madziasto4 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry Madziulka :multi:! Dzień dobry Gosiulka :razz: ;) A właściwie to już dobry wieczór Quote
Alynkaaa Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 madziasto4 napisał(a):On ma tak ok. 21-22 cm ;) Świeżo mierzony :lol: uuuu no to kon z niego:eviltong: :eviltong: nie ma co:P.....a maszdla neigo jakies ubranka???czy ty nie z tych ludzi co psy ubieraja?? pozdrawiamy Quote
madziasto4 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Alynkaaa napisał(a):uuuu no to kon z niego:eviltong: :eviltong: nie ma co:P.....a maszdla neigo jakies ubranka???czy ty nie z tych ludzi co psy ubieraja?? pozdrawiamy To też mówie, że york-brytan :lol: Mamy ubranka, mamy :cool3: Zakładamy mu zimą i jesienią jak jest zimno :razz: Quote
madziasto4 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Witam te tłumy w naszej galerii :cool3: Jest piętek, popołudnie, już po szkole, po fizyce ( :multi: ), przed chwilą wróciłam z miasta i robie francuski :razz: ;a Master siedzi na parapecie i warczy na żaluzje :p Jedziemy w góry Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 madziasto4 napisał(a): Master siedzi na parapecie i warczy na żaluzje :p Zdejmij je- widocznie mu sie nie podobają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Madzia! Quote
madziasto4 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Moniś napisał(a):Zdejmij je- widocznie mu sie nie podobają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Madzia! Wiesz co :hmmmm:, on chyba nie warczał na żaluzje :evil_lol: Bo teraz siedzi na moim stoliku nocnym i też warczy :niewiem: :lol: Cześć :p Quote
leemonca Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cześć Madzia :bye:, Masterek pewnie warczy, bo chce żebyś rzuciła w kąt podręczniki, jakieś tam francuzy i się NIM zajęła :cool3: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 leemonca napisał(a):Cześć Madzia :bye:, Masterek pewnie warczy, bo chce żebyś rzuciła w kąt podręczniki, jakieś tam francuzy i się NIM zajęła :cool3: :evil_lol: Cześć, witam :p No więc przed chwilą wróciliśmy ze spacerku :razz: Haha wrócił z czarnymi skarpetkami :evil_lol: bo łaził po mokrej trawie i piasku:lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześć Madziu ;) Ogromne buziaki w Masterkowy nochal!!! :loveu: Z chęcią zobaczyłabym te czarne Masterkowe skarpetki...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='fidelek2']Cześć Madziu ;) Ogromne buziaki w Masterkowy nochal!!! :loveu: Z chęcią zobaczyłabym te czarne Masterkowe skarpetki...:evil_lol: Witam :) Następnym razem ufocę :razz: Przerywnik od zdjęć wakacyjnych- sesja w większości wczorajsza :p Quote
leemonca Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='madziasto4']Witam :) Następnym razem ufocę :razz: Przerywnik od zdjęć wakacyjnych- sesja w większości wczorajsza :p może być nawet z przed tygodnia :cool3: , Masterka nigdy za dużo :evil_lol: witaj Madzia :multi: Quote
Kasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='madziasto4'] :-D :-D :-D Fajnie pogniecione wąsy! Uwielbiam jak Fidlaczkowi też się tak robi!!! Quote
