madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 tigrunia napisał(a):Nie martw się Madzka my tez sie spotkamy, a co ! :loveu: W sierpniu jade do Kasi (od Iberii) i bedziemy na wystawie w Gdańsku, albo Gdyni mie pamiętam teraz .. to przyjedz też :loveu: Dobry śpiochu sobotni :multi: Mówiłaś, że w Sopocie :razz: Tylko nie wiem czy będę w sierpniu u siebie... Kasia napisał(a):Jak na melinę to nawet dość czysto i porządnie tu :roll: Dobry Brytany :loveu: Dobry :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Musi pozory stwarzac. A jak sie dluzej posiedzi to zaczyna sie dostrzegac to i owo... Taaa. mery napisał(a):Haha! Wesoło tu Was. Pozdro! Witaj mery!! :multi: Kasia napisał(a):Madźka wstawamy bo całe ferie prześpisz :eviltong: No już, jezdem :grins: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Mówiłaś, że w Sopocie :razz: Tylko nie wiem czy będę w sierpniu u siebie... W sopocie jednak nie , bo w sierpniu jessi konczy 5 m-cy wiec wolę jechać do Gdyni (czy Gdanska?) i już przynajmniej będzie miała jedną wystawe zaliczoną :) Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego... Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego... Ja póki co w pracy siedze.. a sprzatanie na jutro mam zaplanowane .. :placz: Quote
koregra Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam sobotnio ;) Kasia napisał(a):Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego... Ja już skończyłam:multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 mery napisał(a):Haha! Wesoło tu Was. Pozdro! W melinie zawsze jest wesolo :megagrin: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hej Madziu! (dawno tak nie pisałam:eviltong:) Jak mijają ferie? Wybierasz się gdzieś jeszcze?:cool3: Teraz możesz imprezować nawet w tygodniu. Chłopaki się pewnie cieszą, że mają pańcię na dłużej:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ej normalnie powiem to publicznie. Wiecie, ze ten durnowaty łeb nie byl na studniowce?? Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ej normalnie powiem to publicznie. Wiecie, ze ten durnowaty łeb nie byl na studniowce?? a DLACZEGO?:crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Magda_Miki napisał(a):a DLACZEGO?:crazyeye: Bo goopia jest :grins: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bo Madźka za dużo czasu spędza przed monitorem... Weź Ty kobieto kup se prawdziwe %, zabieraj paczkę znajomych i nie wracaj tutaj przez 3 dni:eviltong: Potem czekamy na relację. Jak mogłaś ominąć STUDNIÓWKĘ!! Ja w tym roku próbowałam się wkraść, ale nie wyszło... Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 tigrunia napisał(a):W sopocie jednak nie , bo w sierpniu jessi konczy 5 m-cy wiec wolę jechać do Gdyni (czy Gdanska?) i już przynajmniej będzie miała jedną wystawe zaliczoną :) No ja nie wiem gdzie wolisz jechać- czy do Gdyni czy do Gdańska :cool1: Kasia napisał(a):Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego... Przecie ja nie deklarowałam, że mam sprzatać dzisiaj:evil_lol: koregra napisał(a):Witam sobotnio ;) Ja już skończyłam:multi: Witam:loveu: Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! (dawno tak nie pisałam:eviltong:) Jak mijają ferie? Wybierasz się gdzieś jeszcze?:cool3: Teraz możesz imprezować nawet w tygodniu. Chłopaki się pewnie cieszą, że mają pańcię na dłużej:loveu: Cześć Władka :loveu: Jak? Za szybko... Nooo...się cieszą :razz: Szkolimy się przez ten czas :razz: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ej normalnie powiem to publicznie. Wiecie, ze ten durnowaty łeb nie byl na studniowce?? Ja pikolę!!! Madźka tyś ewenement jest jak sie patrzy!!! Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Magda_Miki napisał(a):Bo Madźka za dużo czasu spędza przed monitorem... Weź Ty kobieto kup se prawdziwe %, zabieraj paczkę znajomych i nie wracaj tutaj przez 3 dni:eviltong: Potem czekamy na relację. Jak mogłaś ominąć STUDNIÓWKĘ!! Ja w tym roku próbowałam się wkraść, ale nie wyszło... Kasia napisał(a):Ja pikolę!!! Madźka tyś ewenement jest jak sie patrzy!!! No szlag by Was trafił- żem chora była, gnaty mnie bolały, antybiotyk brałam i jak ja miałam na studniówke iść :mdleje: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):No ja nie wiem gdzie wolisz jechać- czy do Gdyni czy do Gdańska :cool1: Ja tam nie wiem tez .. wiem, ze gdzieś tam jade bo gdzieś tam jest wystawa .. nawet nie chce mi sie sprawdzić .. :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):No szlag by Was trafił- żem chora była, gnaty mnie bolały, antybiotyk brałam i jak ja miałam na studniówke iść :mdleje: Jełop symulowal, symulowal, az w koncu sam uwierzyl w swoja chorobe. Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jessooo .. tera pomieszalam jak nie wiem ! :mdleje: Jade do Sopotu nie do Gdyni czy tam Gdanska!! Ja sie zalamie .. Poszlam sprawdzic no i mialas Madka racje! Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Jełop symulowal, symulowal, az w koncu sam uwierzyl w swoja chorobe. Goopia. I goopie 10 znaków. Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 tigrunia napisał(a):Jessooo .. tera pomieszalam jak nie wiem ! :mdleje: Jade do Sopotu nie do Gdyni czy tam Gdanska!! Ja sie zalamie .. Poszlam sprawdzic no i mialas Madka racje! No, widzi? Słuchać mnie trzeba! Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):No, widzi? Słuchać mnie trzeba! Nie wiem co sie tak uparla, na ta Gdansko+Gdynie :stupid: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Goopia. I goopie 10 znaków. Tys goopia. Na wlasna studiowke nie pojsc :roll: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Jełop symulowal, symulowal, az w koncu sam uwierzyl w swoja chorobe. Hahahihi, jełopy tak mają :p Kurna Madźka, jak można studniówę ominąć :crazyeye::shake: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Sama se choroby nie zaplanowałam przecie. Kiecke miałam już. I nie denerwować mnie dzisiaj, bo mnie łeb boli.. Z psami idę. Zaraz wracam. Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Hahahihi, jełopy tak mają :p Kurna Madźka, jak można studniówę ominąć :crazyeye::shake: No maja, maja... madziasto4 napisał(a):Sama se choroby nie zaplanowałam przecie. Kiecke miałam już. Se nie zaplanowalam, ale se zasymulowalam... Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No maja, maja... Se nie zaplanowalam, ale se zasymulowalam... Tak, oczywiście :cool1: Quote
Recommended Posts