madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Tigrunia nie próżnuje nawet w wątku o kubrakach :evil_lol: Mam nadzieję, że dobrze Torka wymierzyłam...:roll: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kasia napisał(a):Już se znalazłam. Fajne te kubraki som :loveu: A, i z Tigruni sie też uśmiałam :evil_lol: :loveu: madziasto4 napisał(a):Tigrunia nie próżnuje nawet w wątku o kubrakach :evil_lol: Mam nadzieję, że dobrze Torka wymierzyłam...:roll: Odczepta wy sie wreszcie od tigruni !! :mad::mad: Bo was Jessiką poszczuje ! :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześć Madzia. Fajne są te kubraczki :loveu: Kupiłabym Arisowi, ale już ma jeden. I nie miał kto by mi dać pieniędzy, bo zbieram... Quote
Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witam:p taa widze że nasza Madzia se dziś zakupowy dzień zrobiła:p Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='tigrunia']Odczepta wy sie wreszcie od tigruni !! :mad::mad: Bo was Jessiką poszczuje ! :diabloti: Mnie zwierzęta lubią :evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madzia. Fajne są te kubraczki :loveu: Kupiłabym Arisowi, ale już ma jeden. I nie miał kto by mi dać pieniędzy, bo zbieram... Cześć Sarka :grins: Fajowe, nie?:loveu: Torcio ma tylko bordowy golfik, a ja lubię ubranka takiego wykroju jak to zamówione, Masterek ma podobne w kratkę, też z polarkiem pod spodem. Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Pegaza']Witam:p taa widze że nasza Madzia se dziś zakupowy dzień zrobiła:p I to bez wytykania nosa z domu:p Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Aris ma kilka ubranek, ale toleruje takie, co zamówiłaś Torkowi. Kombinezon i polarek na cztery łapy krępują mu ruchy, ale przynajmniej nie będę miała kłopotu z dogonieniem go, jak ucieknie :lol: http://images25.fotosik.pl/139/791742fb3f5c5123.jpg Ja latam! Quote
misiaczek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images34.fotosik.pl/107/982f60ba48507a01.jpg Och,ach...cudowny portrecik chłopaków :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hej! http://images33.fotosik.pl/107/b9b4089ef73f05dc.jpg Toro zrobił minę jak piszcząca świnka morska:evil_lol::evil_lol: Tak mi się skojarzyło... Fajne te kubraczki! Może kiedyś się skuszę jak nie dostanę u siebie. Poczekam na Twoją opinię Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Aris ma kilka ubranek, ale toleruje takie, co zamówiłaś Torkowi. Kombinezon i polarek na cztery łapy krępują mu ruchy, ale przynajmniej nie będę miała kłopotu z dogonieniem go, jak ucieknie :lol: Ja latam! Masterek też w sklepie chodził jak kosmita w ubranku z nogawkami, więc na ostre mrozy ma kupiony kubraczek z pół-nogawkami, ale i tak wygląda jak kosmita i chodzi jak kaczka :evil_lol: misiaczek napisał(a):Och,ach...cudowny portrecik chłopaków :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dziękuję :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Halo Madzka. Halo halo. Magda_Miki napisał(a): Fajne te kubraczki! Może kiedyś się skuszę jak nie dostanę u siebie. Poczekam na Twoją opinię Cwaniara :cool1: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 haha...przypomniałam sobie jak Miki chodził w swoim kubraku z nogawkami. Pełny wyprost tylnych nóg:roflt: Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images34.fotosik.pl/107/982f60ba48507a01.jpg Fajowe zdjęcie :loveu: Ale też sie uśmiałam z tych ich min :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czesc symulanty leniwe feriowe w liczbie pojedynczej :loveu: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kasia napisał(a):Fajowe zdjęcie :loveu: Ale też sie uśmiałam z tych ich min :evil_lol: Ta madzka to ich szkoli niesamowicie!! :crazyeye: Nawet łapki razem podnieśli :loveu: Madzka . moge do Cie Jessinkę podesłać na przeszkolenie ?? :razz: Dobry we wtorek .. :multi: Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja tam widzę ino podniesioną stópkę Masterka....:roll: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kasia napisał(a):Ja tam widzę ino podniesioną stópkę Masterka....:roll: No jak .. Toro też ma lekko uniesioną :roll: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Kasia napisał(a):Fajowe zdjęcie :loveu: Ale też sie uśmiałam z tych ich min :evil_lol: Cze Kasiu :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Czesc symulanty leniwe feriowe w liczbie pojedynczej :loveu: Cześć. Ech, już nawet nie zaprzeczam..:eviltong: tigrunia napisał(a):Ta madzka to ich szkoli niesamowicie!! :crazyeye: Nawet łapki razem podnieśli :loveu: Madzka . moge do Cie Jessinkę podesłać na przeszkolenie ?? :razz: Dobry we wtorek .. :multi: Tigrunia ma zwidy :turn-l: Najpierw chcesz ją na mnie szczuć, a tera na podszkolenia, taaa?:razz: Kasia napisał(a):Ja tam widzę ino podniesioną stópkę Masterka....:roll: I dobrze widzisz :lol: Aga76 napisał(a):Dobry Madziu :loveu: Cze Aguś :calus: :loveu::loveu::loveu: tigrunia napisał(a):No jak .. Toro też ma lekko uniesioną :roll: Zwidy ma :turn-l: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Psislam. :diabloti: Cieszę się.:p Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach ile zdjec wstawilas, mialam co ogladac, ale z przyjemnoscia przeszlam przez wszytskie :loveu: chlopcy sie rozbrykali, zwlaszcza Torcio taki skoczny, ach te Yorki hihi :loveu:[/FONT] madziasto4 napisał(a):U nas studenci mają chyba pod koniec lutego wolne dopiero. Ani na narty wyjechać, ani nic :hmmmm: Mam zamiar zamówić na bazarku ubranko nieprzemakalne dla Torka, bo Masterek ma, a Torcio nie. Tylko cholera nie mogę znaleźć centymetra krawieckiego:mad: [FONT=Comic Sans MS]My mamy wolne podczas sesji, ale to jest takie wolne ze sie zakuwa, zazwyczaj tak nam porozstawiaja egzaminy, ze wcyhodzi iz tylko weekend jest wolny :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Podasz mi ten link do tego ortalionowego ubranka? Sama na takie poluje dla Oskarka[/FONT] Quote
Recommended Posts