justynia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='madziasto4']Cześć, witam :p No więc przed chwilą wróciliśmy ze spacerku :razz: Haha wrócił z czarnymi skarpetkami :evil_lol: bo łaził po mokrej trawie i piasku:lol: Skąd ja to znam? Nie lubię porannych spacerków, bo potem zawsze muszę łapki czyścić mojemu biszkoptowi, no chyba, że przejdzie się po trawie i potem od razu na chodnik :evil_lol: [quote name='madziasto4'] Ja to się zastanawiam, czy yorki kiedykolwiek wyglądają nie jak szczeniaki czy pluszaczki? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='leemonca']może być nawet z przed tygodnia :cool3: , Masterka nigdy za dużo :evil_lol: witaj Madzia :multi: Witam :p [quote name='fidelek2']:-D :-D :-D Fajnie pogniecione wąsy! Uwielbiam jak Fidlaczkowi też się tak robi!!! Master ma jeszcze przy tym głupkowatą minę :evil_lol: [quote name='justynia']Skąd ja to znam? Nie lubię porannych spacerków, bo potem zawsze muszę łapki czyścić mojemu biszkoptowi, no chyba, że przejdzie się po trawie i potem od razu na chodnik :evil_lol: Tamcia musi fajnie wyglądać :evil_lol: Cała jasna, a skarpetki czarne :lol: Ja to się zastanawiam, czy yorki kiedykolwiek wyglądają nie jak szczeniaki czy pluszaczki? :loveu::loveu::loveu::loveu: Oczywiście, że tak :evil_lol: Przecież jak się zdenerwują to wyglądają całkiem groźnie :cool3: Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 madziasto4 napisał(a):Witam :p Czesc Madzia, czesc Master!!:multi: Dawno nas nie bylo (ogladalam, ale nie pisalam) Co porabiacie w weekend? Quote
madziasto4 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Madzia, czesc Master!!:multi: Dawno nas nie bylo (ogladalam, ale nie pisalam) Co porabiacie w weekend? Cześć Madzia Haha, mój refleks w odpisywaniu na posty :evil_lol: Co parabiałam w weekend? Pewnie się obijałam ;) Master ostatnio był przeziębiony i taki trochę osowiały, było trochę problemów z załatwianiem się, ale mamy wszystko pod kontrolą i jest dobrze ;) Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 oooo jest brytanik! Witam cię Masterku :multi: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Witaj leemonca ;) Co tam u Hakerka :razz: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Brrr... U Was też tak zimno w mieszkaniach? Małpa PO kąpieli Quote
Moniś Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cześć Madziu! zimno, zimno nawet bardzo ;) Quote
madziasto4 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Madziu! zimno, zimno nawet bardzo ;) Cześć ;) Mogliby już zacząć grzać..... A ja jak zwykle lewą dłoń mam ciepłą, a prawą zimną :roll: :hmmmm: Ale to pewnie dlatego, że w prawej ręce trzymam myszkę :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 hejooo:) ale nas tu dawno nei bylo..uuhuuuu ale juz jestesmy:) i ogoladamy:) po 1sze :-o moj pies w zyciu tak blisko szuszarki by nie usiadl:eviltong: z wrogirm na 1 kanapie ooo:shake: :shake: a tu pzreslicznei wyszedl cos z liska tu ma<moze oczka..albo nosio:)> :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudnie:) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cześć Madzia :multi: wreszcie się pojawilas i Masterka wstawilas :loveu: P.S zawsze zylam w przekonaniu, ze Masterek to pieesek, a nie malpka, czyzbym sie mylila :eviltong: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Alynkaaa']hejooo:) ale nas tu dawno nei bylo..uuhuuuu Nawet się nie przyznawaj :mad: :eviltong: [quote name='Alynkaaa']po 1sze :-o moj pies w zyciu tak blisko szuszarki by nie usiadl:eviltong: z wrogirm na 1 kanapie ooo:shake: :shake: Serio? :-o Aż tak mają na pieńku ? :lol: Mój brytan nie ma z tym problemów :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madzia :multi: wreszcie się pojawilas i Masterka wstawilas :loveu: P.S zawsze zylam w przekonaniu, ze Masterek to pieesek, a nie malpka, czyzbym sie mylila :eviltong: :evil_lol: Cześć :p Nie było widzów, to zdjęć tym bardziej :diabloti: :eviltong: P.S. ohoho, patrzcie jaka spostrzegawcza :evil_lol: Quote
Recommended Posts