Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tigrunia napisał(a):No i co tam napisali ?? Ja tam ruskie z cukrem potrafie zjeść :oops: :evil_lol: Ze marmelada ma byc :cool1: Hyyyyyyyy :mdleje: A Ty sie Madzka za smietanke fochowalas! Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ze marmelada ma byc :cool1: Hyyyyyyyy :mdleje: A Ty sie Madzka za smietanke fochowalas! A że jaka marmelada? Musze zaraz sama looknąć bo coś Ci nie wierze :p :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cze Madzia :loveu: Zdjęcia z białeczkiem są zniewalające!!! Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bialeczko i zolteczko tyz :loveu: Na patelnię ino i jajecznicę robić :evil_lol: tigrunia napisał(a): Ja tam ruskie z cukrem potrafie zjeść :oops: :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: koregra napisał(a):Wstawać śpioszki:evil_lol: Cze Kamilka:loveu: Kasia napisał(a):Torcio ma świetne te kolorki :loveu: Takie insze, Torciowe jakby!!!!! Dobry bobry, czas wstawowywać już :p Cze Kasiu:loveu: Bo Torcio to Torcio, jest jedyny w swoim rodzaju, drugiego takiego na świecie nie ma:evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Ze marmelada ma byc :cool1: Hyyyyyyyy :mdleje: A Ty sie Madzka za smietanke fochowalas! Nie no, ja to owszem lubię sobie zjeść chałkę z serkiem żółtym:loveu: albo placka ziemniaczanego trochę cukrem posypać, ale ruskie z cukrem :mdleje: Aga76 napisał(a):Cze Madzia :loveu: Zdjęcia z białeczkiem są zniewalające!!! Cze Aguś:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Przeklejam fotki sopelków autorstwa forumowej Gosiek. :roflt::roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Przeklejam fotki sopelków autorstwa forumowej Gosiek. :roflt::roflt::roflt: http://images1.fotosik.pl/26/g610ofjkvq6t61nk.jpg http://images3.fotosik.pl/26/w5xu7l7hjg8turzw.jpg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :megagrin: :roflt::roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :megagrin: :roflt::roflt::roflt: Buahaha boskie nie? :roflt: tigrunia napisał(a):Hihi .. sopelki fajne są :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Masterek umówiony na jutro na kastrację.. Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Masterek umówiony na jutro na kastrację.. oj... ałłła Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Czyli już wiem wszystko. Na którą godzinę ??? Będziemy kciuki trzymać;) Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 koregra napisał(a):Czyli już wiem wszystko. Na którą godzinę ??? Będziemy kciuki trzymać;) Ja też :evil_lol: Ale czemu? Nic Madzka nie mówiłaś chyba.. :p Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 koregra napisał(a):Czyli już wiem wszystko. Na którą godzinę ??? Będziemy kciuki trzymać;) Na 20.00. Dzięki za kciuki, boję się tej narkozy, kolejnej... tigrunia napisał(a):Ja też :evil_lol: Ale czemu? Nic Madzka nie mówiłaś chyba.. :p Nie mówiłam, bo nic nie było ustalone, mimo że od jakiegoś czasu miałam w planach zabieg. A teraz już umówieni jesteśmy, wet powiedział, że warto, tymbardziej, że Master ma mały problem..(o którym chyba nie mówiłam jeszcze:oops: ) Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Masterek umówiony na jutro na kastrację.. Uuuuułłłłłłłaaaa. A co sie dzieje? Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nie martw się wszystko bedzie dobrze. No a o problemie to nam mów szybko co się dzieje? Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Od dłuższego czasu już, może ze 2 lata już będzie, siusiak przy podnieceniu jak już się wysunął, to zostawał na zewnątrz balonik i nie chciał się schować, jakoś sobie radziliśmy do tej pory, od razu chowaliśmy balonik "ręcznie", miał zabieg powiększenia "dziurki", żeby mógł sam schować, ale nic to w sumie nie dało, bo balonik co jakiś czas się i tak robił. Nie warto ryzykować martwicą, gdyby przez dłuższy czas chodził z balonikiem, więc lepiej zrobić zabieg, rodzice się przekonali, wet poparł, no i tak, jutro jedziemy.. Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aż mnie wmurowało .. :roll: Czekaj, ino sie z tym oswoje .. Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jak to dla zdrówka to trza sie decydować tak jak ja z Corinką. Jutro trzymamy kciuki, wiem co przezywasz bo tydzen temu miałam to samo, wiec jestem z wami ;) Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 koregra napisał(a):Jak to dla zdrówka to trza sie decydować tak jak ja z Corinką. Jutro trzymamy kciuki, wiem co przezywasz bo tydzen temu miałam to samo, wiec jestem z wami ;) Decyduję się z powodu balonika, ale też z innych- bywało, że jak się napalił na Torka:evil_lol:, to i w nocy za nim piszczał żałośnie, jak jest okres cieczek, to czasami prostestuje z jedzeniem i jęczy o wyjście non stop, kastracja zmniejszy ryzyko wystąpienia raka prostaty, może polepszy mu się apetyt..;) Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 madziasto4 napisał(a):kastracja zmniejszy ryzyko wystąpienia raka prostaty, może polepszy mu się apetyt..;) jeden zmniejszy, drugi powiekszy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):jeden zmniejszy, drugi powiekszy :evil_lol: Jeden orzeszek? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://images23.fotosik.pl/151/0de0cb487c3d0612.jpg jaki piekny Torkowy obrosniety leb :loveu: Quote
Recommended Posts