Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Życie pod kloszem, a raczej w kloszu :cool1: Dzień dobry Madziu :loveu: Quote
Pegaza Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cze Madzka:p biedny ten Masterek w tym abażurze a powiedz mi Madzka jaki kolor oczu ma Master bo na fotkach wyglądają jakby szare... Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pegaza napisał(a): biedny ten Masterek w tym abażurze Bidny bidny ale patrz jak słodziutko teraz wygląda :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']Życie pod kloszem, a raczej w kloszu :cool1: Dzień dobry Madziu :loveu: w kaloszu?? j.w. czyli cze i tak dalej... Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']w kaloszu?? w bamboszu... Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']w bamboszu... czeslawie miloszu... Quote
ewelina15051985 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dobry Madziu Ale Masterek bidulek w tym kołnierzu:-( Pozdrowionka:lol: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dobry wszystkim:loveu: Pegaza napisał(a):Cze Madzka:p biedny ten Masterek w tym abażurze a powiedz mi Madzka jaki kolor oczu ma Master bo na fotkach wyglądają jakby szare... To od lapy błyskowej:lol:, w rzezczywistości ma normalne ciemne. Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hej Madziu! Nie wiedziałam, że Masterek jest bez jąderek... przegapiłam. Dobrze, że wszystko się ułożyło. Fajny kosmita:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! Nie wiedziałam, że Masterek jest bez jąderek... przegapiłam. Dobrze, że wszystko się ułożyło. Fajny kosmita:loveu: Stracil jadra w nierownej walce ze sklapelem... :-( Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! Nie wiedziałam, że Masterek jest bez jąderek... przegapiłam. Dobrze, że wszystko się ułożyło. Fajny kosmita:loveu: Hej Władka :calus: Nie miałaś co przegapiać, bo jesteś u nas pierwszy raz od niedzieli-kiedy Masterek miał zabieg :eviltong: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ojej, M łączy się z Masterkiem. Zdrówka życzymy! Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ojej, M łączy się z Masterkiem. Zdrówka życzymy! :roflt: moze lepiej niech sie nie łączy :roflt: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ojej, M łączy się z Masterkiem. Zdrówka życzymy! Dzięki :loveu: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: moze lepiej niech sie nie łączy :roflt: :evil_lol::evil_lol: No raczej...... madziasto4 napisał(a):Dzięki :loveu: :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a)::evil_lol::evil_lol: No raczej...... Miki "bezpieczny" chyba?:lol: Bo czytałam, że rodzice nie chca bezjajecznego Mikulińskiego? Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hyhy :evil_lol: oj, ałć moja przepona. Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Madźka a po co im te jajka, co nie? Do szczęścia im potrzebne czy co? :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Madźka a po co im te jajka, co nie? Do szczęścia im potrzebne czy co? :diabloti: A pewno, dyndają bez celu, jeszcze się potłuką.:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 madziasto4 napisał(a): A pewno, dyndają bez celu, jeszcze się potłuką.:evil_lol: haha :evil_lol: A Torcio zostaje jajkowy czy też w przyszłości go oskalpujecie? Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Kasia']haha :evil_lol: A Torcio zostaje jajkowy czy też w przyszłości go oskalpujecie? Na razie jajeczny zostaje, ale nie wykluczam:cool1: Master miał dzisiaj przejażdżkę przez całe mieszkanie, a na końcu błyskawiczną ewakuację bez własnej woli:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Torcio dobra dusza dba o kosmitka, zapełnia mu czas, organizuje świetne zabawy i zapewnia ekstremalne przejażdżki tak aby mu sie nudziło :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A kosmitkowi w to graj:cool1: Quote
Recommended Posts