Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 No, fajowy. Ino ciemu czupura nie robisz tylko nad oczami krotkie wloski, a miedzy uszami dugie. Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76']Torcio super wygląda :loveu::loveu::loveu: [quote name='Anusia & Alutka']No, fajowy. Ino ciemu czupura nie robisz tylko nad oczami krotkie wloski, a miedzy uszami dugie. Jus psycięłam między uchami :grins: Ja to dopiero na zdjęciu widzę gdzie krzywo obcięłam, gdzie co sterczy, co trzeba poprawić:cool1: [quote name='Pegaza']pocięłaś czy wytłaś nożem?:evil_lol: Oczywizda, że nożem, Ikeowskim! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wróciliśmy z plaży, Torek wykąpany, pogoda wiosenna, cieplutko, ponad 10 stopni :loveu: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Madźka, jak daleko macie od siebie na plaże? Torcio mokry scurek :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):Madźka, jak daleko macie od siebie na plaże? Torcio mokry scurek :loveu: Około 9 km. To jest ta plaża 3 km od działki, na działkę mamy ok 6,5 km od nas. Jedzie się ok 8 min. Plażę w centrum miasta mamy bliżej, ok 6 km od nas. Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Około 9 km. To jest ta plaża 3 km od działki, na działkę mamy ok 6,5 km od nas. Jedzie się ok 8 min. Plażę w centrum miasta mamy bliżej, ok 6 km od nas. Co całkiem blisko. Fajnie bo możecie sobie czeste spacery plażą uskuteczniać :loveu: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ale wam zazdroszcze tej plazy :loveu: My nad jeziorko mamy jakieś 15 km.. tez nie jest źle, ale wolałabym morze :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 przyszlam se troche nerki podleczyc :evil_lol: :beerchug: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Powdychaj jodu troche , on tyz na coś pomocny .. :evil_lol: Quote
koregra Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Oj on już się kąpie. Cori jak w lato się zamoczyła upał był to poźniej katar miała teraz to ja niewiem nawet sobie nie chce tego wyobrazać. Fajne te morze :loveu: My mamy jeziorko moze jutro nad nie wyskoczymy jak będzie ładnie:p Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): przyszlam se troche nerki podleczyc :evil_lol: :beerchug: Ja się właśnie raczę takim jednym żółtym z pianką :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='tigrunia']Ale wam zazdroszcze tej plazy :loveu: My nad jeziorko mamy jakieś 15 km.. tez nie jest źle, ale wolałabym morze :loveu: My nad najbliższe jeziorko mamy 20 parę km, a nad nasze około 50. [quote name='Anusia & Alutka']przyszlam se troche nerki podleczyc :evil_lol: :beerchug: Zrób sobie ciepłą kąpiel, wypij grzańca i już :grins: [quote name='koregra']Oj on już się kąpie. Cori jak w lato się zamoczyła upał był to poźniej katar miała teraz to ja niewiem nawet sobie nie chce tego wyobrazać. Fajne te morze :loveu: My mamy jeziorko moze jutro nad nie wyskoczymy jak będzie ładnie:p Maleństwo :calus: Fajne, fajne, dzisiaj było prawie pusto na plaży, pojedyncze osoby tylko na spacer się wybrały, uwielbiam pustą plażę po sezonie :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 I ja z całym ekwipunkiem, wyglądam jak terrorysta:devil: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Zrób sobie ciepłą kąpiel, wypij grzańca i już :grins: No i idz spac przed jutrzejszym hyhy egzaminem. Madzka wiesz co palo zakuta? Ladnie by Ci bylo w krotkich wlosach. Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No i idz spac przed jutrzejszym hyhy egzaminem. Madzka wiesz co palo zakuta? Ladnie by Ci bylo w krotkich wlosach. Oo, z czego egzamin? Nie chcę krótkich, bo nie można spiąć włosów, a takich rozwianych wszędzi nie lubię.:cool1: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie chcę krótkich, bo nie można spiąć włosów, a takich rozwianych wszędzi nie lubię.:cool1: Kiedyś zmienisz zdanie ;) Ja tez mam długie,ale nigdy ich nie spinam .. nie wyglądam korzystnie w spiętych :shake: Quote
koregra Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja kiedyś tylko w długich, ale jak raz opitoliłam to teraz zawsze bym krótkie miała :p Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 tigrunia napisał(a):Kiedyś zmienisz zdanie ;) Ja tez mam długie,ale nigdy ich nie spinam .. nie wyglądam korzystnie w spiętych :shake: Zapewniam, że nie zmienię, nie cierpię jak włosy mi fruwają po twarzy. W przyszłości mogę mieć krótkie, ale tak krótkie, że nic mi nie będzie fruwać- takie owszem, ale na takie nie jestem jeszcze psychicznie gotowa:p Długich też nie lubię, chociaż ładne, ale za dużo roboty z nimi. Obecnie ścianam na długość do ramion/trochę przez ramiona, ale tak, żeby możnabyło spiąć. A krótkie, które fruwają na wietrze w każdą stronę, a których nie można spiąć, odpadają definitywnie. Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Oo, z czego egzamin? Nie chcę krótkich, bo nie można spiąć włosów, a takich rozwianych wszędzi nie lubię.:cool1: no z kpa ale krotkie jak Fidlasta cos Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):no z kpa ale krotkie jak Fidlasta cos Takie krótkie jak Fidlasta to kiedyś taaaa, ale mówię- jeszcze nie jestem gotowa psychicznie na aż taką zmianę:diabloti: Ale te krótkie pośrednie- stanowczo nie. Torcio już pół godziny zajęty kongiem:cunao: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Zapewniam, że nie zmienię, nie cierpię jak włosy mi fruwają po twarzy. W przyszłości mogę mieć krótkie, ale tak krótkie, że nic mi nie będzie fruwać- takie owszem, ale na takie nie jestem jeszcze psychicznie gotowa:p Długich też nie lubię, chociaż ładne, ale za dużo roboty z nimi. Obecnie ścianam na długość do ramion/trochę przez ramiona, ale tak, żeby możnabyło spiąć. A krótkie, które fruwają na wietrze w każdą stronę, a których nie można spiąć, odpadają definitywnie. Ja tyz wiem,ze kiedys zetne, ale jakos jak ide do fyz.to sie boje 6 cm ściąc :P Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Kurka przydałby mi się taki programik, gdzie można se fryzurę dopasować i zaobaczyć jak by się wyglądało :hmmmm: Quote
Recommended Posts