Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ach ile zdjec wstawilas, mialam co ogladac, ale z przyjemnoscia przeszlam przez wszytskie :loveu: chlopcy sie rozbrykali, zwlaszcza Torcio taki skoczny, ach te Yorki hihi :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]My mamy wolne podczas sesji, ale to jest takie wolne ze sie zakuwa, zazwyczaj tak nam porozstawiaja egzaminy, ze wcyhodzi iz tylko weekend jest wolny :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Podasz mi ten link do tego ortalionowego ubranka? Sama na takie poluje dla Oskarka[/FONT]

Cześć Daguś:loveu:
Proszę, link
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331

Anusia & Alutka napisał(a):
Ja tyz :loveu:

:loveu:

Posted

Cześć Madziu.

Aris już się przyzwyczaił. Ubranko kupiłam w lipcu i przez wakacje uczył się w nim chodzić :lol: Po rozebraniu był gorący jak piecyk, ale przynajmniej jak było mroźno, to stawiał tylko opory przy schodach. Nie muszę mówić, że po spuszczeniu ze smyczy całkowicie o nim zapomina :evil_lol:

To zdjęcie mi się podoba :loveu: Lubię zdjęcia w ruchu, bo trzeba się napracować, a efekt jest naprawdę fajny.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu.

Aris już się przyzwyczaił. Ubranko kupiłam w lipcu i przez wakacje uczył się w nim chodzić :lol: Po rozebraniu był gorący jak piecyk, ale przynajmniej jak było mroźno, to stawiał tylko opory przy schodach. Nie muszę mówić, że po spuszczeniu ze smyczy całkowicie o nim zapomina :evil_lol:

To zdjęcie mi się podoba :loveu: Lubię zdjęcia w ruchu, bo trzeba się napracować, a efekt jest naprawdę fajny.

Cze Sarka :grins:

Raaaany, w lipcu w ubranku go trzymała:evil_lol:

Ciężko mi się robi w ruchu jedną ręką :lol: I to często lewą robię, bo prawą rzucam.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ciężko mi się robi w ruchu jedną ręką :lol: I to często lewą robię, bo prawą rzucam.

[FONT=Comic Sans MS]skad ja to znam :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tylko compactem duzo latwiej sie robi nie zmieniajac zadnych ustawien tylko robiac zdjecia na automacie, z lustrzanka juz jest gorzej, chociazby z tego wzgledu ze gabarytowo wieksza no i ciezsza hihih :lol:[/FONT]

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Madziu!
Fajniutkie, szczęsliwe brudaskowe yoreczki - miodzio!!!:lol:

Witam!! :lol:

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]skad ja to znam :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tylko compactem duzo latwiej sie robi nie zmieniajac zadnych ustawien tylko robiac zdjecia na automacie, z lustrzanka juz jest gorzej, chociazby z tego wzgledu ze gabarytowo wieksza no i ciezsza hihih :lol:[/FONT]

Ja kompaktem też zmieniam ustawienia, a to z trybu Sport na tryb większej czułości, a to na zdjęcia seryjne, a to na tryb zwykły i sobie sama minimalnie zwiększam ISO, a zdjęcia i tak często gęsto mało wyraźne:diabloti:
Tyle, że kompakt lekki, masz rację :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Dobry śpiochaczom :loveu:

Ja mogem tym pierwszym złodziejem i będe kradła piesy Madźkowe :grins:

Ej.. weź jednego, ja wezme drugiego :evil_lol:

Dobry Madziu :loveu: Spij sobie, spij :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Wstawac!!!!!!!!!!!!
Nie spij Madzka, bo Cie okradna!!

Cze Anusia :calus: