveu: Zdjecie Torka bombowe!!! Trzymam kciuki aby załapało sie na miejsce w pierwszej trójce na gnacie ;) Cze Kasiu:loveu: Hihi dziękuję :grins: Anusia & Alutka napisał(a): Czesc Madzka! Zyjesz jeszcze? Ja to w nocy gadac nie moge tak chrypie. Ide po kanapke. I rozpuscic to paskuuuuudztwo :placz: Cze Anusia, no żyję chiba, kulfon mam ino cielwony buuuu Kasia napisał(a):A kanapka przelizie Ci przez chorutkie i spuchnięte gardło? Nie przelizie, to ją popchnie :grins: Albo popije sprejem :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a): No braaaawo, kto Ci powiedział? 8) Tajemnica :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 tigrunia napisał(a):Tajemnica :cool1: Czyli potwierdzasz, że sama nie wpadłaś co to gnat.:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Widzem po oczach Masterkowych ze juz mu doskwiera obecnosc abazura. Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Widzem po oczach Masterkowych ze juz mu doskwiera obecnosc abazura. Jeszcze tylko do piątku/soboty i zdjemujemy antenę. Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Czyli potwierdzasz, że sama nie wpadłaś co to gnat.:cool1: Si :razz: To akurat czysta prawda Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Toro wzroku nie mógł oderwać:evil_lol: Quote
ewelina15051985 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Och Masterek chyba ma dość już tego kołnierza Quote
ewelina15051985 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Toro wzroku nie mógł oderwać:evil_lol: heheheh bąbowa fotka-zwłaszcza jak widziałam na twoich filmikach w jakim tempie je Toro a w jakim Masterek-idealnie ta fota to odzwierciedla:lol::lol::lol: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Och Masterek chyba ma dość już tego kołnierza Jeszcze tylko 2 dni :multi: ewelina15051985 napisał(a): heheheh bąbowa fotka-zwłaszcza jak widziałam na twoich filmikach w jakim tempie je Toro a w jakim Masterek-idealnie ta fota to odzwierciedla:lol::lol::lol: Toro właśnie z powodu tak szybkiego pochłaniania jedzenia długo dostawał moczonego Royala, bo po prostu łykał kulki zamiast gryźć:lol: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Rudolf czerwononosy hyhy porośnięty mchem :loveu: do tego wiecznie głodny i pazerny :loveu: Quote
Recommended Posts