madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Kasia napisał(a):O tak!!! Normalnie niebo w gębie :loveu: Dziś takie jadłam...;) Oj, ja nie:shake: Odbiję sobie innym razem:cool1: Quote
tigrunia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kasia napisał(a):O tak!!! Normalnie niebo w gębie :loveu: Dziś takie jadłam...;) Ja wczoraj sie na ciepłe załapałam - dziś tylko jeden ciepły mi sie trafił, potem juz przestali smażyć więc ciepłych nie było.. :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 tigrunia napisał(a):O matko :crazyeye: Władka toć to nie paczek!! To podróba jaka!! A fuuu .. prawdziwy pączek to z powidłami śliwkowymi :roll: Ale że powaznie? Ino ze sliwkomi? Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Ja chiba ze śliwkami nigdy nie jadłam :hmmmm: Pamiętam, że zawsze było nadzienie truskawkowe, z róży, ale żeby śliwkowe? Nie mogę przestać rżeć jak patrzę na to zdjęcie:evil_lol: Zaczynam się poważnie zastanawiać czy jednak nie przechrzcić mu imienia na Sid leniwiec:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja chiba ze śliwkami nigdy nie jadłam :hmmmm: Pamiętam, że zawsze było nadzienie truskawkowe, z róży, ale żeby śliwkowe? Nie mogę przestać rżeć jak patrzę na to zdjęcie:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/150/93334cc3188f8d30.jpg No ja tyz, sliwki never. Ale Aga cos wie o tym, bo zawsze jeczy o paczka z Panem Sliwkiem. I ja tyz rze. Bo taka fala na szyi mu sie zrobila :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ale Aga cos wie o tym, bo zawsze jeczy o paczka z Panem Sliwkiem. Oooo, wyczyłam nosem... Pan Śliwek boooski jest, ubóstwiam, uwielbiam, kocham :loveu::loveu::loveu: Piękny Toro vel Leniwiec :mdleje: Quote
tigrunia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ale że powaznie? Ino ze sliwkomi? Ano poważnie .. poczytaj se anusia artykula - u Jessi znajdziesz :p Tak pisza,ze ino sliwkowe i adwokatowe, a truskawkowe wysmiali :evil_lol: Dobry Madzka, jeden York i jeden leniwiec :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 A se nawet na te okolicznosc net przeszukam czy to aby napewno sliwek ino... Cze Madzka! Ale zem sie nazarla pierogow z miesem i soczewica z barszykiem podanych. U babci naturalnie :grins: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 tigrunia napisał(a): Dobry Madzka, jeden York i jeden leniwiec :multi: Dżem dobry. Anusia & Alutka napisał(a): Cze Madzka! Ale zem sie nazarla pierogow z miesem i soczewica z barszykiem podanych. U babci naturalnie :grins: Cze! Przestań, bo się ślinię od razu:oops: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Niam niam niam penklam prawie ze :grins: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Niam niam niam penklam prawie ze :grins: Tralalala, sialala, tralalala, sialala, nie słyszę co mówisz, tralalala... Quote
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ale zem sie nazarla pierogow z miesem i soczewica z barszykiem podanych. U babci naturalnie :grins: Ależ pysznościowo to brzmi! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Tralalala, sialala, tralalala, sialala, nie słyszę co mówisz, tralalala... Tydzien temu ruskie mialam i za dwa znowu je miec bedem lalala :razz: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tydzien temu ruskie mialam i za dwa znowu je miec bedem lalala :razz: :roll::roll::roll: Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jak dzis pierogaśno tak...:loveu: Cze Madźki i leniwce :grins: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Kasia napisał(a):Jak dzis pierogaśno tak...:loveu: Cze Madźki i leniwce :grins: Halo Fidlakowa :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a)::roll::roll::roll: Z prawdziwa smietanka od krowy a nie z plastikowego kubka :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Z prawdziwa smietanka od krowy a nie z plastikowego kubka :loveu: Ruskie ze śmietanką? Pogło Cię? Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kasia napisał(a):Jak dzis pierogaśno tak...:loveu: Cze Madźki i leniwce :grins: O cze Fidlaki! Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja jutro robię frytki po wiedeńsku :loveu: I panele będę kłaść :p Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): O cze Fidlaki! O cze Anki i Alki! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Ruskie ze śmietanką? Pogło Cię? No jak poglo. A jak ruskie inaczej? Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No jak poglo. A jak ruskie inaczej? No halo- ze skwareczkami i cebulką! Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a): No halo- ze skwareczkami i cebulką! Dokłóadnie tak!!! Tylko i wyłącznie z cebulką!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 madziasto4 napisał(a):No halo- ze skwareczkami i cebulką! No i smitanka do tego. Quote
Recommended Posts