Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :lol::lol::lol: ta ciekawy temat.... dobra ja lece dobrej nocy:loveu: Quote
Pegaza Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cze Madzka i bezjajeczny oraz jajeczny:p Quote
ewelina15051985 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hejka No wkoncu trafiliśmy tutaj-dzieki za odpowiedz na pytanko. Ale nie wiem jak to się działo bo zawsze klikałam na ten banerek gdzie pisze galeria i wczytywała mi się wasza stronka z filmikami i fotkami-a teraz jak nacisłam tak jak radziłaś to weszłam prawidłowo-no czary mary poprostu;) No nie ważne co było-ważne że trafiliśmy:lol:. Musze sobie poczytać troszeczkę o was:lol: Pozdrowionka Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Halooo. Jakies Madzki, Torki czy Masterki sa? Quote
madziasto4 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madzka i bezjajeczny oraz jajeczny:p Czołem Dario:loveu: ewelina15051985 napisał(a):Hejka No wkoncu trafiliśmy tutaj-dzieki za odpowiedz na pytanko. Ale nie wiem jak to się działo bo zawsze klikałam na ten banerek gdzie pisze galeria i wczytywała mi się wasza stronka z filmikami i fotkami-a teraz jak nacisłam tak jak radziłaś to weszłam prawidłowo-no czary mary poprostu;) No nie ważne co było-ważne że trafiliśmy:lol:. Musze sobie poczytać troszeczkę o was:lol: Pozdrowionka Witamy serdeczne :hand: Lewa część banerka- część Masterkowa- z napisem Galeria, odsyła do galeryjki i analogicznie część prawa- Torkowa odsyła do filmików :grins: Pozdrawiamy! Anusia & Alutka napisał(a):Halooo. Jakies Madzki, Torki czy Masterki sa? Taa, są. :hand: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Piłeczka nam wpadła do morza buuu :sad: Jak była jeszcze w wodzie do kostek, to ja goopia kija szukałam, a kiedy znalazła się w wodzie do kolan, a z czasem i powyżej kolan, to byłam gotowa desperacko wleźć po nią tak jak stałam, w butach, spodniach. Nigdy więcej nieudolnego rzucania lewą ręką. Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Te Madzka, jak Ty chopakom pozniej piasek z nosow wyciagasz jak tak kopiÄ…? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Te Madzka, jak Ty chopakom pozniej piasek z nosow wyciagasz jak tak kopią? :evil_lol: Prychają, prychają, aż syskie ziarenka same wypadną:lol:, ja tylko oczka przemywam. Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Te a bursztyna kiedys znalazlas nad morzem?? Quote
madziasto4 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Znalazłam nie raz szkło z butelki po piwie, już takie "oszlifowane" przez wodę morską, łudząco podobne do bursztynu:evil_lol: Takich kamyczków bursztynopodobnych to jest pełno, ale cholera wie czy któryś z nich to bursztyn prawdziwy :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Znalazłam nie raz szkło z butelki po piwie, już takie "oszlifowane" przez wodę morską, łudząco podobne do bursztynu:evil_lol: To se mozesz korale zrobic :loveu: Wlasnie, ponoc bursztynow juz ni ma... Taki tubylec znalezc nie moze, a co dopiero turysta... Quote
Kasia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Torciu mĂłj kochany :loveu: Ĺšliczny ma ten czarny pychol!!!!!!! Cze MadĹşki!!! Quote
Aga76 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobry, fantastyczna sesja nadmorska :thumbs: Quote
tigrunia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobry Madzka :multi: A dzie Masterek? Nie byl na spacerku? Quote
madziasto4 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To se mozesz korale zrobic :loveu: Wlasnie, ponoc bursztynow juz ni ma... Taki tubylec znalezc nie moze, a co dopiero turysta... Bardzo lubię biżuterię z bursztynu:loveu: Kasia napisał(a):Torciu mój kochany :loveu: Śliczny ma ten czarny pychol!!!!!!! Cze Madźki!!! Cze Fidlaki!:loveu: Aga76 napisał(a):Dobry, fantastyczna sesja nadmorska :thumbs: Cześć Aguś :) Anusia & Alutka napisał(a):Czesc :cool1: Dobry:cool1: tigrunia napisał(a):Dobry Madzka :multi: A dzie Masterek? Nie byl na spacerku? Dobry, Master w domu lizał rany:evil_lol: znaczy nie lizał oczywiście, chodzi z anteną, ale z raną na piasek nie ma mowy:cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć Madziu. Dobrze, że wszystko było OK, bez żadnych zbędnych komplikacji :multi: http://images26.fotosik.pl/153/60bb419bf616be05.jpg Toro do cyrku powinien iść :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Toro do cyrku powinien iść :lol: Racja. [SIZE="1"]razem z Pancia Quote
madziasto4 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Dobrze, że wszystko było OK, bez żadnych zbędnych komplikacji :multi: Toro do cyrku powinien iść :lol: Cześć :grins: [quote name='Anusia & Alutka']Racja. [SIZE="1"]razem z Pancia Ha ha ha:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images34.fotosik.pl/134/cfbe7127461c9fb2.jpg :roflt: przepraszam ale boskie zdjecie :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts