tigrunia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kasia napisał(a): Co do kołder i przytulania nocnego to tak jak pisze Anusia - osobna kołdra to mus być inaczej nie da rady sie wyspać :shake: To co ? Tylko ja śpie z jedną kołdrą na dwóch? :crazyeye: Dziwne rzeczy :shake: Madzka cze! :multi: Ty codziennie na tej działce jesteś , czy tyle fot napstrykałaś i teraz nam dozujesz?? Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 tigrunia napisał(a):To co ? Tylko ja śpie z jedną kołdrą na dwóch? :crazyeye: Dziwne rzeczy :shake: Madzka cze! :multi: Ty codziennie na tej działce jesteś , czy tyle fot napstrykałaś i teraz nam dozujesz?? Zdjęcia działkowe są sprzed dwóch dni- z soboty. Quote
dzasta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nie było mnie troszkę a tu Masterek jak Dżezik rok temu wygląda jak kosmaty kosmita http://i30.tinypic.com/2qnurk8.jpg Ale dobrze że już po i że wszystko oki :loveu: Dżezio nie lubił kołnierza i nie chciał chodzić ale ranką też się nie interesował a szwy miał rozpuszczalne więc tylko na trzy noce miał antenę na głowie :shake: Mizianko dla Masterka i dla Torusia też :p Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cze Madzka:p odnosnie kolder ja też musze miec 2 :evil_lol: działeczka piekna bedzie na wiosne i lato ehhh się pochwale w czerwcu wyjeżdzam na wakacje....:cool1: Quote
Aga76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :scream_3: Madzia Ale mi się udało, właśnie robię zakupy i wlazłam sobie zdjęcia pooglądać, powiedz ty mi, czy jesteś zadowolona i chłopaki tyż z tego frisbee, ooo to żółte konkretnie mi chodzi, bo takie pomarańczowe wrzuciłam do koszyka. Zastanawiałam się, czy nie jest zbyt ciężkie, twarde itp. Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='dzasta']Nie było mnie troszkę a tu Masterek jak Dżezik rok temu wygląda jak kosmaty kosmita http://i30.tinypic.com/2qnurk8.jpg Ale dobrze że już po i że wszystko oki :loveu: Dżezio nie lubił kołnierza i nie chciał chodzić ale ranką też się nie interesował a szwy miał rozpuszczalne więc tylko na trzy noce miał antenę na głowie :shake: Mizianko dla Masterka i dla Torusia też :p Oj to już rok temu? Wydawało mi się, że wcale nie tak dawno:lol: Jak ten czas leci... [quote name='Pegaza']Cze Madzka:p odnosnie kolder ja też musze miec 2 :evil_lol: działeczka piekna bedzie na wiosne i lato ehhh się pochwale w czerwcu wyjeżdzam na wakacje....:cool1: Odzielne kołderki to obowiązkowo, ja uwielbiam się opatulić jak w śpiworze:loveu: Taaa, latem będzie tam pięknie, bo teraz to ani to zima, ani wiosna:roll: Gdzieś daleko się wybierasz? :p [quote name='Aga76']:scream_3: Madzia Ale mi się udało, właśnie robię zakupy i wlazłam sobie zdjęcia pooglądać, powiedz ty mi, czy jesteś zadowolona i chłopaki tyż z tego frisbee, ooo to żółte konkretnie mi chodzi, bo takie pomarańczowe wrzuciłam do koszyka. Zastanawiałam się, czy nie jest zbyt ciężkie, twarde itp. Internetowo zakupy? Bo tylko tak mi pasuje równoczesne korzystanie z internetu :hmmmm: Hihi w takim razie żółte też skończyłoby w koszyczku, bo jest identyczne jak pomarańczowe, tylko innego koloru:evil_lol: Chcę nauczyć Torka najpierw na tych talerzach Trixie bodajże, jak już zakuma o co chodzi we frisbee, to może zainwestuję w profesjonalny dysk SofFlite. Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 tam gdzie w zeszłym roku w wielkopolskie:multi: ide kawe parzyć ale jak długo posiedze to nie wiem bo słysze na schodach stuk stuk... Quote
Aga76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wlazłam na stonę i brak towaru Hyperflite SofFlite Pup Disc buu Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 oj to masz pecha... kuna kawa nie zaparzona a ja już batona wszamałam... Quote
Aga76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza']oj to masz pecha... kuna kawa nie zaparzona a ja już batona wszamałam... ano... BATONA :razz: i co, pewnie z polewą był? Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza']tam gdzie w zeszłym roku w wielkopolskie:multi: ide kawe parzyć ale jak długo posiedze to nie wiem bo słysze na schodach stuk stuk... Aż czuję zapach kawy..:grins: [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wlazłam na stonę i brak towaru Hyperflite SofFlite Pup Disc buu Widzę właśnie, że nie mają. Ale o ile dobrze wiem, to ludzie kontaktują się z Magdą, jeśli dysków nie ma. Nie wiem czy wtedy zamawia czy podaje przybliżony termin kiedy dyski będą dostępne :niewiem: W każdym razie skontaktować się nie zawadzi. Ja na razie zostaję przy tych Trixie, żeby Torka nakręcić na frisbee, w tym celu tarmoszę się z nim dyskami, rzucam rollery, ale czekam na lato, bo teraz ziąb, wiatr, że nie da rady się bawić dyskami... Quote
Aga76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pegaza napisał(a):to był mars:eviltong: Fakt, oni są z Marsa :evil_lol: Quote
koregra Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dzień doberek, jak mój kochaniutki siędzis czuje? Anusia & Alutka napisał(a):Tabletke? Łooo mamo, ja to spac moge non stop. madziasto4 napisał(a):Ja to zwłaszcza rano mogę spać, jak do szkoły trza. Dobranoc Kamilka wobec tego:loveu: Cosik spać nie mogę a tabletka nic nie dała i dzś głowa boli:placz: madziasto4 napisał(a):Mnie to się najlepiej śpi jak za oknem dudni deszcz, a jak jeszcze do tego burza i ulewa, to dopiero fajnie się opatulić kołderką :loveu: Oj nie burza to to czego jedynie się boję:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 koregra napisał(a):Dzień doberek, jak mój kochaniutki siędzis czuje? Cosik spać nie mogę a tabletka nic nie dała i dzś głowa boli:placz: Oj nie burza to to czego jedynie się boję:cool1: Masterek lepiej, już normalnie chodzi po mieszkaniu, zjadł wołowinkę gotowaną dzisiaj, byliśmy u weta, ma trochę opuchnięte, ale wet powiedział, że to normalne po zabiegu i że wszystko ok. Dostał zastrzyk i jutro jeszcze jedziemy. Kamilka, ja się burzy panicznie boję, jeszcze w domu to jako tako, chociaż wyłączam komputer, komórkę, zamykam okna, nie odbieram tel. domowego i trzęsę portkami jak Master, jak tylko głośniej piorun uderzy:evil_lol: Ale na dworze to strasznie się boję...:cool1: Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='koregra'] Cosik spać nie mogę a tabletka nic nie dała i dzś głowa boli:placz: Cosik kijowe masz te tablety :cool1: Dobrze, że Masterczysław już śmiga po chałupie i że ma apetyt :loveu: Dobrze znosi stan bezjajkowy :p Madźka, a jak potem takie psie jajka wyglądają? W sensie nie ma tam już nic czy coś jeszcze widać? :roll: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Kasia']Cosik kijowe masz te tablety :cool1: Dobrze, że Masterczysław już śmiga po chałupie i że ma apetyt :loveu: Dobrze znosi stan bezjajkowy :p Madźka, a jak potem takie psie jajka wyglądają? W sensie nie ma tam już nic czy coś jeszcze widać? :roll: Wszystko ma tan na srebrno pomalowane, więc niewiele widać, ale jak tak udało mi się spojrzeć, to wygląda to całkiem normalnie. Wygląda to jak u tego psa na ostatniej fotce http://www.vetserwis.pl/photo_kastracja_pies.html Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czyli cos mu tam wisi? Pytam z ciekawości bo się zastanawiałam co zrobia z tymi qorkami co trzymały jajka....:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 tigrunia napisał(a):To co ? Tylko ja śpie z jedną kołdrą na dwóch? :crazyeye: Dziwne rzeczy :shake: Na to wyglada :evil_lol: Ja se cenie swoja niezaleznosc :eviltong: cze :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Cze Anusia:loveu: Cze :loveu: Ale czas zapieprza dzisiaj. Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Cze :loveu: Ale czas zapieprza dzisiaj. No, jak goopi. Debil jeden. Quote
Recommended Posts