koregra Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 dobrych kilka lat temu był takki może cosik nowego wypuścili cosmopolitan miał jakiś ale jak sie to nazywało to nie pamiętam Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 eh ehe ehe czy Wy tu dymka palicie? że mnie tak dusi w gardle:razz: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): ale krotkie jak Fidlasta cos Fidlasta od wczoraj zapuszcza.....:p Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Jezu, wreszcie działa. To wstawiam zaległe fotki jeszcze Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 madziasto4 napisał(a): Jezu, wreszcie działa. :evil_lol::evil_lol: Jak na zbawienie!! Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Kasia napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Jak na zbawienie!! A daj spokój z takimi przymusowymi odwykami:shake: Sprawdzałam co jakiś czas czy może już ruszyła dogo machina:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cze Madzia:p ja też ja też co chwile klik myszą na dogo...:evil_lol: no i jest:multi: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Haha, normalnie uzależnione :eviltong: Ja tyż se dzis miejsaca w pracy nie potrafiłam miejsca znaleźć :p Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ty w pracy a ja w domu juz niewiedzialam gdzie mam latac po tym necie... Quote
tigrunia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Kasia napisał(a):Haha, normalnie uzależnione :eviltong: Ja tyż se dzis miejsaca w pracy nie potrafiłam miejsca znaleźć :p Ja tyz sie dopisuje :eviltong: Tyle w domu zrobiłam przez ten czas jak dogo nie chodzilo,ze szok! :crazyeye: Hehe.. spore zaległości były :p A w pracy po raz pierwszy pracowałam :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 tigrunia napisał(a): A w pracy po raz pierwszy pracowałam :evil_lol: Prawie całkiem jak ja...:roll: Czołem :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Fidlasta jaki benerek piękny!! :iloveyou: Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Madzia widzisz dwa Fidlaki ? skąd Ona wzięła drugiego? czyzby brat blizniak?:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta jaki benerek piękny!! :iloveyou: Madźka to Twa zasługa :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Kasia napisał(a):Madźka to Twa zasługa :loveu: Przecie nie ja go zrobiłam:loveu: Pikny jest:loveu: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 madziasto4 napisał(a): Przecie nie ja go zrobiłam:loveu: Pikny jest:loveu: Ale gdyby nie Ty to żadnego bym nie zrobiła :loveu: Quote
ewelina15051985 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ale zawrzało na forum po tej przerwie :lol: Widzę nowe foteczki i jak zwykle pięknie -pozazdrościć maluszków i plaży.A jak tam Masterek?Dalej ma kołnierz bo nie doczytałam-nie wiem za co się zabrać i co czytać po tej przerwie:shake: Buziaki dla twoich szkrabów Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Kasia napisał(a):Ale gdyby nie Ty to żadnego bym nie zrobiła :loveu: :loveu::loveu::loveu: Dobra, koniec słodzenia sobie:evil_lol: ewelina15051985 napisał(a):Ale zawrzało na forum po tej przerwie :lol: Widzę nowe foteczki i jak zwykle pięknie -pozazdrościć maluszków i plaży.A jak tam Masterek?Dalej ma kołnierz bo nie doczytałam-nie wiem za co się zabrać i co czytać po tej przerwie:shake: Buziaki dla twoich szkrabów Witam, Masterek w środę ma zdjęcie szwów, więc i kołnierz niedługo zdejmiemy:p Quote
koregra Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 madziasto4 napisał(a): Witam, Masterek w środę ma zdjęcie szwów, więc i kołnierz niedługo zdejmiemy:p :multi::multi::multi: A jak sie czuje?? Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 koregra napisał(a)::multi::multi::multi: A jak sie czuje?? A bardzo dobrze:p Jak go swędzi uszko albo okolica pyszczka, to z racji tego, że bez skutku sam się drapie po kołnierzu, przychodzi żeby go podrapać:evil_lol: Już śpi z nowu do góry kołami, bawi się z Torem i rozbija kołnierzem po ścianach, stołach i krzesłach, mruczy o ciastko albo jabłko, tarza się w posłanku, więc wszystko wróciło do normy:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 madziasto4 napisał(a):A bardzo dobrze:p Jak go swędzi uszko albo okolica pyszczka, to z racji tego, że bez skutku sam się drapie po kołnierzu, przychodzi żeby go podrapać:evil_lol: Już śpi z nowu do góry kołami, bawi się z Torem i rozbija kołnierzem po ścianach, stołach i krzesłach, mruczy o ciastko albo jabłko, tarza się w posłanku, więc wszystko wróciło do normy:evil_lol: :loveu::loveu: Kochany malutki Masterek :loveu::loveu: Dobry z rana :multi: Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cze Gamonie ruskie :loveu: Master w tym abażurze leży kołami do góry? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 madziasto4 napisał(a):A bardzo dobrze:p Jak go swędzi uszko albo okolica pyszczka, to z racji tego, że bez skutku sam się drapie po kołnierzu, przychodzi żeby go podrapać:evil_lol: Maluszek kochany :loveu: Fidlasta! bo mi sie nie zacytowalas. Hyhy gratuleje zapuszczania wlosow :eviltong: Quote
Recommended Posts