leemonca Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 taki biedny, malutki, wygląda na strasznie zagubionego w nowym środowisku!!! Quote
madziasto4 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='leemonca']taki biedny, malutki, wygląda na strasznie zagubionego w nowym środowisku!!! Szybko się zadomowił ;) Wszędzie go ze sobą braliśmy, więc nie mógł narzekać na samotność i zagubienie :p Spływ kajakowy rzeką Krutynią, już drugi w życiu Masterka. Tak jak rok temu, inni kajakarze bez względu na narodowość ćwierkali do naszego małego pasażera: Nie przytrafiły się nam wpłynięcia w szuwary ani zahaczania o wystające z rzeki kamienie albo konary drzew, gdyż sternik czuwał: Prosto... W lewo... w lewo mówię... Dobra, prosto.. ...i trochę w prawo cdn Quote
madziasto4 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Spływu kajakowego ciąg dalszy Spotykaliśmy kacze... ...i łabędzie rodziny...: ...A także pojedyncze osobniki :razz: I nasz kapitan :razz: cdn Quote
Magda Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hej Madzia! Wiedzialam, ze wrocisz:eviltong: Widze, ze mieliscie udane wakacje (no i atrakcje). Teraz juz wypoczeta mozesz z nami posiedziec. Pozdrow od nas malego i dzielnego kapitana:loveu: P.S. A ja bylam w Rucianych- Nidach (czy jak to sie tam pisze:evil_lol:). Plynelam stateczkiem z Mikolajek prawie 3h... Udreka na calego. Quote
madziasto4 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Magda_Miki napisał(a): P.S. A ja bylam w Rucianych- Nidach (czy jak to sie tam pisze:evil_lol:). Plynelam stateczkiem z Mikolajek prawie 3h... Udreka na calego. :evil_lol: Ja też płynęłam statkiem ale z Rucianego- Nidy do mniej więcej połowy jez. Bełdany i z powrotem :razz: Ale też długo, bo ok 2,5 h :eviltong: Quote
Kasia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='madziasto4'] Pierwszy plan musi być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój Fidelk tak samo, zawsze i wszędzie pierwszy i najważniejszy :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='fidelek2']Pierwszy plan musi być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój Fidelk tak samo, zawsze i wszędzie pierwszy i najważniejszy :loveu: Mały wybrał sobie najlepszą miejscówkę- na dziobie :razz: Wyglądanie na świat z dna łodzi już mu nie wystarczało :lol: Wczoraj byliśmy u fryzjera i oto efekt: Quote
leemonca Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='madziasto4']Mały wybrał sobie najlepszą miejscówkę- na dziobie :razz: Wyglądanie na świat z dna łodzi już mu nie wystarczało :lol: Wczoraj byliśmy u fryzjera i oto efekt: efektu nie ma bo:shake: się fotki nie otworzyły :diabloti: a sternik cuuuuuudo Quote
Kasia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Czekamy na fotki po-fryzjerowe :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 leemonca napisał(a):efektu nie ma bo:shake: się fotki nie otworzyły :diabloti: fidelek2 napisał(a):Czekamy na fotki po-fryzjerowe :eviltong: Już są, na poprzedniej stronie :p Quote
Kasia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='madziasto4'] Mały wybrał sobie najlepszą miejscówkę- na dziobie :razz: Wyglądanie na świat z dna łodzi już mu nie wystarczało :lol: Wczoraj byliśmy u fryzjera i oto efekt: No pięknie :loveu::loveu::loveu: Jak przystało na prawdziwego przystojniachę!!! Nas to też czeka, gdzieś tak za 2 tygodnie. I znów będzie wielka obraza majestatu i omijanie szerokim łukiem przez conajmniej 2 dni!!! :diabloti: Quote
M&M&O&I Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Masterek śliczny :) Zapraszamy do galerii odnośnik w podpisie :) Quote
madziasto4 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 fidelek2 napisał(a):No pięknie :loveu::loveu::loveu: Jak przystało na prawdziwego przystojniachę!!! Nas to też czeka, gdzieś tak za 2 tygodnie. I znów będzie wielka obraza majestatu i omijanie szerokim łukiem przez conajmniej 2 dni!!! :diabloti: :evil_lol: To Fidelek taki obrażalski :lol: Ja tylko czekam jak mu trochę pyszczek obrośnie, bo teraz ma obcięty tak 'od linijki' :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 madziasto4 napisał(a): :evil_lol: To Fidelek taki obrażalski :lol: Ja tylko czekam jak mu trochę pyszczek obrośnie, bo teraz ma obcięty tak 'od linijki' :evil_lol: Taka z Pańci Fidelkowej jest jędza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zabiera do jakieś kobity, która ino macha nożycami i maszynką i jeszcze każe sobie chwalić za to. A za co to chwalić, jak ja potem taki łysy i goły jestem!!! Quote
madziasto4 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 fidelek2 napisał(a):Taka z Pańci Fidelkowej jest jędza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zabiera do jakieś kobity, która ino macha nożycami i maszynką i jeszcze każe sobie chwalić za to. A za co to chwalić, jak ja potem taki łysy i goły jestem!!! Ale te pieski mają z nami źle :glaszcze: Ajajaj :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 jest moje slodziutkie malenstwo :):):):) Quote
madziasto4 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jest moje slodziutkie malenstwo :):):):) Jest, jest ;) Teraz po strzyżeniu to dopiero jest maleństwo :razz: Nad jeziorem Guzianka Wielka: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='leemonca']on jest jak śliczna figurka ;) Nad jez. Śniardwy: Poszukiwacz skarbów :p Quote
Moniś Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Kope lat mnie u Was nie było :shake::shake: Masterek śliczny :loveu::loveu: Jak Laleczka:multi: Quote
Jupi Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 śliczniusi jest Masterek:loveu: , jeden z piękniejszych yoreczków jakie widziałam, taki "w moim stylu"-czyli takim jak lubie:lol: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Moniś napisał(a):Kope lat mnie u Was nie było :shake::shake: Wybaczamy :p basiulka22tychy napisał(a):buziaki w słodki kicholek :):):) Zrobione z przyjemnością :loveu: Alynkaaa napisał(a):sliczniusi :):):):) :loveu: Jupi napisał(a):śliczniusi jest Masterek:loveu: , jeden z piękniejszych yoreczków jakie widziałam, taki "w moim stylu"-czyli takim jak lubie:lol: :oops: dziękujemy za miłe słowa :oops: leemonca napisał(a):cześć yorku-brytanie :loveu: cześć :lol: Quote
Recommended Posts