Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Masterek grzeczniutki :loveu: Ide spac, branoc :grins: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):A z gotowanym tak samo jest? Można też porcję kulek podawać jako nagrody- bywa tak, że pies suchego w misce nie chce tknąć, a jak dostaje kulkę za dobrze wykonaną rzecz, to jest cały happy i zajada. Tyle że to uciążliwe może się stać tak każdy posiłek łączyć ze szkoleniem. http://images33.fotosik.pl/122/398394021c041923.jpg http://images34.fotosik.pl/122/3a875b392b5e3850.jpg http://images28.fotosik.pl/148/42d29c4e8abff0a5.jpg To też już było. Za nagrodę ma tylko jedno i to toleruje. Nic innego nie zje nawet za wykonaną komende :cool1: A z gotowanym to jest tak kiedyś ugotowałam takie pachnące było mniami że sama próbowałam no i zostało że sama zjeść musiałąm tylko se doprawiłam :eviltong: Czyste mięsko wołowinka ale też tylko do czasu :mad: Dzięki za focie od razu milej się spać będzie Moje kochane Dobranoc Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Masterek grzeczniutki :loveu: Ide spac, branoc :grins: Branoc :calus: koregra napisał(a): A z gotowanym to jest tak kiedyś ugotowałam takie pachnące było mniami że sama próbowałam no i zostało że sama zjeść musiałąm tylko se doprawiłam :eviltong: :roflt: O rany, to Corinka udana jest.. Branoc, spać idziemy! :calus: Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a): Można też porcję kulek podawać jako nagrody- bywa tak, że pies suchego w misce nie chce tknąć, a jak dostaje kulkę za dobrze wykonaną rzecz, to jest cały happy i zajada. Tyle że to uciążliwe może się stać tak każdy posiłek łączyć ze szkoleniem. Ja tak robie z Fidlastym. Z miski nie ruszy kulek ale z ręki to potrafi całą taka swoja miseczkę zjeść :lol: Dobry Madźka :loveu: Jak w szkole? :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 koregra napisał(a): A z gotowanym to jest tak kiedyś ugotowałam takie pachnące było mniami że sama próbowałam no i zostało że sama zjeść musiałąm tylko se doprawiłam :eviltong: Ja kiedys sprobowalam Alki jedzenia i kurde faja jakie dobre bylo. Takie slodkie od indora i marfefki :grins: Czesc Madzka oj buu biedna Ty... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Kasia napisał(a):Ja tak robie z Fidlastym. Z miski nie ruszy kulek ale z ręki to potrafi całą taka swoja miseczkę zjeść :lol: Dobry Madźka :loveu: Jak w szkole? :eviltong: Dobry:loveu: A względnie, muszę powiedzieć- już w chałupie jezdem:p Anusia & Alutka napisał(a):Ja kiedys sprobowalam Alki jedzenia i kurde faja jakie dobre bylo. Takie slodkie od indora i marfefki :grins: Czesc Madzka oj buu biedna Ty... Cze Anusia :hand: Aga76 napisał(a):Dobry Madzia Jutro już wtorek... Dżem dobry:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Dobry:loveu: A względnie, muszę powiedzieć- już w chałupie jezdem:p To sie wogole wstawac nie oplacalo... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To sie wogole wstawac nie oplacalo... Pewno, że się nie opłacało. Ale z drugiej strony, taki lekki dzień na rozruch jest dobry :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No niby taaa. Dobra, trza by cos porobic... Ino co... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ale mam klawiature brudną! :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale mam klawiature brudną! :mdleje: To nie żryj nad nia :grins: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To nie żryj nad nia :grins: No nie żrę właśnie, zawsze ją wsuwam pod biurko. Ty, czy się czyści klawiaturę? Jakieś sprzężone powietrze by mi się przydało :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a):No nie żrę właśnie, zawsze ją wsuwam pod biurko. Ty, czy się czyści klawiaturę? Jakieś sprzężone powietrze by mi się przydało :hmmmm: Obroc ja do gory doopa i obstukaj delikatnie. Albo rozkrec :grins: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Obroc ja do gory doopa i obstukaj delikatnie. Albo rozkrec :grins: Eeeee do góry doopą to nic nie da. Taa, rozkręcę i klawisze powypadają:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Eeeee do góry doopą to nic nie da. Taa, rozkręcę i klawisze powypadają:cool1: Se zobacz ile syfu sie wysypie... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Se zobacz ile syfu sie wysypie... No to to bankowo, wiem. Już do góry nogami jak wzięłam to wyleciały okruszki :grins: Kurtyna warszawska, nie mogę znaleźć mojej torebki na pasek, takiej saszetki w sumie. Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nabier powietrza w płuca i se dmuchnij w nią :p Się powinna przedmuchać. Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Kasia napisał(a):Nabier powietrza w płuca i se dmuchnij w nią :p Się powinna przedmuchać. Tak zrobie chyba. Anusia & Alutka napisał(a):Ej ide se. :hand: No, idź. Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dmuchłaś see? Jak było? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Aga76 napisał(a):Dmuchłaś see? Jak było? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam paproszki na soczewkach tera:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Mam paproszki na soczewkach tera:evil_lol: No to sobie dmuchłaś :evil_lol: i co twoje oki na to? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 madziasto4 napisał(a): Noooo, budują u nas wieże dwie ponad 30-piętrowe, mieszkalne...z widokiem na Zatokę Widziałam je, widziałam :multi::multi: Jeszcze sie budowały bo to w lipcu było Dobry szkolna Madzko .. lekcje na jutro odrobione ? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 tigrunia napisał(a):Widziałam je, widziałam :multi::multi: Jeszcze sie budowały bo to w lipcu było Dobry szkolna Madzko .. lekcje na jutro odrobione ? :evil_lol: I nadal się budują:evil_lol: Prace domowe to ja sobie sama wyznaczam:cool1: PositiveThought napisał(a):cześć :grins: ja se wczoraj sok na klawkę wylałam... Halo :grins: Mnie się kiedyś też trochę wylało na laptopa... Quote
Recommended Posts