Anusia & Alutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hy hy Toro wariat! Jaka on ma pojemnosc paszczy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Hy hy Toro wariat! Jaka on ma pojemnosc paszczy :evil_lol: Jak trenuje codziennie branie do pyska po kilka zabawek jednocześnie, spoglądając przy tym z satysfakcją na Mastera, to później ma takie rozwarcie paszczy jakie ma:evil_lol: Quote
koregra Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witam z wieczorka ;) [quote name='madziasto4'] http://images33.fotosik.pl/119/434895648c43770c.jpg Masterkowy ozorek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Jak trenuje codziennie branie do pyska po kilka zabawek jednocześnie, spoglądając przy tym z satysfakcją na Mastera, to później ma takie rozwarcie paszczy jakie ma:evil_lol: :roflt: on jest boski :loveu: Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hihi .. jakie ma Torcio nóżki zgrabne :evil_lol: :loveu: Dobry Madzka dnia następnego .. :multi: Quote
Kasia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 madziasto4 napisał(a): Hyhy w rzeczy samej :grins: Mąż Surmaczowej ma w zwyczaju tak gadać :p Very przystojny jest mokry Torek :evil_lol: Cze Madźka :loveu: i cała reszta!!! Quote
Kasia_zg Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Madziu:loveu: Pozdrowionka z życzonkami milusiego dzionka :lol: Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='koregra']Witam z wieczorka ;) Masterkowy ozorek :loveu: Cześć Kamilka:loveu: [quote name='tigrunia']Hihi .. jakie ma Torcio nóżki zgrabne :evil_lol: :loveu: Dobry Madzka dnia następnego .. :multi: Cze 2B :grins: [quote name='Kasia']Mąż Surmaczowej ma w zwyczaju tak gadać :p Very przystojny jest mokry Torek :evil_lol: Cze Madźka :loveu: i cała reszta!!! Absolutnie! :evil_lol: Cze Kasiu:loveu: [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu:loveu: Pozdrowionka z życzonkami milusiego dzionka :lol: Dobry Kasiu :loveu: [quote name='Aga76']Piłka wodna :evil_lol: Cze Aguś :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Madziu. Master i Toro to zawsze mają taką frajdę podczas kąpieli, że aż miło patrzeć :lol: Aris boi się, kiedy nadchodzi kąpanie, ale zawsze jest spokojny i nie wariuje. Piłeczka by raczej nie wypaliła, bo jest myty pod przysznicem (tata kiedyś chciał mieć prysznic, a teraz pożytek z niego ma tylko Aris). http://images31.fotosik.pl/119/28a1cbfd6f55b006.jpg Ale on ma pysk :-o Normalnie rekordzista jakiś. Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Master i Toro to zawsze mają taką frajdę podczas kąpieli, że aż miło patrzeć :lol: Aris boi się, kiedy nadchodzi kąpanie, ale zawsze jest spokojny i nie wariuje. Piłeczka by raczej nie wypaliła, bo jest myty pod przysznicem (tata kiedyś chciał mieć prysznic, a teraz pożytek z niego ma tylko Aris). Ale on ma pysk :-o Normalnie rekordzista jakiś. Cześć Sarka :grins: Mój mały rekordzista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Bzidal numer jeden :grins: Bzidal numer dwa :grins: Quote
tigrunia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jak ty na nich mówisz?? :mad: Jakie bzidale, co ?? Toć to są tak pikne mordki, ze szkoda gadać .. :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nawet sie nie waz tak ich nazywać:mad:...to moi ulubieńcy i sa fantastyczni i cudowni a tym bardziej jak takie mokre sciurki :loveu: Madzia rewelacyjny masz ten banerek razem z Kasieńką macie takie cudne dopiero dziś zwróicłam na nie uwage przefajniutkie są.... Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='tigrunia']Jak ty na nich mówisz?? :mad: Jakie bzidale, co ?? Toć to są tak pikne mordki, ze szkoda gadać .. :loveu: :evil_lol: :grins: [quote name='Kasia_zg']Nawet sie nie waz tak ich nazywać:mad:...to moi ulubieńcy i sa fantastyczni i cudowni a tym bardziej jak takie mokre sciurki :loveu: Madzia rewelacyjny masz ten banerek razem z Kasieńką macie takie cudne dopiero dziś zwróicłam na nie uwage przefajniutkie są.... Cze Kasiu:loveu: Za momencik dam resztę fotek bzidali:evil_lol: Cieszę się, że banerek się podoba :loveu: [quote name='Aga76']Słodziaki :loveu::loveu: :loveu: Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Masterek w ręczniku rozkoszny :loveu: tylko tulić i tulić o matko, dogo mi się znów zawiesza Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Aga76']Masterek w ręczniku rozkoszny :loveu: tylko tulić i tulić o matko, dogo mi się znów zawiesza Babuleńka :megagrin: Dogo muli, muli dogo, czy obchodzi dogo kogo? Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='madziasto4']Babuleńka :megagrin: Dogo muli, muli dogo, czy obchodzi dogo kogo? Dobrze, że on tego nie słyszy... oj buu... Władka niech naprawia, hihihi Quote
madziasto4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Aga76']Dobrze, że on tego nie słyszy... oj buu... Władka niech naprawia, hihihi Ale chyba Torcio słyszał :ices_bla: Władka tera lasy pali:roll: Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='madziasto4']Ale chyba Torcio słyszał :ices_bla: Władka tera lasy pali:roll: :evil_lol: Ale palnęłaś, oj oj oj... boisz się konsekwencji? u hihihi płoną lasy... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Madźka :multi: Qrcze przepuścilas studniowke? :crazyeye: Ja byłam na 2, w tym roku na Balu Zimowym i jeszcze mi mało, trza bylo mowic to bym se przyjechala do Gdanska --> chyba dobrze napisalam bo ciagle mi sie myli, czy Ty z Gdańska, czy Ty z Gdyni :evil_lol: A mordki zmoklych kur rozkoszne :loveu: Quote
Recommended Posts