madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Kasia napisał(a):Dokłóadnie tak!!! Tylko i wyłącznie z cebulką!!! No! Anusia & Alutka napisał(a):No i smitanka do tego. No pogło ją normalnie! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a): No pogło ją normalnie! No kurde. A co masz do smietanki?? Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Eeee Madzka, Tys to cwinia jezd jednak. Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No kurde. A co masz do smietanki?? No śmietanka do ruskich no? No śmietanka? Anusia & Alutka napisał(a):Eeee Madzka, Tys to cwinia jezd jednak. Oj ciemu? Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):No śmietanka do ruskich no? No śmietanka? Oj ciemu? No smietanka, no sprobuj se kiedys. Bo polazla i slowa nawet nie rzekla ze idzie sie wloczyc z psami. :obrazic: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No smietanka, no sprobuj se kiedys. Bo polazla i slowa nawet nie rzekla ze idzie sie wloczyc z psami. :obrazic: Śmietanka to do pierogów na słodko dobla ooo. No przecie wiesz, że ja o tej porze się z chopakami włóczę. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Śmietanka to do pierogów na słodko dobla ooo. No przecie wiesz, że ja o tej porze się z chopakami włóczę. Iiii tam. Sprobuj se to godoc bedziesz. Ale sie gada takie rzeczy! I Wczesniej poszlas o prawie godzine :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Iiii tam. Sprobuj se to godoc bedziesz. Ale sie gada takie rzeczy! I Wczesniej poszlas o prawie godzine :cool1: Skwarki mi się rozmoczą w tej śmietance:placz: No doooooobła, pottera czytałam.. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Skwarki mi się rozmoczą w tej śmietance:placz: No doooooobła, pottera czytałam.. Nie rozmocza, no co Ty. Smietanka gesta. Oooooo nie! Ty swinio!!!!!!!!!! Masz portiera, bezczelnie go czytasz i jeszcze sie z tym ukrywasz?? O tego Ci nie wybacze!!! Ja jeszcze nie mam, bo KPA :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie rozmocza, no co Ty. Smietanka gesta. Oooooo nie! Ty swinio!!!!!!!!!! Masz portiera, bezczelnie go czytasz i jeszcze sie z tym ukrywasz?? O tego Ci nie wybacze!!! Ja jeszcze nie mam, bo KPA :placz::placz::placz: A jakbym se popiła te ruskie taką śmietanką? To na to samo wyjdzie? :grins: Buuuuu, na dodatek bezczelnie go już skończyłam :sad: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):A jakbym se popiła te ruskie taką śmietanką? To na to samo wyjdzie? :grins: Buuuuu, na dodatek bezczelnie go już skończyłam :sad: Nie bo to bedzie smak nie ten. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie bo to bedzie smak nie ten. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz: Yhy. Nie rycz, bo Ci opowiem! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie rycz, bo Ci opowiem! Goopia przeciez ja wiem jak sie skonczyl od czasu jak sie angielska wersja pojawila w polskich ksiegarniach :cool1: Albus Severus czyli kolejna historia na ksiazke :razz: Quote
Pegaza Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witam molów książkowych:p sem wpadła ale sem wyjde... Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Goopia przeciez ja wiem jak sie skonczyl od czasu jak sie angielska wersja pojawila w polskich ksiegarniach :cool1: Albus Severus czyli kolejna historia na ksiazke :razz: Iiiiii to żeś oryginał czytała... Hyhy chyba by to nie przeszło.. Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Pegaza napisał(a):Witam molów książkowych:p sem wpadła ale sem wyjde... Cze :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Pegaza napisał(a):Witam molów książkowych:p sem wpadła ale sem wyjde... Wpadnij do mnie. Impreza sie szukuje! madziasto4 napisał(a):Iiiiii to żeś oryginał czytała... Hyhy chyba by to nie przeszło.. :eviltong: [SIZE="1"]a po kiego by sie tak konczylo? jasne ze to przejdzie i powiem Ci ze on w sliterinie bedzie. Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): :eviltong: [SIZE="1"]a po kiego by sie tak konczylo? jasne ze to przejdzie i powiem Ci ze on w sliterinie bedzie. No Rowling se dała spokój już chyba z potterem. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):No Rowling se dała spokój już chyba z potterem. Niee :shake: Nie zabija sie kury znoszacej zlote jajca. Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Niee :shake: Nie zabija sie kury znoszacej zlote jajca. Pewno, że nie, ale wątpię w kontynuację. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bialeczko i zolteczko tyz :loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):A se nawet na te okolicznosc net przeszukam czy to aby napewno sliwek ino... No i co tam napisali ?? madziasto4 napisał(a):No śmietanka do ruskich no? No śmietanka? Ja tam ruskie z cukrem potrafie zjeść :oops: :evil_lol: Cze Madzka z rana .. kurde , ale wam zazdroszcze tego spania :placz: Quote
Kasia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Torcio ma świetne te kolorki :loveu: Takie insze, Torciowe jakby!!!!! Dobry bobry, czas wstawowywać już :p Quote
Recommended Posts