Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 PositiveThought napisał(a): ja se wczoraj sok na klawkę wylałam... Ja ciagle cos wylewam... :roll: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ja ciagle cos wylewam... :roll: Na przykład żale przez tel. :megagrin: Kasia napisał(a):Cze Madźka i Brytany :loveu: Cze:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Cze 2B :hand: Cze Aguś :hand: Próba chowania kości Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Na przykład żale przez tel. :megagrin: No przestan no! Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 koregra napisał(a):Witam sie dziś ;) Halo Kamilka :hand: Anusia & Alutka napisał(a):No przestan no! :megagrin: Fakty mówię. PositiveThought napisał(a):elo! kość znajoma, pies też :hmmmm: Cze :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 madziasto4 napisał(a): :megagrin: Fakty mówię. Ej weeeez... Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ej weeeez... No dooooobła, już biorę... Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hej Madziu :) Próba zakopania kosteczki jest nam znana...fajnie sie Toreczkek oglada czy ktoś widzi czy nie :loveu: U mnie odbywa sie to tak że jak sie Matusiowi powie że sie widziało to odkopuje spowrotem i szuka lepszego miejsca albo bardziej próbuje zakopac i tak do skutku Dobrej nocki życzymy :lol: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Kasia_zg napisał(a):Hej Madziu :) Próba zakopania kosteczki jest nam znana...fajnie sie Toreczkek oglada czy ktoś widzi czy nie :loveu: U mnie odbywa sie to tak że jak sie Matusiowi powie że sie widziało to odkopuje spowrotem i szuka lepszego miejsca albo bardziej próbuje zakopac i tak do skutku Dobrej nocki życzymy :lol: :roflt: Hihi chłopaki tak samo robią :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dzień Dobry Madziu miłego dnia życzymy :lol: Tulaski dla chłopaków:loveu: Quote
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć gromada! Udało się Torkowi schować kośćca? Miki ostatnio ugrzązł z kością między kaloryferem, a kanapą:evil_lol: Trzeba było odsuwać kanapę żeby go uwolnić... Jego ulubionym miejscem jest sypialnia rodziców, albo podłoga w rogu za stojącym na podłodze kwiatkiem:lol: W lato to będę musiała chować wszystkie smakołyki, bo będzie je wynosił do ogrodu... znam to z działki:roll: Potem mamy pełno psich gości Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kasia napisał(a):Dobry zakopawacze i odkopywacze :loveu: Dobji :loveu: Kasia_zg napisał(a):Dzień Dobry Madziu miłego dnia życzymy :lol: Tulaski dla chłopaków:loveu: Cześć Kasiu:loveu: Magda_Miki napisał(a):Cześć gromada! Udało się Torkowi schować kośćca? Miki ostatnio ugrzązł z kością między kaloryferem, a kanapą:evil_lol: Trzeba było odsuwać kanapę żeby go uwolnić... Jego ulubionym miejscem jest sypialnia rodziców, albo podłoga w rogu za stojącym na podłodze kwiatkiem:lol: W lato to będę musiała chować wszystkie smakołyki, bo będzie je wynosił do ogrodu... znam to z działki:roll: Potem mamy pełno psich gości Heloł :grins: Hyhy położył sobie Torcio tę kosteczkę w przedpokoju na wadze i poszedł do kuchni się napić, a w tym czasie Master zjawił się nie wiadomo skąd i patrzę- siedzi nad tą wagą pochylony i przyczajony:evil_lol: Mówię Masterku kosteczkę Torkową masz? A on cap! i do siebie do nosidełka czmychnął. A Toruś zbaraniał jak wrócił, a kosteczki na wadze niet:evil_lol: Ja im na dworze cistek ani kości nie daję, bo mi zakopują gdzieś w malinach czy jeszcze innych porzeczkach:evil_lol: Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witam ;) madziasto4 napisał(a): Hyhy położył sobie Torcio tę kosteczkę w przedpokoju na wadze i poszedł do kuchni się napić, a w tym czasie Master zjawił się nie wiadomo skąd i patrzę- siedzi nad tą wagą pochylony i przyczajony:evil_lol: Mówię Masterku kosteczkę Torkową masz? A on cap! i do siebie do nosidełka czmychnął. A Toruś zbaraniał jak wrócił, a kosteczki na wadze niet:evil_lol: Ja im na dworze cistek ani kości nie daję, bo mi zakopują gdzieś w malinach czy jeszcze innych porzeczkach:evil_lol: Mastercio bystrzak :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć Madziu. Ale się uśmiałam z chłopaków :lol: Aris to chyba nie umie zakopywać swoich rzeczy. Owszem, dołki kopie, ale nigdy niczego nie chował :razz: http://images28.fotosik.pl/149/f2edef260ccc72ac.jpg Znam tę kość! Musiałam Arisowi młotkiem rozłupywać na mniejsze kawałki, bo się jej bał :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 koregra napisał(a):Witam ;) Mastercio bystrzak :loveu: Cze Kamilka:loveu: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Znam tę kość! Musiałam Arisowi młotkiem rozłupywać na mniejsze kawałki, bo się jej bał :evil_lol: Cze Sarka :hand: :roflt: Kasia napisał(a):Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Kasia napisał(a):Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Hihi :evil_lol: Hihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kasia napisał(a):Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Cze Dario-Ewo :grins: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Madźka i chłopaki macie :loveu: http://www.paczekdlaciebie.pl/252178 Quote
Recommended Posts