Pegaza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cze Madzka:p ja też nie byłam i nie chciałam iść ponieważ klasa ja dla mnie nie była zgrana nie będe się bawić z osobami, którzy doope obrabiają więc nie poszłam i nie żałuje:p.... choć kilkoro osób naprawde lubiłam:p i się zastanawiałam czy się wpisac do naszej klasy czy nie.... Quote
madziasto4 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 tigrunia napisał(a):Dobry dzień :multi: Dobry! Pegaza napisał(a):Cze Madzka:p ja też nie byłam i nie chciałam iść ponieważ klasa ja dla mnie nie była zgrana nie będe się bawić z osobami, którzy doope obrabiają więc nie poszłam i nie żałuje:p.... choć kilkoro osób naprawde lubiłam:p i się zastanawiałam czy się wpisac do naszej klasy czy nie.... Cze Dario :loveu: I dobrze, nie ma sensu się zmuszać Ja tyż specjalnie nie żałuję, że nie mogłam pójść :roll: Hy hy, ale tak mi się przypomniało, ja to mam pecha- jak byłam na balu gimnazjalnym to się zatrzasnęłam kurna w łazience :grins: Quote
tigrunia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 madziasto4 napisał(a): Hy hy, ale tak mi się przypomniało, ja to mam pecha- jak byłam na balu gimnazjalnym to się zatrzasnęłam kurna w łazience :grins: :turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 tu tez halo mowie i wicej nigdzie dzisiaj nie leze Quote
madziasto4 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 tigrunia napisał(a)::turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt: Śmiej się, śmiej..:cool1: Anusia & Alutka napisał(a):tu tez halo mowie i wicej nigdzie dzisiaj nie leze Anusia :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 madziasto4 napisał(a): Anusia :loveu::loveu::loveu: Noooooooo ja. Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobry Madźka i chłopaki :loveu: Ci zaś stoją jak na zawołanie :p Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzień dobry :multi: Oni zawsze tak śmiesznie na ukos stoją :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a): Ci zaś stoją jak na zawołanie :p Zaś albo Madzka starymi fotami nas raczy... Cze :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a):Dobry Madźka i chłopaki :loveu: Ci zaś stoją jak na zawołanie :p Cze Kasiu :loveu: tigrunia napisał(a):Dzień dobry :multi: Oni zawsze tak śmiesznie na ukos stoją :evil_lol: Dobji :hand: Anusia & Alutka napisał(a):Zaś albo Madzka starymi fotami nas raczy... Cze :loveu: No dzie stare! Nowiuśkie! Cze :loveu: Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cze Madzia:p oni tak stoją jakby między nimi jakis mur stał:loveu: ide bo mam doła...pa Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madzia:p oni tak stoją jakby między nimi jakis mur stał:loveu: ide bo mam doła...pa Cze Dario :loveu: Oj ciemu doła? Zakopuj go szybko :grins: Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 eee tam taki musze go obgadać z kimś.. bo ma dylemat Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 I co, dylemat już obgadany? Ostatnie już zdjęcia z działki Nasz lasek Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a):Madźka ile te linki mają meterów? Po 10 metrów. Przecięłam na pół, bo likna w całości miała około 20 metrów. Anusia & Alutka napisał(a):Halo halo :diabloti: Na halo halo. Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 obgadany i gdzies zakopany... słabo słysze halo.... halo....głosniej mówcie....:eviltong: Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A Master co tak zazdrośnie i smutno patrzy? :evil_lol: Torio bosko-boski jest w tym kubraku :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Przyszedł kubrak Torcia :grins: Quote
Recommended Posts