Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cze Wy czwartkowo. Dzisiaj dwie fizyki :evil_lol: Bieeedna Madzka :calus: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Kasia napisał(a):Madźka i chłopaki macie :loveu: http://www.paczekdlaciebie.pl/252178 Ojej dziękuję:loveu: Jeszcze żadnego dzisiaj nie jadłam, zjem po obiedzie, a na obiad mam ruskie :grins: Anusia & Alutka napisał(a):Cze Wy czwartkowo. Dzisiaj dwie fizyki :evil_lol: Bieeedna Madzka :calus: Cze :loveu: Wczoraj dwie były gamoniu. Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej! Normalnie szkoła przetrwania u Ciebie:evil_lol: Master daje radę! Właśnie zajadam pączka, chcesz trochę?? Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej! Normalnie szkoła przetrwania u Ciebie:evil_lol: Master daje radę! Właśnie zajadam pączka, chcesz trochę?? Uczy się od Torczyska:evil_lol: A z czym pączek? Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Lepiej późno niż później...:evil_lol: A miałam z dżemem truskawkowym:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Magda_Miki napisał(a):Lepiej późno niż później...:evil_lol: A miałam z dżemem truskawkowym:loveu: Miałaś? No to zeżarłaś już?! Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zobacz na godzinę!! Ile można jeść pączka:eviltong::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Magda_Miki napisał(a):Zobacz na godzinę!! Ile można jeść pączka:eviltong::evil_lol: No wyjątkowy brak kultury. Kiedy już się zdecydowałam, że chciałabym kawałek pączka Twego, to Ty mi mówisz, żeś już go pożarła:roll: Aga76 napisał(a):Cze pączkowo :loveu: Cze Aguś, ja na razie bezpączkowo jeszcze:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Cze Aguś, ja na razie bezpączkowo jeszcze:evil_lol: :megagrin: teraz wciągnęłam z ajerkoniakiem i kawą mniamu mniamu Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Aga76 napisał(a)::megagrin: teraz wciągnęłam z ajerkoniakiem i kawą mniamu mniamu W sensie, że z nadzieniem ajerkoniakowym czy popity ajerkoniakiem? :megagrin: Quote
Aga76 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a):W sensie, że z nadzieniem ajerkoniakowym czy popity ajerkoniakiem? :megagrin: Oj, dobre Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Aga76 napisał(a):Oj, dobre :megagrin: To jak było Aguś? Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a)::megagrin: To jak było Aguś? Wlacha no. Bo jak yak gadamy to ja pączka ze szpirytusem wciaglam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wlacha no. Bo jak yak gadamy to ja pączka ze szpirytusem wciaglam :evil_lol: O la la :megagrin: Quote
Aga76 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Madzia, czy ty wiesz gdzie jesteś? Pączuś był z ajerkoniakiem, ale wolałabym wersję Madzi. Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aga76 napisał(a):Madzia, czy ty wiesz gdzie jesteś? Pączuś był z ajerkoniakiem, ale wolałabym wersję Madzi. :turn-l: Aguuus, jeszcze nic straconego :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Aga76 napisał(a):Madzia, czy ty wiesz gdzie jesteś? Pączuś był z ajerkoniakiem, ale wolałabym wersję Madzi. Hihi ciemność widzę, widzę ciemność. Uwaga, informuję: No taa, to tego, nowe zdjęcia Torka u Anusi:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Uwaga, informuję: No taa, to tego, nowe zdjęcia Torka u Anusi:evil_lol: Madzia przeniosła Torcia do innej galerii ... Quote
tigrunia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Magda_Miki napisał(a):Lepiej późno niż później...:evil_lol: A miałam z dżemem truskawkowym:loveu: O matko :crazyeye: Władka toć to nie paczek!! To podróba jaka!! A fuuu .. prawdziwy pączek to z powidłami śliwkowymi :roll: Cze Madzka .. mówisz jeden już się wyprowadził, ta ? Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 tigrunia napisał(a):O matko :crazyeye: Władka toć to nie paczek!! To podróba jaka!! A fuuu .. prawdziwy pączek to z powidłami śliwkowymi :roll: Cze Madzka .. mówisz jeden już się wyprowadził, ta ? Ja w takim razie uwielbiam podróbki z wisienką, z wisienką i czekoladą, z twarożkiem i brzoskwinią...:loveu: Quote
tigrunia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja w takim razie uwielbiam podróbki z wisienką, z wisienką i czekoladą, z twarożkiem i brzoskwinią...:loveu: O matko .. ja to nawet nie słyszałam o takich pączkach :crazyeye: No jedynie z czekoladą kiedyś robiliśmy i ze śmietana tez były, ale nikt tego nie chciał jeść, więc wycofane zostały :shake: A obecnie robimy jeszcze z adwokatem ale ja nie lubiem alkoholu zbytnio wiec odpada jak dla mnie Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Syskie są dobre ino byle świże były :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 tigrunia napisał(a):O matko .. ja to nawet nie słyszałam o takich pączkach :crazyeye: No jedynie z czekoladą kiedyś robiliśmy i ze śmietana tez były, ale nikt tego nie chciał jeść, więc wycofane zostały :shake: A obecnie robimy jeszcze z adwokatem ale ja nie lubiem alkoholu zbytnio wiec odpada jak dla mnie Są pyszne i zawsze cieplutkie i świeże:loveu: Kiedyś jeszcze z nadzieniem chałwowym były, ale niestety nigdy nie próbowałam. Kasia napisał(a):Syskie są dobre ino byle świże były :loveu: I gorące :loveu: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a): I gorące :loveu: O tak!!! Normalnie niebo w gębie :loveu: Dziś takie jadłam...;) Quote
Recommended Posts