Aga76 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):O taaaaak, i nabrać sił na ulubiony poniedziałek. :motz: Oj będzie boleć... jutrzejszy poniedziałek a fee, taki "poferiowy" to istny koszmar. Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Aga76 napisał(a):Oj będzie boleć... jutrzejszy poniedziałek a fee, taki "poferiowy" to istny koszmar. :placz::placz::placz: Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bez poniedziałków byłoby nudno ;) Dobry Madźka. Quote
Aga76 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a)::placz::placz::placz: Nie płakaj, już nie płakaj :glaszcze: Niebawem będzie piąteczek... Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Kasia napisał(a):Bez poniedziałków byłoby nudno ;) Dobry Madźka. Dobry Kasiu! Niech sobie będą te poniedziałki, a pewnie, ale do licha ciemu dodatkowo muszę z rańca wstawać :placz: Aga76 napisał(a):Nie płakaj, już nie płakaj :glaszcze: Niebawem będzie piąteczek... Piąteczki są najwspanialsze:loveu: Oj, i cztery miechy wolnego mię czekają w tym roku :iloveyou: Quote
Aga76 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Oj, i cztery miechy wolnego mię czekają w tym roku :iloveyou: milutka perspektywa Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witam Fajowe te filmiki z chłopcami. Torcio dręczy Masterka:lol: Znów zapomniałam zapytać weta o ten nosek. Jak będziemy szwy ściągać to muszę pamiętać:oops: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Aga76 napisał(a): milutka perspektywa :loveu::loveu::loveu: koregra napisał(a):Witam Fajowe te filmiki z chłopcami. Torcio dręczy Masterka:lol: Znów zapomniałam zapytać weta o ten nosek. Jak będziemy szwy ściągać to muszę pamiętać:oops: Torcio najlepiej się bawi, jak Master nie ma ochoty akurat na zabawę, albo jest zaaferowany czymś innym (chce wyjść z pokoju, chce ciastko, chce na spacer) :lol: No, wystarczyły dwie-trzy krótkie sesje w porze posiłku (bo nagrodami były kulki Royala:lol:) i Torcio umie waruj, już z komendą :grins: Dzisiaj zaczęłam mieszać chłopakom Royala yorkowego z Royalem Denta Hygiene. Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tylko nie wstawiaj flimików jak wcinają bo się załąmię:placz: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 koregra napisał(a):Tylko nie wstawiaj flimików jak wcinają bo się załąmię:placz: Nie bendem :calus: Kamilka, ale Master też ma czasami takie okresy, że absolutnie nic nie chce jeść... Tylko z Torkiem nie mam problemu całe szczęście. PositiveThought napisał(a):sześć pięc cztery trzy dwa jeden. bu! Aaaa, gooptak psysedł :loveu: Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Taa, juz jutro poniedziałek :p Czy może coś inszego...? Bry Madźka poferiowa :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 PositiveThought napisał(a):powłocząc nogami, wwlokłam się w kapciuchach. Oj nie powłócz nogami, kapcie se zniszczysz :grins: Anusia & Alutka napisał(a):Ojej... to juz jutro :-( Buuuu Kasia napisał(a):Taa, juz jutro poniedziałek :p Czy może coś inszego...? Bry Madźka poferiowa :loveu: Ale mam lekcyje skrócone i ni ma dwóch biologii:grins: Cze Kasiu:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a): Ale mam lekcyje skrócone i ni ma dwóch biologii:grins: :multi::multi::multi: super! a z jakiej to okazji? katastrofy lotniczej? :cool1: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::multi::multi::multi: super! a z jakiej to okazji? katastrofy lotniczej? :cool1: Nie wiem z jakiej, ważne że skrócone:evil_lol: Noooo, budują u nas wieże dwie ponad 30-piętrowe, mieszkalne...z widokiem na Zatokę Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie wiem z jakiej, ważne że skrócone:evil_lol: Noooo, budują u nas wieże dwie ponad 30-piętrowe, mieszkalne...z widokiem na Zatokę Hyhy. A te wieze to tak o se przypomnialas? Widzialam je kiedys w angorze chiba jak pokazywali budynki co maja byc takie wielkie. Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Hyhy. A te wieze to tak o se przypomnialas? Widzialam je kiedys w angorze chiba jak pokazywali budynki co maja byc takie wielkie. Nie tak se o, tylko mi sie skojarzyły z katastrofą lotniczą.tfu tfu Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie tak se o, tylko mi sie skojarzyły z katastrofą lotniczą.tfu tfu Tera ryzyko. Bo jak taliby pierdykna w wieze to co bydzie? Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tera ryzyko. Bo jak taliby pierdykna w wieze to co bydzie? Nie no, chyba nie maja powodu, żeby w wieże mieszkalne pierdyknąć... Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie bendem :calus: Kamilka, ale Master też ma czasami takie okresy, że absolutnie nic nie chce jeść... Tylko z Torkiem nie mam problemu całe szczęście. No ale nie doprowadza się do takiego stanu jak Corniszon. Torcio pod wieloma względami jest supcio:evil_lol: ale i tak bardziej:oops: kocham Masterka:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 koregra napisał(a):No ale nie doprowadza się do takiego stanu jak Corniszon. Torcio pod wieloma względami jest supcio:evil_lol: ale i tak bardziej:oops: kocham Masterka:loveu: Wymiotuje żółcią wtedy. Będzie wymiotował, a nie zje.:cool1: To zaraz dam Ci fotę Masterka:lol: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Wymiotuje żółcią wtedy. Będzie wymiotował, a nie zje.:cool1: To zaraz dam Ci fotę Masterka:lol: Oj wiesz Cori jak nie dostanie tabletki to tez zwymiotuje. dlatego jak nic nie zje to daje jej pół, a to taka co z jedzeniem się podaje, no ale trudno jak nie je:cool1:. Najgorsze że już nei mam na nią sposobu:placz:chyba wszystko wypróbowałam Fotki dla mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie no, chyba nie maja powodu, żeby w wieże mieszkalne pierdyknąć... Powod sie zawsze znajdzie. Masterek bydzie :sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 koregra napisał(a):Oj wiesz Cori jak nie dostanie tabletki to tez zwymiotuje. dlatego jak nic nie zje to daje jej pół, a to taka co z jedzeniem się podaje, no ale trudno jak nie je:cool1:. Najgorsze że już nei mam na nią sposobu:placz:chyba wszystko wypróbowałam Fotki dla mnie :loveu::loveu::loveu: A z gotowanym tak samo jest? Można też porcję kulek podawać jako nagrody- bywa tak, że pies suchego w misce nie chce tknąć, a jak dostaje kulkę za dobrze wykonaną rzecz, to jest cały happy i zajada. Tyle że to uciążliwe może się stać tak każdy posiłek łączyć ze szkoleniem. Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Powod sie zawsze znajdzie. Masterek bydzie :sweetCyb: No taa w sumie..Psychole to są. Quote
Recommended Posts